Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
Zuzia ślicznotka nasza mała, już widzę jak polecą łzy przy rozstaniu, no ale co zrobić - takie życie :)

Zdziwię się mocno jeśli coś wyjdzie z tego ogłoszenia...

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzolino - wczoraj poleciałaś z 3 zdjęciami do gazety :)
Zobaczymy, czy wydrukują (bo ostatnio Pan redaktor coś nam psikusy robi i ostatnio przez 3 tygodnie z rzędu nie było psich ogłoszeń), mam nadzieję, że wydrukują i że odzew jakiś konkretny będzie :)

Posted

Akrum napisał(a):
Zuzolino - wczoraj poleciałaś z 3 zdjęciami do gazety :)
Zobaczymy, czy wydrukują (bo ostatnio Pan redaktor coś nam psikusy robi i ostatnio przez 3 tygodnie z rzędu nie było psich ogłoszeń), mam nadzieję, że wydrukują i że odzew jakiś konkretny będzie :)

Dziękujemy Cioci bardzo:loveu:
A namiary dałaś na mnie czy Wasze też? Pytam coby nie było, że telefonów od potencjalnych Domków nie odbieram:evil_lol:

Posted

Twoje na pierwszy plan z wpisem że jesteś opiekunem tymczasowym, a na dokładkę nasze :) gdybyś nie odbierała, to żeby do nas zadzwonili :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zołza właśnie leży mi na kolanach i pomaga pisać:) nosem w myszkę wali:eviltong:

Tęskni za Mańkiem, który pojechał z Juldanem do Lwówka... łazi za mną krok w krok...
A Maniek oczywiście nie chce jeść:shake:

Posted

[SIZE="5"]SPECJALNE ZAMÓWIENIE DLA CIOTECZKI AKRUM , NADESŁANE POCZTĄ KWIATOWĄ , OD JULDAN.

[SIZE="6"]"Dla Cioci Akrum za ogłoszenie w gazecie."

[SIZE="4"]DZIEKUJĘ !

[SIZE="4"]-ZuzA-"

Posted

Zuziu kochana, cioteczko Juldanowa - serdecznie Wam dziękuję, jesteście kochane :)
Aż mi się łezki w oczach zakulały :)
Kochane moje dziewczyny :loveu::loveu::loveu: nie spodziewałam się takiego gestu z Waszej strony :) przecież tak dużo nam pomagacie, choć ogłoszeniem chciałam się odwdzięczyć :)
DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE :loveu::loveu::loveu:

Posted

No i stało się:) Ogłoszenie w gazecie się ukazało- Akrum jeszcze raz dziękuję- i zadzwoniła jedna pani...

W międzyczasie dzwoniła mama Juldana, że w gazecie są piękne zdjęcia Zuzy:loveu:
to nie zdjęcia są piękne tylko Zuza:obrazic:

Dziewczyny w expresowym tempie poleciały na wizytę (Dziękuję Akrum, Pyrdka, Julka), ale niestety... domek ok, ale...

Akrum może napisze coś jeszcze:)

Posted

Ja tam się będę cieszyła dopiero jak skończy mi się depresja po wyadoptowaniu Zuzy...

Telefony już mnie nie wzruszają... przy pierwszych wyłam, a teraz mam lekkie drżenie rąk... a później robię się dziwnie spokojna i mam przeczucie, że nic z tego nie będzie... i do tej pory to się sprawdza:)

Posted

Był dzisiaj telefon w sprawie Zuzki. Byłyśmy z Akrum na wizycie pa.Niestety to nie dom dla Zuzi. Gazeta dopiero dzisiaj sie ukazała, więc czekamy na inne telefony.

Posted

Tak, tak - wczoraj na wizytę w tempie ekspresowym się udałyśmy, razem z Julcią oczywiście :)
Pani mieszka sama i szuka psiego przyjaciela, ale takiego przytulasa, który nie będzie takim wulkanem energii jak Zuzia.
Pani raczej nie jest zwolenniczką długich spacerów i wypadów do lasu.
Tak więc dzisiaj Pani dostanie od nas "pakiecik" psiaków z przytuliska w Opalenicy :)
Na pewno jakiś pieszczoch znajdzie u Pani swoje miejsce na łózku :)

Posted

To trzymam kciuki za innego psiaka i za Zuzę oczywiście też, mam nadzieję, że telefon jeszcze zadzwoni nie raz.
Szkoda, że nasza Kora nie jest z Opalenicy, od dawna poszukujemy dla niej takiej cudownej pani i jakoś nie mogą się spotkać... a to właśnie taki spokojny przytulak jest...

Posted

Jutro przywozi mi jakaś Pani psa, który błąka się w podnowotomyskiej wsi już jakiś czas, ponoć bardzo chudziutki i biedny...
Jeśli będzie w miarę zdrowy, to Pani zobaczy go w pierwszej kolejności, bo szczerze - nie mamy co gdzie psiaka umieścić - wszystkie DT pozajmowane.

Jeśli się Pani nie spodoba, albo okaże się że jest w mega złym stanie, to wtedy będziemy wybierać dalej.

Posted

NataZG napisał(a):
Przyznaj sie cioteczko, kamien z serca Ci spadl, jak sie okazalo, ze to nie domek dla Zuzanki!:-)

Miałam przeczucie, że małpiszon jeszcze z nami pomieszka;) Jeśli Pani przygarnie jakiegoś psiaka, to będzie czwarty , który dzięki ogłoszeniom Zuzy znajdzie dom... Może jest Ona nam pisana...

Posted

[quote name='Juldan']Miałam przeczucie, że małpiszon jeszcze z nami pomieszka;) Jeśli Pani przygarnie jakiegoś psiaka, to będzie czwarty , który dzięki ogłoszeniom Zuzy znajdzie dom... Może jest Ona nam pisana...

Oj ja Ci tu nie chce nic wmawiac, ale Ty masz chyba racje z tym...:cool3: