Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Ja nie mam szans na odgadnięcie, nie znam tych kudłaczy :-D

Następnym razem wszystko powiem Belli, Hyźkowi, Mopikowi i Gackowi...
no chyba, że te zdjęcia są tak kiepskie, że własnych ogonów nie poznajesz:lol: mówiłam , że dopiero się uczymy robić tym "czymś" zdjęcia:lol:

Jak Ci kiedyś :loveu:Banda:loveu: zginie, najpierw szukaj u Juldanów:evil_lol:

Powiem Wam jeszcze, że nasza Księżniczka pokochała chyba ze wzajemnością dzieci mamynabank...
olała nas dorosłych i Psy:crazyeye: i uciekała do dzieci...

Posted

Oj z wzajemnością, jak najbardziej, Zuzia jest WSPANIAŁA i to nie jest kokieteria! Śliczna sunia i w dodatku ma wspaniały charakter. Nijak nie mogę pojąć, że jeszcze nie ma swojego domu na zawsze. A jak miała dosyć psów to uciekła do mnie na kolana i to było suuuuper :-)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

No i trafi szlak zdjęcia... dobrze, że dużo tego nie było..
No to od nowa:)
Pannica ma się dobrze, szkoli Chłopaków i ogólnie cudna jest. Juldan oczywiście uparty jak osioł, no cóż...

Posted

Święta spędziliśmy we Lwówku, więc spotkaliśmy się z Ciocią Akrum i Jej cudnym stadkiem:loveu:

Pestką

Kropcią

I Borkiem

Byliśmy na spacerku w parku i wzbudzaliśmy nie lada "sensację" idąc z pięcioma ogonami:)

Posted

Podczas wizyty w NT, poznaliśmy także śliczną, malutką Tosię:loveu: z przytuliska w Opalenicy. Na początku znajomości trochę Jej podpadliśmy, bo zafundowaliśmy Jej kąpiel:evil_lol:

Później malizna wygrzewała się pod kurtką u Pauliny:)

Malutka ma charakterek, dziabała na większych od siebie Chłopaków, a i Juldanowi się od niej oberwało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No i oczywiście zabraliśmy ze sobą nowych tymczasowiczów aikowo... Kurcze jak ja za nimi tęsknię...
Zobaczcie jakie cuda:loveu:

P.S. Juldan chciał podmienić Rudego na Zuźkę albo Gufiego

Posted

Przydreptałam tu prędziutko, jak tylko zobaczyłam, że się wpis pojawił :)

Ewka, Michał - super było Was znów zobaczyć, iść z Wami i bandą na spacer i miło spędzić czas :)
Nawet nie myślałam, że nasze psiaki tak się super dogadają, miałam obawy co do spotakania Borka z Gufim, ale od samego początku wszystkie psiaki zapałały do siebie przyjaźnią :)

Fajnie się bawiły, wybiegały, nawet Gufi kąpiel zaliczył w rowie ;) pyszne smaczki zajadaly i nawet Kropka blisko podchodziła :)

Super, szkoda że nie mieszkacie w NT....

Dziękujemy również za pomoc w transporcie kudlaczy oraz pomoc w kąpieli całej trójki :)

Posted

Taaaa:) Gufi kąpiel w rowie zaliczył, a później łapy Gufiego zaliczyły kąpiel w wiadrze:evil_lol:
No i nie wspomnę a "małym deserku", który zafundowały sobie nasze Łobuzy, a których opary musieliśmy znosić:roll:

Twoje ogony są super, myślę, że kolejnym razem trzeba to powtórzyć, może imperator da się namówić;)

Co do Kudłaczy:loveu: i Tośki:loveu:- cała przyjemność po naszej stronie.

Posted

[quote name='Pyrdka']Ja też, ja tez z moimi ogonami chcę!!!!!

Jak tylko nie będziesz "wyjechana" to pewnie, że podrepczesz z nami i z Frankiem i Migotką:)

Zapraszam do ex-tymczasów Juldanów - Korka i Ciapka :evil_lol:

Ja Ci dam śmiać się ze starej, kochliwej Ciotki:mad::lol:

Posted

Pyrdka napisał(a):
Ja też, ja tez z moimi ogonami chcę!!!!!

i ciotkę zabierzemy i imperatorową Beti i jeszcze może labki, z którymi na spacery chodzimy i będzie duuuuuużo piesów, a co :)
park oszaleje :)

• 3 months later...
Posted

Ale mnie tu dawno nie było:oops:

Przyszłam donieść, że Banda ma dwóch nowych współlokatorów:

Maluchy z mamą wprowadziły się do naszej piwnicy, a że są chore to wylądowały u nas... Jestem w szoku, że Łobuzy je zaakceptowały:crazyeye: Maniek i matkuje, Gufi dogląda, a Zuza się ich boi?:evil_lol:?- tzn- próbowała je za kark łapać, ale odpuściła po moim warknięciu... Komu kotka??????