Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
kogo Wam ta pannic przypomina??

:crazyeye:Negra???:crazyeye: pisz szybko co to za cudo!

Irokez będzie na wiosnę o ile Juldan znowu się nie dorwie do trymera i maszynki:evil_lol:

Posted

Juldan napisał(a):
:klacz:Brawo Ciociu Pyrdko:klacz:

Chłopisko jest na mnie obrażone bo wykąpałam Go wczoraj... Taka matka niedobra jestem:evil_lol: a na dodatek w szamponie dla Yorków (tylko taki miał w składzie olejek norkowy)

Nata a może chcesz koleżankę dla Julki?:cool3:

Niech ja sobie najpierw z jedna dam rade, po tym jak Pyrdka ja rozpusci do granic mozliwosci!;-) Tak serio, to nie wykluczam towarzysza/szki dla Julisi, ale to dopiero jak my sie poznamy, dogramy i bedziemy mialy swoja rutyne. Moze za rok, dwa.

A poza tym przeciez Ty i tak nie oddasz Zuzi:-)

Posted

NataZG napisał(a):
A poza tym przeciez Ty i tak nie oddasz Zuzi:-)

Juldan grozi, że do lasu Ją wywiezie (taaaa jasne, z kim by uderzał w popołudniową drzemkę;)) no chyba, że nas zostawi i się wyprowadzi;)

Byłam już wcześniej na wątku suni... ale w tej słomie nie skojarzyłam podobieństwa:oops:

Posted

Juldan napisał(a):
Juldan grozi, że do lasu Ją wywiezie (taaaa jasne, z kim by uderzał w popołudniową drzemkę;)) no chyba, że nas zostawi i się wyprowadzi;)

Dobra, dobra, obopolna milosc na zdjeciach widac jak nic:lol:

Posted

Ewka, a może ogłosimy Zuzinkę u nas w gazetach, co??
W razie co przecież transport i tak bo NT by się znalazł, bo nie raz tu przyjeżdżacie :)
Co Ty na to??

Posted

Akrum napisał(a):
Ewka, a może ogłosimy Zuzinkę u nas w gazetach, co??
W razie co przecież transport i tak bo NT by się znalazł, bo nie raz tu przyjeżdżacie :)
Co Ty na to??

Można by spróbować, jeśli nie koliduje to z ogłaszaniem bardziej potrzebującej psiny:)
Jak długi może być tekst?

Ręce zaczynają mi się trząść...

Posted

Ja przeważnie o każdym psie napiszę z 8-10 długich zdań :)
Mamy teraz dwie lokalne gazety, więc może akurat ktoś się konkretny zainteresuje.
Póki co zdjęć z Glinna nie mamy, to ogłaszamy tylko psiaki z Opalenicy, więc jak najbardziej miejsce na Zuzinkę jest :)
Wybierz jedno ładne zdjęcia (będzie w kolorze) :)

Posted

Akrum dziękuję Ci bardzo:)
A może zdjęcie sama wybierzesz? Ja chyba nie potrafię...

Pomyślę nad tekstem i wyślę Ci na PW. A zrobicie (ewentualnie) mega wnikliwą wizytę p/a?;)

Posted

W takim razie biorę paczkę chustek i zaczynam pisać... ja się nie nadaję na DT...

Banda właśnie się przebudziła i zaczyna łobuzować:) odgłosy są przy tym jakby ktoś traktor odpalał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zuza najpierw męczy Chłopaków osobno, ale jak się Oni zdenerwują to zaczyna bitwa dwóch na jedną:evil_lol: i tak wygrywa Zuzolinda:)

Posted

Pomęczę Was jeszcze trochę fotkami Dziewuchy:eviltong::evil_lol:

Nie sądzicie, że wyszła tu trochę jak jamnik?:lol:

Obserwujcie powstający w tle bałagan:diabloti: najpierw lekko zwinięty "dywanik"

Trochę bardziej:cool3:

Juldan zabrał zabawkę:evil_lol: co rozwścieczyło Zuzę i zaczęła pruć japę:evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

... i pieski mogą się "grzecznie bawić"...

Pyrdka jeśli chodzi o wycie to biję Cię na głowę. Mówię serio. Nie obrażaj się... co:loveu:

Posted

Pyrdka napisał(a):
Sprawiasz wrażenie twardej baby;)

I tu masz Ciotka rację:) sprawiam wrażenie:) Ale malutka to ja ani wzdłuż, ani w szerz nie jestem:evil_lol: