Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Akrum napisał(a):kogo Wam ta pannic przypomina?? :crazyeye:Negra???:crazyeye: pisz szybko co to za cudo! Irokez będzie na wiosnę o ile Juldan znowu się nie dorwie do trymera i maszynki:evil_lol: Quote
NataZG Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Juldan napisał(a)::klacz:Brawo Ciociu Pyrdko:klacz: Chłopisko jest na mnie obrażone bo wykąpałam Go wczoraj... Taka matka niedobra jestem:evil_lol: a na dodatek w szamponie dla Yorków (tylko taki miał w składzie olejek norkowy) Nata a może chcesz koleżankę dla Julki?:cool3: Niech ja sobie najpierw z jedna dam rade, po tym jak Pyrdka ja rozpusci do granic mozliwosci!;-) Tak serio, to nie wykluczam towarzysza/szki dla Julisi, ale to dopiero jak my sie poznamy, dogramy i bedziemy mialy swoja rutyne. Moze za rok, dwa. A poza tym przeciez Ty i tak nie oddasz Zuzi:-) Quote
NataZG Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Akrum napisał(a):kogo Wam ta pannic przypomina?? Jakie pyszczadelko, Negra jak nic, kto to?:loveu: Quote
Akrum Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/216723-Psia-Rodzinka-Mama-i-5-cioro-male%C5%84kich-dzieci.W-zimnej-schroniskowej-budzie...POM%C3%93%C5%BB.. Quote
NataZG Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Akrum napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/216723-Psia-Rodzinka-Mama-i-5-cioro-male%C5%84kich-dzieci.W-zimnej-schroniskowej-budzie...POM%C3%93%C5%BB.. I znalazla DT...cudnie:-) Ciekawe, czy charakterek sie pokaze jak u Negruni:diabloti: Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 NataZG napisał(a):A poza tym przeciez Ty i tak nie oddasz Zuzi:-) Juldan grozi, że do lasu Ją wywiezie (taaaa jasne, z kim by uderzał w popołudniową drzemkę;)) no chyba, że nas zostawi i się wyprowadzi;) Byłam już wcześniej na wątku suni... ale w tej słomie nie skojarzyłam podobieństwa:oops: Quote
NataZG Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Juldan napisał(a):Juldan grozi, że do lasu Ją wywiezie (taaaa jasne, z kim by uderzał w popołudniową drzemkę;)) no chyba, że nas zostawi i się wyprowadzi;) Dobra, dobra, obopolna milosc na zdjeciach widac jak nic:lol: Quote
Akrum Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ewka, a może ogłosimy Zuzinkę u nas w gazetach, co?? W razie co przecież transport i tak bo NT by się znalazł, bo nie raz tu przyjeżdżacie :) Co Ty na to?? Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Akrum napisał(a):Ewka, a może ogłosimy Zuzinkę u nas w gazetach, co?? W razie co przecież transport i tak bo NT by się znalazł, bo nie raz tu przyjeżdżacie :) Co Ty na to?? Można by spróbować, jeśli nie koliduje to z ogłaszaniem bardziej potrzebującej psiny:) Jak długi może być tekst? Ręce zaczynają mi się trząść... Quote
Akrum Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ja przeważnie o każdym psie napiszę z 8-10 długich zdań :) Mamy teraz dwie lokalne gazety, więc może akurat ktoś się konkretny zainteresuje. Póki co zdjęć z Glinna nie mamy, to ogłaszamy tylko psiaki z Opalenicy, więc jak najbardziej miejsce na Zuzinkę jest :) Wybierz jedno ładne zdjęcia (będzie w kolorze) :) Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Akrum dziękuję Ci bardzo:) A może zdjęcie sama wybierzesz? Ja chyba nie potrafię... Pomyślę nad tekstem i wyślę Ci na PW. A zrobicie (ewentualnie) mega wnikliwą wizytę p/a?;) Quote
Akrum Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 kochana, pewnie że tak, jakby to chodziło o naszego dzieciaka :):):) Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 W takim razie biorę paczkę chustek i zaczynam pisać... ja się nie nadaję na DT... Banda właśnie się przebudziła i zaczyna łobuzować:) odgłosy są przy tym jakby ktoś traktor odpalał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zuza najpierw męczy Chłopaków osobno, ale jak się Oni zdenerwują to zaczyna bitwa dwóch na jedną:evil_lol: i tak wygrywa Zuzolinda:) Quote
Pyrdka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Spoko. Domek prześwietlimy jak nic. Nie rycz mała nie rycz. Jakby co poryczę z Tobą. Nie raz słyszałam,ze jestem specjalistką od ryczenia;) Quote
Akrum Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 kochana to było stwierdzenie, że jesteś płaczką, nie pamiętasz ?? eh... Quote
Pyrdka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 W tych sprawach jestem bardzo pamiętliwa. Quote
Juldan Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Pomęczę Was jeszcze trochę fotkami Dziewuchy:eviltong::evil_lol: Nie sądzicie, że wyszła tu trochę jak jamnik?:lol: Obserwujcie powstający w tle bałagan:diabloti: najpierw lekko zwinięty "dywanik" Trochę bardziej:cool3: Juldan zabrał zabawkę:evil_lol: co rozwścieczyło Zuzę i zaczęła pruć japę:evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
Juldan Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Jak jęzor zwija Małpiszon jeden:) Aż oddał Tatuś zabaweczkę... Quote
Juldan Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 ... i pieski mogą się "grzecznie bawić"... Pyrdka jeśli chodzi o wycie to biję Cię na głowę. Mówię serio. Nie obrażaj się... co:loveu: Quote
Pyrdka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Sprawiasz wrażenie twardej baby;) Nie wymiękaj maleńka. Zuzka jest fajowa, jakie ma bielutkie zabalki. Quote
Juldan Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Pyrdka napisał(a):Sprawiasz wrażenie twardej baby;) I tu masz Ciotka rację:) sprawiam wrażenie:) Ale malutka to ja ani wzdłuż, ani w szerz nie jestem:evil_lol: Quote
Andzike Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Prześliczna jest Zuzolinda! Prawdziwa księżniczka! :) Quote
Akrum Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Zuzia ślicznotka nasza mała, już widzę jak polecą łzy przy rozstaniu, no ale co zrobić - takie życie :) Quote
Recommended Posts