Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabaryty Orła zaczynają mnie przerażać:crazyeye: jak dalej będzie rósł w takim tempie to wyrośnie na kota wielkości pumy lub tygrysa:evil_lol:

Posted

Znajomi nieraz się nas pytają jak my żyjemy z piątką zwierzaków pod jednym dachem:razz: Odpowiadamy, że normalnie i dodaję że oczywiście Banda Łobuzów pakuje się nam do wyrka:evil_lol: oto dowód że się mieścimy:)

Czy Wasze koty też gryzą Was po palcach jak małe szczeniaczki?:diabloti:

A chwile później zasypiają jakby im ktoś bateryjkę wyciągnął:evil_lol:

Posted

Ponieważ kotki trudno jest nieraz ogarnąć, w naszym domu pojawiła się klatka. Myśleliśmy, że będzie z nią ciężko, miałam wyrzuty sumienia... myślałam, że będą się jej wszyscy bać... o ja głupia. Jest wojna o to kto w niej leży, śpi bądź gryzie kostkę:lol: tylko dziewuchy potrafią się dogadać

Posted

noooo :)
to jest prawdziwy dogomaniacki dom :):):)
https://lh4.googleusercontent.com/-ApmtYRk-mV0/UIFzP0r3ubI/AAAAAAAADds/GGzFeSLGp6E/s640/DSCF6987%20%28Kopiowanie%29.JPG

a swoją drogą - duże już te kociaki.
ile one teraz mają?

patrząc na mojego Ptyśka - od czasu gdy jest u nas (miesiąc) rośnie jak na drożdżach, ma 6 miesięcy, a wygląda prawie jak jeden z naszych dorosłych kotów (Bambo).
Więc pewnie Orzeł i Reszka też z tygodnia na tydzień są większe.

Posted

Kotki mają 4 miesiące, może trochę więcej... włąsnie jestem w pracy i za chwilę będę robiła zdjęcia 6-stce kociaków:placz: 4 czarne i dwa "orłowate"... i tylko jeden chłopak

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Andzike']Jeszcze jedno??? :D :D :D
Juldanowa, pochwalcie się! :)

Oto Gaja:loveu:- tym razem to Juldan bardziej przepadł:evil_lol:

Posted

Andzike napisał(a):
Cudo :)
Juldanowa, jesteście... no brak mi słów po prostu :loveu:
Rozumiem, że całe stado dogadalo się super?

Póki co to są małe niedomówienia między Gają a koteckami. Bo małe ciciorki zaatakowały na wejściu Gajkę:crazyeye::mad: nafukały, nawarczały- to i Gajce dwa razy się wyrwało potężna HAU:evil_lol: raz jak polowały na biedną sunię, drugi raz jak właziły Jej do miski:)

Posted

[quote name='Andzike']hehe, a Zuzolinda jak pilnuje Michała :)

Zaraz Wam pokarzę co Gufi robi- zazdrośni są bardzo o Michała względy... tylko Maniek jest "ponadto"- foch na całej linii, nawet Twoja Nela takiego nie potrafi;)

[quote name='Akrum']To jak już tak przygarniacie "gości", to może chcecie ode mnie dwa kociaki??
dzisiaj je odebrałam, ale z chęcią odstąpię na DT :)

Wezmę Twoje dwa, jak Ty weźmiesz "moje" trzy pracowe....

• 1 month later...
Posted (edited)

We wtorek znowu mieliśmy cudownego gościa- kotkę Pastę. Pasta została zabrana przeze mnie z "mojej fabryki"- przybłąkała się pod koniec wakacji, okociła (miała 6 maluchów) i znów zaciążyła:shake: Nie było na co czekać- zabrałam ją i malutka jest już po sterylce.

Ona naprawdę jest malutka-jest takich gabarytów jak Orzeł i Reszka... jest cudowna... w trzy sekundy kupiła Juldana (który nie zgodził się na jej przenocowanie:roll::mad:). Sami zobaczcie.

Edited by Juldan
Posted

Pasta jest w awaryjnym DT- ale zaklinam los, żeby ten DT zmienił się w DS. Jeśli się jednak nie uda, to ;)

Orzeł i Reszka byli mocno zainteresowani Pastą, jednak ta mocno fukała na "kociaki"- psy już przywykły do gości:lol:

• 4 weeks later...
Posted

Boskie to Wasze stadko i coraz bardziej się rozrasta :D

Juldanowa, gdzie kupowaliście posłanka dla psów? Bo planuje zakupić swoim :)
Zajrzałabyś do Borki aikowo? Może będziesz mieć jakiś pomysł na osobę do przed/a w Łodzi ... :siara:

Posted

Andzike- Pasta była gościem na jedną noc...

Posłanka kupione na bazarku:)

Lecę do Borki:) Może uda się nam pomóc:siara:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='Andzike']Co słychać u bandy?
Jak poszukiwania domu dla Zuzy:evil_lol: Orła i Reszki?

A więc już :oops: się spowiadam:
Zuza została Oficjalnie przyjęta do Stada Juldanów przed Gwiazdką:multi:- tzn. Juldanowi się tak wydaje:evil_lol:- bo ja od początku wiedziałam, że nigdzie Jej nie oddam.

Orzeł 12 stycznia zamieszkał w Nowym Tomyślu. Ma fantastyczną Pancię i kolegę który nazywa się Ciniur. Chłopaki robią wszystko co chcą Państwo mieszkają w bloku- balkon to koci raj- jest cały osiatkowany a na nim- drapaki, konary i korzenie drzew. W domu posłania na segmentach i kredensach:crazyeye:
Pierwszej nocy zeżarł kwiatki, kradnie żarcie, napada na kosz na śmieci, gryzie brudne skarpetki:evil_lol:- a Pani się cieszy bo dzieci nauczyły się po sobie sprzątać:crazyeye: i dziękuje że Orzeł jest taki cudowny:crazyeye:

Reszka- hmmmm... to druga po Zuzie ulubienica Juldana:cool3: i moich rodziców- siedzę cicho, ogłaszam i czekam na dalszy rozwój wydarzeń :siara:

To Orzeł jeszcze u nas...

i w Jego Domu:

Edited by Juldan