Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no przecież że to dla kota, a niby dla kogo??
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Y3hko9mL4M4/UDUuSkGCRXI/AAAAAAAAC3c/iEtFJqoOS8Q/s800/DSCF6595%20%28Kopiowanie%29.JPG[/IMG]

cudownie jej na takim posłaniu, więc... ;););)

piekne są i urosly :)
niedługo je zobaczymy znów :)

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']no przecież że to dla kota, a niby dla kogo??

[B]cudownie jej na takim posłaniu, więc... [/B];););)[/QUOTE]

Tiaaaa, taki gustowny biały kaftanik wiązany na plecach mi kupcie- mam wrażenie że od miesiąca mam bliźniaki;) ani się wyspać po nocce- bo kotki po głowie skaczą... przecież nie zamknę ich w łazience:placz: dzisiaj spałam 2 godziny...
Już kiedyś śmiałam się, jak Orłowi uszy czyściłam, że gdyby w tych uszach miał kopalnię złota to mielibyśmy z Juldanem duży dom (nie kawalerkę) i DS bym im nie szukała....

Posted

[quote name='Juldan']... przecież nie zamknę ich w łazience:placz: [/QUOTE]

ciocia, kociaki na pokojach,a Ty idziesz spać do łazienki ;) ja problemu nie widzę :evil_lol:
ja ostatnio też spałam ze znalezionym psem w łazience, bo z moimi nie mogłam go mieć, a jedyne miejsce z drzwiami, to łazienka, więc spałam z nim na podłodze, obudziłam się w nocy, a pies na moich nogach zwinięty kłębek ;)
heh...

no ale wracając do małych smarkaczy - ciesz się, że są dwa. Gdybyś miała jednego, to dopiero dałby Ci popalić, a dwa - zawsze się sobą zajmą nawzajem.
Inaczej, sam jeden - na pewno byś się nie wyspała, a jak już by Cię powaliło ze zmęczenia, to po kilku godzinach po obudzeniu, miałabyś pewnie piękne rysy na twarzy ew. rękach :)

Posted

Gdyby ktoś miał wątpliwości kto w u nas w domu rządzi- psy czy koty- to proszę popatrzeć;)

Orzeł pomagał mi robić foty ciuszków na bazarek dla Belli:)

No i dopóki nie było nowych psich posłań to kotki jeszcze spały w swojej budce:evil_lol:

Posted

Teraz to tylko czasami Mańkowi lub Gufiemu udaje się samotnie wyprostować gnaty na posłankach

Zuza nie ma już takiego szczęścia:evil_lol:

Posted

Drugie ulubione miejsce kotków to telewizor. Tylko, że kotki urosły i się w całości nie mieszczą (głowa zwisa)- Orzeł na tym zdjęciu śpi- Słowo:)

Uwielbiam robić zdjęcia Tym Gnojkom kiedy śpią:loveu:

Posted

Poza tym chcielibyśmy donieść, że w chwili obecnej mamy już w domu nie Bandę Łobuzów lecz Zorganizowaną Grupę Napadowo-Rabunkową:diabloti: Nie doszliśmy jeszcze kto jest w niej głową a kto szyją, ale jak się sypną to...:mad::mad::mad:

Napady odbywają się głównie nocą- atakowane są biedne Juldany:shake: i Maniek.
Rabunki mają miejsce cały czas- nic do jedzenia nie może zostać na wierzchu:mad: Zginęły w dziwnych okolicznościach:naleśniki z farszem mięsnym, 1,5 kotleta- kradną kotki ale łupy są dzielone chyba na wszystkich- bo gdyby kotki zjadły tyyyyyyyyyyyyle to by pękły.

Koty znowu jadą z nami na wycieczkę do NT- mam nadzieję, że może w czasie Jarmarku ktoś się na nie skusi...

Posted (edited)

Ewka zdjęcia są powalające:evil_lol: Małe gnojki są prześliczne:lol: Urosły bardzo.Są wyjątkowo fotogeniczne. Wrzuć na fb.

Edited by Pyrdka
  • 4 weeks later...
Posted

kurcze, usunęli mi znów ogłoszenie na tablica.pl
powód: już istnieje takie ogłoszenie w serwisie.

a przecież dałam zupełnie inny tekst:

Dwa kociaki 3 miesięczne szukają nowych odpowiedzialnych domków.

Trafiły pod opiekę naszego Stowarzyszenia jako 8 tygodniowe kociaki.

W domu tymczasowym nauczyły się korzystania z kuwety, życia u boku człowieka i psów.

Kociaki są zdrowe, odrobaczone oraz zaszczepione na wirusówki.

Kociaki to kocurek i kotka. Kotka jest szara (pręgowana), natomiast kocurek jest biało-szary.

Najlepiej, gdyby kociaki trafiły do jednego, wspólnego domu.
Jednak możliwe jest również rozdzielenie rodzeństwa.

Warunkiem adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.
,

zupełnie inny tytuł:
Dwa śliczne kociaki szukają kochających domków

i specjalnie do tablicy.pl wybrałam inne zdjęcia.
i mimo wszystko odrzucili, wrrr :angryy:

Posted

Akrum- dziękuje pięknie za ogłoszenia.

Pyrdka dziękuję za prze-waletowanie Kocich Łobuzów przez weekend:) Tym bardziej, że wiem, że nie są to grzeczne maluszki:evil_lol: ale za to kochane są niesamowicie:)

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki Ciociom z NT Kociaki dzisiaj pokazały się w lokalnej gazecie:multi::multi::multi: Ciocie dziękujemy Wam baaaaaaaaardzo :Rose: :Rose: :Rose:

A oto zdjęcia z wypadu na łąkę:) psy jeżdżą to czemu Orzeł i Reszka nie mogą;)

Posted

Ostatni odwiedził nas wolontariusz z WWF (szukał darczyńców), rozmawiamy sobie i Pan nagle dostaje coraz większe oczy:evil_lol: pytam się więc czy coś się stało? Pan wydusił tylko z siebi: " ale ma Pani zaje..... figurki na telewizorze":evil_lol:

To fakt, kotki spały na dekoderze:evil_lol:

Posted

Cudne fotki:lol: Figurki rzeczywiście są zaje...te:evil_lol: W tej trawie takie zdziwione i niedowierzające. Cudne są. Na razie żadnego telefonu nie było.:shake: Czekamy...
Chciałbym zobaczyć Was z 3 psami i kontenerkiem jak wybieracie się na spacer.

Posted

Na spacerki z kotkami jeździmy za miasto, w miejsce gdzie drzew nie ma i piesków (takie jak nasza) które gonią na drzewa bezbronne kotki:mad:
ale i tak wzbudzamy zaciekawienie wśród sąsiadów.

P.S. od kiedy mamy Orła i Reszkę, tzn. od kiedy moje "Kochane Mohery" wiedzą, że mieszkają u nas kotki- to mamy z nimi spokój:crazyeye:

Posted

Pyrdka wygląda to dokładnie tak samo jak pakowanie się do drogi z NT do domu:evil_lol: tylko, że trasa dłuższa:lol: