Andzike Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ja się domyślam, będę w gościach u tej bandy za tydzień! :) Juldanowie, nie mogliście na nas zaczekać??? :cool3: Quote
Juldan Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 mamanabank napisał(a):Ja nie mam szans na odgadnięcie, nie znam tych kudłaczy :-D Następnym razem wszystko powiem Belli, Hyźkowi, Mopikowi i Gackowi... no chyba, że te zdjęcia są tak kiepskie, że własnych ogonów nie poznajesz:lol: mówiłam , że dopiero się uczymy robić tym "czymś" zdjęcia:lol: Jak Ci kiedyś :loveu:Banda:loveu: zginie, najpierw szukaj u Juldanów:evil_lol: Powiem Wam jeszcze, że nasza Księżniczka pokochała chyba ze wzajemnością dzieci mamynabank... olała nas dorosłych i Psy:crazyeye: i uciekała do dzieci... Quote
mamanabank Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Oj z wzajemnością, jak najbardziej, Zuzia jest WSPANIAŁA i to nie jest kokieteria! Śliczna sunia i w dodatku ma wspaniały charakter. Nijak nie mogę pojąć, że jeszcze nie ma swojego domu na zawsze. A jak miała dosyć psów to uciekła do mnie na kolana i to było suuuuper :-) Quote
Andzike Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Co słychać u Hrabianki? ;) Nadal szuka domu? ;) Quote
Kiwiątko Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 No właśnie, co tam u Zuzki słychać??? A tak na marginesie, to bardziej przypomina mi Pestkę od Akrum, ale to może dlatego, że bardziej ją kojarzę niż Negritkę ;) Quote
Juldan Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 No i trafi szlak zdjęcia... dobrze, że dużo tego nie było.. No to od nowa:) Pannica ma się dobrze, szkoli Chłopaków i ogólnie cudna jest. Juldan oczywiście uparty jak osioł, no cóż... Quote
Juldan Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Święta spędziliśmy we Lwówku, więc spotkaliśmy się z Ciocią Akrum i Jej cudnym stadkiem:loveu: Pestką Kropcią I Borkiem Byliśmy na spacerku w parku i wzbudzaliśmy nie lada "sensację" idąc z pięcioma ogonami:) Quote
Juldan Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Podczas wizyty w NT, poznaliśmy także śliczną, malutką Tosię:loveu: z przytuliska w Opalenicy. Na początku znajomości trochę Jej podpadliśmy, bo zafundowaliśmy Jej kąpiel:evil_lol: Później malizna wygrzewała się pod kurtką u Pauliny:) Malutka ma charakterek, dziabała na większych od siebie Chłopaków, a i Juldanowi się od niej oberwało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Juldan Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 No i oczywiście zabraliśmy ze sobą nowych tymczasowiczów aikowo... Kurcze jak ja za nimi tęsknię... Zobaczcie jakie cuda:loveu: P.S. Juldan chciał podmienić Rudego na Zuźkę albo Gufiego Quote
Akrum Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Przydreptałam tu prędziutko, jak tylko zobaczyłam, że się wpis pojawił :) Ewka, Michał - super było Was znów zobaczyć, iść z Wami i bandą na spacer i miło spędzić czas :) Nawet nie myślałam, że nasze psiaki tak się super dogadają, miałam obawy co do spotakania Borka z Gufim, ale od samego początku wszystkie psiaki zapałały do siebie przyjaźnią :) Fajnie się bawiły, wybiegały, nawet Gufi kąpiel zaliczył w rowie ;) pyszne smaczki zajadaly i nawet Kropka blisko podchodziła :) Super, szkoda że nie mieszkacie w NT.... Dziękujemy również za pomoc w transporcie kudlaczy oraz pomoc w kąpieli całej trójki :) Quote
Juldan Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Taaaa:) Gufi kąpiel w rowie zaliczył, a później łapy Gufiego zaliczyły kąpiel w wiadrze:evil_lol: No i nie wspomnę a "małym deserku", który zafundowały sobie nasze Łobuzy, a których opary musieliśmy znosić:roll: Twoje ogony są super, myślę, że kolejnym razem trzeba to powtórzyć, może imperator da się namówić;) Co do Kudłaczy:loveu: i Tośki:loveu:- cała przyjemność po naszej stronie. Quote
Andzike Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Zapraszam do ex-tymczasów Juldanów - Korka i Ciapka :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225798-Korek-i-Ciapek-dw%C3%B3ch-kud%C5%82atych-przystojniak%C3%B3w-z-Opalenicy-ju%C5%BC-w-DT-szukamy-DS! Quote
Juldan Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='Pyrdka']Ja też, ja tez z moimi ogonami chcę!!!!! Jak tylko nie będziesz "wyjechana" to pewnie, że podrepczesz z nami i z Frankiem i Migotką:) Zapraszam do ex-tymczasów Juldanów - Korka i Ciapka :evil_lol: Ja Ci dam śmiać się ze starej, kochliwej Ciotki:mad::lol: Quote
Akrum Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Pyrdka napisał(a):Ja też, ja tez z moimi ogonami chcę!!!!! i ciotkę zabierzemy i imperatorową Beti i jeszcze może labki, z którymi na spacery chodzimy i będzie duuuuuużo piesów, a co :) park oszaleje :) Quote
Kiwiątko Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 No w końcu jakieś świeże wieści:) Cudne te ogony, podziwiam Was wszystkich, że to ogarniacie!!! :) Ja bym się pewnie przy dwóch zgubiła hehehe;) Quote
Juldan Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Ale mnie tu dawno nie było:oops: Przyszłam donieść, że Banda ma dwóch nowych współlokatorów: Maluchy z mamą wprowadziły się do naszej piwnicy, a że są chore to wylądowały u nas... Jestem w szoku, że Łobuzy je zaakceptowały:crazyeye: Maniek i matkuje, Gufi dogląda, a Zuza się ich boi?:evil_lol:?- tzn- próbowała je za kark łapać, ale odpuściła po moim warknięciu... Komu kotka?????? Quote
Pyrdka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) Ale cudne maleńtaski:lol: Mądre te Wasze psiaki. Edited July 18, 2012 by Pyrdka Quote
Recommended Posts