Juldan Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Kroi nie kroi, sami już nie wiemy... Tak bardzo chciałabym móc Ją zatrzymać... Dziewuszysko moje cudne:loveu: Quote
Pyrdka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Nie możesz i dobrze o tym wiesz. Serce, sercem ale trzeba patrzeć realnie. Zawsze mam ten dylemat. Serce w rozsterce i łzy. Kocham wszystkie moje tymczasowe psiaki i tęsknię. Czas leczy rany. Wieści z nowego domu i zdjęcia to plaster miodu na serce. Quote
Akrum Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 i ja zagłosuje na bandę :) Zuziu, do domku swojego uciekaj, ty jesteś otwarta, radosna, nie boisz się nowych ludzi, szybko zaufasz i o Juldanowej rodzince zapomnisz, nie możesz zajmować miejsca kolejnej bidzie, która na drodze Juldanów z pewnością za jakiś czas znów stanie... Quote
Akrum Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Zuziu Zuziu - co u ciebie tak cicho?? gdzie się Juldanowie podziali?? Quote
Pyrdka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No właśnie co się dzieje? Tak cicho na wątku Zuzi. U mnie cały czas coś. Teraz dla odmiany opiekuję się kotką po amputacji przedniej łapki. Quote
Juldan Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Cicho się zrobiło bo za dużo się nie dzieje... Dziewuszysko kochane siedzi nadal u nas, grzeczne się robi:razz: ale jeśli chodzi o Domki to nadal nic... Na osłodę kilka fotek:) Śniadanie na świeżym powietrzu, grzeczne :evil_lol: pieski są mokre bo uciekły do stawku i popływały sobie przed śniadaniem:evil_lol: Podwórkowe harce:evil_lol: Co tam siedzi? Quote
Juldan Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 A ten maluch, który ku zazdrości Dziewuchy jest drapany przez Juldana to Misio- cudny chłopak:) Na koniec moje ulubione :) Quote
Andzike Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 No, z Zuzanki to już wcale nie taka drobniutka dziewuszka... ;) Cudne stadko :D Quote
Juldan Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Andzike napisał(a):No, z Zuzanki to już wcale nie taka drobniutka dziewuszka... ;) Cudne stadko :D Drobniutka jest dalej:) nie wiesz że zdjęcia pogrubiają?;) Quote
Pyrdka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Śliczne fotki. Kurde tylko gdzie ten dom? Gdzieś na pewno jest, ale gdzie? Pewno jeszcze jej nie wypatrzył. Quote
Akrum Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Zuziu kochana, szkoda że ty tak na te kociaste jesteś nastawiona wrogo, bo właśnie wysyłam pakiecik suniek do wyboru do fajnego domku, ale tam dwa kociaste są... eh... A ja myślałam, że jak taka cisza tu na wątku panuje, to że Juldany mają żałobę po wydaniu ciebie Zuziu do nowego domku, a tu kicha... Szkoda, że nikt się tobą nie interesuje, im dłużej siedzisz u Juldanów, tym trudniej będzie ci się potem na nowo zaaklimatyzować w nowym domku. Ale muszę przyznać, że kobitka się z ciebie zrobiła pełną klasą :) ślicznie teraz wyglądasz, tak doroślej :) Quote
Akrum Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 i tu cisza zapadła?? może by panne Zuzanne w jakiejś gazecie ogłosić?? na allegro chociaż dużo wejść ma?? Quote
Akrum Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Zuzinka to się chyba zapadła pod ziemię... mam nadzieję, że tym razem do NT przyjedzie i się z Kropeczką na wspólny spacer wybierze :) Quote
Andzike Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Zuzka pewnie pomaga Juldanowej dziergać ;) Quote
Juldan Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Andzike napisał(a):Zuzka pewnie pomaga Juldanowej dziergać ;) Oj pomaga, pomaga:) Czapkę dla kado 2xrobiłam:mad: Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Panno Zuzanno - co u ciebie słychać?? gdzie twój domek, co?? Quote
Pyrdka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Tak cicho na wątku Zuzi się zrobiło!!! Ciotka o co loto? Pisz jak na spowiedzi. Ale to migiem!!! Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zuzanna nadal szuka domku i szuka i znaleźć nie może... Pyrdko, bo to tak samo jak z Kropką jest... ;) Quote
mamanabank Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Mało piszę, ale ciągle myślę o Zuzi i nadziwić się nie mogę............. Quote
Juldan Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Witajcie Cioteczki:) Cisza była tutaj taka bo... starałam się przekonać Tatę, żeby zgodził się na przeniesienie mojego wątku do "już w nowym domu"... ale lipa:shake: obie z mamą poległyśmy:shake: uparł się i tyle... Ostatnie moje allegro miało 450 odsłon, 2 obserwatorów. A zgadnijcie ile osób dzwoniło? ZERO. Nawet jednego głupiego telefonu... Mama dzisiaj znowu wznowiła allegro... Podobno mam jeszcze cafeanimal, tablicę, gumtree i moruska.... Ja chyba naprawdę jestem brzydka, chociaż wszyscy wkoło mówią inaczej. Jeśli stęskniłyście się Ciocie za mną to wrzucam kilka zdjęć;) Pozdrawiam Was ciepło:loveu: ZUZA Sesja w obroży z bazarku Cioci Jaszy Widzicie jaki piękny bałagan potrafię zrobić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A taka wielka urosłam... Rozmazany kłapouchy:evil_lol: Wściekła Chinka:evil_lol: Quote
Juldan Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ostatnio bawiię przeważnie sama, bo Gufi zapada w sen zimowy, a Maniek ma na mnie focha (mama mówi, że to moja wina bo się nad nim pastwię ale jak zwykle przesadza) Quote
Juldan Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Na naszej ulubionej łące... zobaczcie, jestem najwyższa ze stada:eviltong: Quote
Juldan Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 A tak wyglądają nasi (moi i mamy) trzej ukochani Panowie:loveu: Zgadnijcie kogo kocham najbardziej?:loveu: a- wrednego, jazgotliwego "sznaucerka" zwanego Mańkiem:lol: b- "spanielka" Gufiego, któremu Ciocie Akrum i Pyrdka nadały imię idealne, 100% bajkowy Goofi c- Juldana:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Andzike Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zuzka, kope lat!!! ;) Już myślałam, ze Ty dawno w swoim domu ... :D :D :D Chłopaków masz cudnych... Nie wiem, który fajniejszy aczkolwiek moja ostatnia wielka miłość do Szagiego skłania mnie ku Mańkowi... ;) Quote
Juldan Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Andzike napisał(a):Chłopaków masz cudnych... Nie wiem, który fajniejszy aczkolwiek moja ostatnia wielka miłość do Szagiego skłania mnie ku Mańkowi... ;) Ciotka pożyczymy Ci Mańka na troszkę jak tak bardzo chcesz:) :) :) Quote
Recommended Posts