Pyrdka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zuzanko, ale Ty jesteś pięęęękna. Musisz znaleźć domek- taki najlepszy na świecie. Trzymam kciuki za Ciebie z całych sił. Quote
Andzike Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Juldan napisał(a):Ciotka pożyczymy Ci Mańka na troszkę jak tak bardzo chcesz:) :) :) Qrde już ze trzy propozycje dostania sznupków dziś dostałam :D Ale jak tak patrzę na Mańka, to kocham sznupy jeszcze bardziej !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zuziu - jak miło cię widzieć :) Ale urosłaś - prawdziwa kobita się z ciebie zrobiła :) Szkoda, że się nie udało - i że nie możesz zostać w swoim DT już na stałe, no ale... i tak ciesz się, że masz ciepło w dupcie, gdy na dworze noce już takie zimne... Maniek - piękny chłopak z ciebie super się na zdjęciach prezentujesz :) A Gufi - jak tylko na chłopaka spojrzałam za kratami, siedział smutny - od razu mi to imię do niego pasowało i takie mu nadałyśmy i cieszę się, że został Gufim - kochany Gufiaczek - to już rok jak go macie :):):) Quote
Juldan Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Rok minie dokładnie 13 listopada- nie mogę w to uwierzyć... to już rok, a mi wydaje się jakby to było wczoraj... Do dziś powtarzam Gufiemu, jak mnie zdenerwuje uparciuch jeden, że ja bym go nie wzięła:oops::oops::oops: capnęła bym Wam wtedy Inkę albo Duśkę:loveu: Andzike pamiętasz z jakim bólem serca Ci ją (Dusię) przekazywałam? Jak wsiadłam do auta to wyłam jak głupia:oops: A Hrabianka Zuzanka jest już u nas 8 miesięcy:crazyeye: Po 10-tym jadę z chłopakami na szczepienie. Ciekawe ile nasz wet krzyknie za sterylkę... mam nadzieję, że potraktuje nas znowu ulgowo... jak nie to będzie kiepsko... Quote
Pyrdka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 8 miesięcy? Kiedy to zleciało? Najwyższy czas do domu! Quote
Juldan Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Na allegro 68 odsłon i jeden obserwator- ciekawe czy zadzwoni... Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Juldan;17955536 [B napisał(a):Andzike pamiętasz z jakim bólem serca Ci ją (Dusię) przekazywałam? Jak wsiadłam do auta to wyłam jak głupia:oops: Pamiętam, pamiętam :) My dziś też mamy z Nelką rocznicę - dwa lata, jak łowicka księżniczka osiołkowa zamieszkała w Warszawie:loveu: Quote
Juldan Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Dzisiaj rano po raz kolejny sprawdzałam swoje dane, które podałam w ogłoszeniach, czy błędu jakiegoś nie zrobiłam... wszystko ok... Chłopaki coś od rana mają focha na Dziewuchę;) Odmawiają z nią zabaw... Ale za to wczoraj były wielkie gonitwy po lesie:) Nie wiem dlaczego Banda się uparła, żeby chodzić i bawić się w miejscu przecinki pod słupami wysokiego napięcia:mad: Quote
Juldan Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Ja się drę "Zuza, Zuza" a ta @ stoi za mną i się cieszy:) Nie mogła się zdecydować, które drewienko zabrać ze sobą:) Zobaczcie jak uważnie słucha Juldana:) Maniek, co tam tak wąchasz? Quote
Akrum Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Zuziu, jaka ty jesteś śliczna :) Pasujesz do tego domku, oj pasujesz :) Ale wiem jak to jest, dlatego mocno trzymam za ciebie kciuki, za to żebyś znalazła najlepszy domek na świecie. Quote
mamanabank Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Śliczna panienka! (ale już lekko się opatrzył banerek Juldanów...) Co można jeszcze zrobić dla Zuzi? Moje psy też jakoś niewidzialne są i telefonów zero. Quote
tu_ania_tu Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Przepraszam, ale ponieważ wypadek samochodowy zdarzył sie koło Spały, a zaginiona suczka jest z Łodzi to pomyślałam,że może pomożecie nam jakoś http://www.dogomania.pl/threads/217781-Zagin%C4%85%C5%82!!-Dog-niemiecki-arlekin-okolice-Tomaszowa-Mazowieckiego?p=18010829#post18010829 Quote
