Juldan Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Akrum napisał(a):Zuzia ślicznotka nasza mała, już widzę jak polecą łzy przy rozstaniu, no ale co zrobić - takie życie :) Zdziwię się mocno jeśli coś wyjdzie z tego ogłoszenia... Quote
Akrum Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zuzolino - wczoraj poleciałaś z 3 zdjęciami do gazety :) Zobaczymy, czy wydrukują (bo ostatnio Pan redaktor coś nam psikusy robi i ostatnio przez 3 tygodnie z rzędu nie było psich ogłoszeń), mam nadzieję, że wydrukują i że odzew jakiś konkretny będzie :) Quote
Juldan Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Akrum napisał(a):Zuzolino - wczoraj poleciałaś z 3 zdjęciami do gazety :) Zobaczymy, czy wydrukują (bo ostatnio Pan redaktor coś nam psikusy robi i ostatnio przez 3 tygodnie z rzędu nie było psich ogłoszeń), mam nadzieję, że wydrukują i że odzew jakiś konkretny będzie :) Dziękujemy Cioci bardzo:loveu: A namiary dałaś na mnie czy Wasze też? Pytam coby nie było, że telefonów od potencjalnych Domków nie odbieram:evil_lol: Quote
Akrum Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Twoje na pierwszy plan z wpisem że jesteś opiekunem tymczasowym, a na dokładkę nasze :) gdybyś nie odbierała, to żeby do nas zadzwonili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Juldan Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Zołza właśnie leży mi na kolanach i pomaga pisać:) nosem w myszkę wali:eviltong: Tęskni za Mańkiem, który pojechał z Juldanem do Lwówka... łazi za mną krok w krok... A Maniek oczywiście nie chce jeść:shake: Quote
Javena Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [SIZE="5"]SPECJALNE ZAMÓWIENIE DLA CIOTECZKI AKRUM , NADESŁANE POCZTĄ KWIATOWĄ , OD JULDAN. [SIZE="6"]"Dla Cioci Akrum za ogłoszenie w gazecie." [SIZE="4"]DZIEKUJĘ ! [SIZE="4"]-ZuzA-" Quote
Akrum Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zuziu kochana, cioteczko Juldanowa - serdecznie Wam dziękuję, jesteście kochane :) Aż mi się łezki w oczach zakulały :) Kochane moje dziewczyny :loveu::loveu::loveu: nie spodziewałam się takiego gestu z Waszej strony :) przecież tak dużo nam pomagacie, choć ogłoszeniem chciałam się odwdzięczyć :) DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE :loveu::loveu::loveu: Quote
Juldan Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ciocia ale my nie chciałyśmy żebyś płakała;) Mam nadzieję, że kwiatki się podobają;) Quote
Akrum Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 kwiatki są cudowne, śliczne - baaardzo mi się podobają :):):) Quote
Akrum Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zapraszamy cioteczki obecne na wątku Zuzloliny na nasz bazarek: Chcesz kupić fajną książkę na prezent świąteczny?? Zapraszam do nas! Quote
Juldan Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ja już książeczkę jedną kupiłam:) Zapraszamy bo jest w czym wybierać:) Quote
Juldan Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 No i stało się:) Ogłoszenie w gazecie się ukazało- Akrum jeszcze raz dziękuję- i zadzwoniła jedna pani... W międzyczasie dzwoniła mama Juldana, że w gazecie są piękne zdjęcia Zuzy:loveu: to nie zdjęcia są piękne tylko Zuza:obrazic: Dziewczyny w expresowym tempie poleciały na wizytę (Dziękuję Akrum, Pyrdka, Julka), ale niestety... domek ok, ale... Akrum może napisze coś jeszcze:) Quote
mamanabank Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 jejku... jakie ale?.... kurczę, już mi dech zaparło, już się cieszyć chciałam... Quote
Juldan Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Ja tam się będę cieszyła dopiero jak skończy mi się depresja po wyadoptowaniu Zuzy... Telefony już mnie nie wzruszają... przy pierwszych wyłam, a teraz mam lekkie drżenie rąk... a później robię się dziwnie spokojna i mam przeczucie, że nic z tego nie będzie... i do tej pory to się sprawdza:) Quote
Pyrdka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Był dzisiaj telefon w sprawie Zuzki. Byłyśmy z Akrum na wizycie pa.Niestety to nie dom dla Zuzi. Gazeta dopiero dzisiaj sie ukazała, więc czekamy na inne telefony. Quote
Juldan Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Jeśli tylko pani zgodzi się na innego psiaka to będę się cieszyć... i Zuza też...;) Quote
Akrum Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak, tak - wczoraj na wizytę w tempie ekspresowym się udałyśmy, razem z Julcią oczywiście :) Pani mieszka sama i szuka psiego przyjaciela, ale takiego przytulasa, który nie będzie takim wulkanem energii jak Zuzia. Pani raczej nie jest zwolenniczką długich spacerów i wypadów do lasu. Tak więc dzisiaj Pani dostanie od nas "pakiecik" psiaków z przytuliska w Opalenicy :) Na pewno jakiś pieszczoch znajdzie u Pani swoje miejsce na łózku :) Quote
mamanabank Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 To trzymam kciuki za innego psiaka i za Zuzę oczywiście też, mam nadzieję, że telefon jeszcze zadzwoni nie raz. Szkoda, że nasza Kora nie jest z Opalenicy, od dawna poszukujemy dla niej takiej cudownej pani i jakoś nie mogą się spotkać... a to właśnie taki spokojny przytulak jest... Quote
Juldan Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Akrum, a może dodasz do listy też Korę? Prosimy razem z Zuzą:modla: Quote
NataZG Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Przyznaj sie cioteczko, kamien z serca Ci spadl, jak sie okazalo, ze to nie domek dla Zuzanki!:-) Quote
mamanabank Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Juldan']Akrum, a może dodasz do listy też Korę? Prosimy razem z Zuzą:modla: Dziękuję Ci Juldan... :-( Quote
Akrum Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Jutro przywozi mi jakaś Pani psa, który błąka się w podnowotomyskiej wsi już jakiś czas, ponoć bardzo chudziutki i biedny... Jeśli będzie w miarę zdrowy, to Pani zobaczy go w pierwszej kolejności, bo szczerze - nie mamy co gdzie psiaka umieścić - wszystkie DT pozajmowane. Jeśli się Pani nie spodoba, albo okaże się że jest w mega złym stanie, to wtedy będziemy wybierać dalej. Quote
Juldan Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 NataZG napisał(a):Przyznaj sie cioteczko, kamien z serca Ci spadl, jak sie okazalo, ze to nie domek dla Zuzanki!:-) Miałam przeczucie, że małpiszon jeszcze z nami pomieszka;) Jeśli Pani przygarnie jakiegoś psiaka, to będzie czwarty , który dzięki ogłoszeniom Zuzy znajdzie dom... Może jest Ona nam pisana... Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Juldan']Miałam przeczucie, że małpiszon jeszcze z nami pomieszka;) Jeśli Pani przygarnie jakiegoś psiaka, to będzie czwarty , który dzięki ogłoszeniom Zuzy znajdzie dom... Może jest Ona nam pisana... Oj ja Ci tu nie chce nic wmawiac, ale Ty masz chyba racje z tym...:cool3: Quote
Akrum Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ja też nie chcę krakać, ale żeby nie było tak jak z moją Kropeczką :) Że Was weźmie przez zasiedzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts