Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juldan napisał(a):
Ciotka pożyczymy Ci Mańka na troszkę jak tak bardzo chcesz:) :) :)

Qrde już ze trzy propozycje dostania sznupków dziś dostałam :D
Ale jak tak patrzę na Mańka, to kocham sznupy jeszcze bardziej !!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zuziu - jak miło cię widzieć :)
Ale urosłaś - prawdziwa kobita się z ciebie zrobiła :)
Szkoda, że się nie udało - i że nie możesz zostać w swoim DT już na stałe, no ale... i tak ciesz się, że masz ciepło w dupcie, gdy na dworze noce już takie zimne...

Maniek - piękny chłopak z ciebie super się na zdjęciach prezentujesz :)
A Gufi - jak tylko na chłopaka spojrzałam za kratami, siedział smutny - od razu mi to imię do niego pasowało i takie mu nadałyśmy i cieszę się, że został Gufim - kochany Gufiaczek - to już rok jak go macie :):):)

Posted

Rok minie dokładnie 13 listopada- nie mogę w to uwierzyć... to już rok, a mi wydaje się jakby to było wczoraj...

Do dziś powtarzam Gufiemu, jak mnie zdenerwuje uparciuch jeden, że ja bym go nie wzięła:oops::oops::oops: capnęła bym Wam wtedy Inkę albo Duśkę:loveu:

Andzike pamiętasz z jakim bólem serca Ci ją (Dusię) przekazywałam? Jak wsiadłam do auta to wyłam jak głupia:oops:

A Hrabianka Zuzanka jest już u nas 8 miesięcy:crazyeye:
Po 10-tym jadę z chłopakami na szczepienie. Ciekawe ile nasz wet krzyknie za sterylkę... mam nadzieję, że potraktuje nas znowu ulgowo... jak nie to będzie kiepsko...

Posted

Juldan;17955536
[B napisał(a):
Andzike pamiętasz z jakim bólem serca Ci ją (Dusię) przekazywałam? Jak wsiadłam do auta to wyłam jak głupia:oops:

Pamiętam, pamiętam :)
My dziś też mamy z Nelką rocznicę - dwa lata, jak łowicka księżniczka osiołkowa zamieszkała w Warszawie:loveu:

Posted

Dzisiaj rano po raz kolejny sprawdzałam swoje dane, które podałam w ogłoszeniach, czy błędu jakiegoś nie zrobiłam... wszystko ok...

Chłopaki coś od rana mają focha na Dziewuchę;) Odmawiają z nią zabaw...

Ale za to wczoraj były wielkie gonitwy po lesie:)

Nie wiem dlaczego Banda się uparła, żeby chodzić i bawić się w miejscu przecinki pod słupami wysokiego napięcia:mad:

Posted

Ja się drę "Zuza, Zuza" a ta @ stoi za mną i się cieszy:)

Nie mogła się zdecydować, które drewienko zabrać ze sobą:)

Zobaczcie jak uważnie słucha Juldana:)

Maniek, co tam tak wąchasz?

Posted

Zuziu, jaka ty jesteś śliczna :)
Pasujesz do tego domku, oj pasujesz :)

Ale wiem jak to jest, dlatego mocno trzymam za ciebie kciuki, za to żebyś znalazła najlepszy domek na świecie.

Posted

Czesc cioteczko, ale masz gromadke fajna!:loveu: Nie rozumiem, co z Zuza, taka piekna psica...chyba wszyscy w Polsce juz wiedza, ze tak naprawde nie chcesz jej oddac i dlatego nie dzwonia...:lol:

Akrum, poryczalam sie cholera, biedna Kropeczka, przez co zwierzatko musialo przejsc, zeby tak reagowac...kochana jestes, ze dbasz o nia tak wspaniale:calus:

Posted

Witamy, witamy:)

Psica piękna, ale chyba tylko dla nas... jak ludzie widzą Ją na żywo, to twierdzą, że brzydal:angryy:
Przyzwyczaiłam się już do niej bardzo- w końcu jest u nas już 8 miesięcy... z pierwszej adopcji wróciła po jednym dniu, do drugiej nie doszło a w między czasie były dwa telefony z których nic nie wynikło:shake:

Posted

Juldan zabrał nas dzisiaj do lasu:multi::multi::multi:
Najbardziej ucieszone było oczywiście Dziewuszysko:cool3:

Nie wiem, czy Ciotki zauważyły jakąś zmianę u Gufiego?;) Pyrdka, Akrum- zgadniecie?

Posted

Oczyska to Ona ma miodowe:)

Ta kupka kłaków to Maniek:)

Zuza za szybko biega i maluch ni nadąża za Nią... siada i czeka jak bliżej podbiegnie

Kangur nasz cudny:loveu:

Posted

Zobaczcie te uszy:lol::lol::lol:

"Streszczaj się stara z tym gadaniem bo ja jeszcze muszę tam polecieć":razz:

No i poleciała:evil_lol:

Posted

Juldan napisał(a):
Witamy, witamy:)

Psica piękna, ale chyba tylko dla nas... jak ludzie widzą Ją na żywo, to twierdzą, że brzydal:angryy:
Przyzwyczaiłam się już do niej bardzo- w końcu jest u nas już 8 miesięcy... z pierwszej adopcji wróciła po jednym dniu, do drugiej nie doszło a w między czasie były dwa telefony z których nic nie wynikło:shake:

Przeczytalam caly watek...nie wiem o co ludziom chodzi, na pierwszy rzut oka widac, ze cudo na 4 lapkach:mad::angryy::shake:;) Dzikie i nieokielznane to to, ale dlatego piekne.

Posted

Zuzinka cud dziewuszka!!! :loveu:
Gufi pozbył się grzywki. Ani irokez, ani elwis. Taki piękny, zadbany i śliczny spanielek.
Cud, miód i orzeszki. Nie chce się wierzyć, że z Glinna rodem.:evil_lol: Śliczne to Wasze stadko.:lol:

Posted

:klacz:Brawo Ciociu Pyrdko:klacz:

Chłopisko jest na mnie obrażone bo wykąpałam Go wczoraj... Taka matka niedobra jestem:evil_lol: a na dodatek w szamponie dla Yorków (tylko taki miał w składzie olejek norkowy)

Nata a może chcesz koleżankę dla Julki?:cool3:

Posted

te ciotka, gdzie słynny irokez??
nowy image na zimę? żeby łatwiej czapka na głowie siedziała ??

Zdjęcia Zuzi są boskie, szczególnie jak udaje kangura, i te uszyska rozwiane szeroko - takie duuuuże się wydają :)
ale najpiękniejsze w Zuzince są oczy :):):)