Akrum Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Zuziu wskakuj na pierwszą i się pokazuj :) cały czas trzymam kciuki za nowy domek dla ciebie :) Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Czesc cioteczko, ale masz gromadke fajna!:loveu: Nie rozumiem, co z Zuza, taka piekna psica...chyba wszyscy w Polsce juz wiedza, ze tak naprawde nie chcesz jej oddac i dlatego nie dzwonia...:lol: Akrum, poryczalam sie cholera, biedna Kropeczka, przez co zwierzatko musialo przejsc, zeby tak reagowac...kochana jestes, ze dbasz o nia tak wspaniale:calus: Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Witamy, witamy:) Psica piękna, ale chyba tylko dla nas... jak ludzie widzą Ją na żywo, to twierdzą, że brzydal:angryy: Przyzwyczaiłam się już do niej bardzo- w końcu jest u nas już 8 miesięcy... z pierwszej adopcji wróciła po jednym dniu, do drugiej nie doszło a w między czasie były dwa telefony z których nic nie wynikło:shake: Quote
Pyrdka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jak to twierdzą brzydka? Chyba oczu nie mają. Zuzka jest śliczna. Znajdzie dom. Wierzę w to. Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Juldan zabrał nas dzisiaj do lasu:multi::multi::multi: Najbardziej ucieszone było oczywiście Dziewuszysko:cool3: Nie wiem, czy Ciotki zauważyły jakąś zmianę u Gufiego?;) Pyrdka, Akrum- zgadniecie? Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Oczyska to Ona ma miodowe:) Ta kupka kłaków to Maniek:) Zuza za szybko biega i maluch ni nadąża za Nią... siada i czeka jak bliżej podbiegnie Kangur nasz cudny:loveu: Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Zobaczcie te uszy:lol::lol::lol: "Streszczaj się stara z tym gadaniem bo ja jeszcze muszę tam polecieć":razz: No i poleciała:evil_lol: Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Jęzor do pasa:) Czwórka Drombo:) Quote
NataZG Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Juldan napisał(a):Witamy, witamy:) Psica piękna, ale chyba tylko dla nas... jak ludzie widzą Ją na żywo, to twierdzą, że brzydal:angryy: Przyzwyczaiłam się już do niej bardzo- w końcu jest u nas już 8 miesięcy... z pierwszej adopcji wróciła po jednym dniu, do drugiej nie doszło a w między czasie były dwa telefony z których nic nie wynikło:shake: Przeczytalam caly watek...nie wiem o co ludziom chodzi, na pierwszy rzut oka widac, ze cudo na 4 lapkach:mad::angryy::shake:;) Dzikie i nieokielznane to to, ale dlatego piekne. Quote
Pyrdka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Zuzinka cud dziewuszka!!! :loveu: Gufi pozbył się grzywki. Ani irokez, ani elwis. Taki piękny, zadbany i śliczny spanielek. Cud, miód i orzeszki. Nie chce się wierzyć, że z Glinna rodem.:evil_lol: Śliczne to Wasze stadko.:lol: Quote
Juldan Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 :klacz:Brawo Ciociu Pyrdko:klacz: Chłopisko jest na mnie obrażone bo wykąpałam Go wczoraj... Taka matka niedobra jestem:evil_lol: a na dodatek w szamponie dla Yorków (tylko taki miał w składzie olejek norkowy) Nata a może chcesz koleżankę dla Julki?:cool3: Quote
Akrum Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 te ciotka, gdzie słynny irokez?? nowy image na zimę? żeby łatwiej czapka na głowie siedziała ?? Zdjęcia Zuzi są boskie, szczególnie jak udaje kangura, i te uszyska rozwiane szeroko - takie duuuuże się wydają :) ale najpiękniejsze w Zuzince są oczy :):):) Quote
Pyrdka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Zuzia na prawdę jest cudna dziewuszka. Serce sie raduje jak się na nią patrzy. Quote
Recommended Posts