Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juldany wróciły, bardzo stęsknione za Bandą... a z Bandy oznaki wielkiej radości przejawiła tylko nasza Zuzolina:loveu:

oczywiście posikało się Dziewuszysko z radości:oops: i nie wiedziała kogo pierwszego ma całować... moje oczy oczywiście się spociły, a Zołza wtulała się we mnie i Juldana na zmianę...

Chłopaki podeszli do tematu jak chłopaki- olewka;)

Ale dzisiaj podpadłam całej Bandzie... po spacerze i kąpieli w "pięknie pachnącym" rowie cała Trójca została wyszorowana:evil_lol: dobrze, że oni nie potrafią mówić- nie chcę wiedzieć co myśleli sobie na mój temat:eviltong:

Posted

Z wczorajszego spaceru:
atak na Gufiego:)

Mokra, szczęśliwa i śmierdząca- zresztą jak reszta Bandy:evil_lol:

Posted

Oddaj mi moją ulubioną skarpetkę, no szybko, no!!!!

Maniek, no pomóż mi!!!!

No i wspólnymi siłami wyciągnęli Juldaniątko na środek pokoju:evil_lol:

Mordowanie Dziewuszyska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zuziu jak Ty urosłaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Pniesz się w górę jak Iska i Amelka :)

Zdjęcia cudowne :)

Pierwsza cieczka?? Jej, szkoda, że nie udało jej się ciachnać przed cieczką. Mielibyście spokój, teraz dopiero będziecie mieć towarzystwo na spacerach :)

Posted

no niestety nie udało się:shake:

musimy uzbierać pieniądze, bo w czerwcu musieliśmy zapłacić za dwa zabiegi Chłopaków i się ździebko spłukaliśmy...

Posted

Juldanowa, trzeba było mówić - złożyłabym wniosek do sterylkowej skarbonki o sfinansowanie...
ja tam jestem zadeklarowana już od jakiegoś czasu...
teraz co najmniej dwa miesiące będzie trzeba poczekać od zakończenia cieczki.

Posted

Akrum napisał(a):
Juldanowa, trzeba było mówić - złożyłabym wniosek do sterylkowej skarbonki o sfinansowanie...
ja tam jestem zadeklarowana już od jakiegoś czasu...
teraz co najmniej dwa miesiące będzie trzeba poczekać od zakończenia cieczki.

Przeżyjemy tą pierwszą cieczkę... mam nadzieję, że nasi weci potraktują Dziewuchę ulgowo, a kasa ze sterylkowej skarbonki przyda się innej bidzie

Posted

No i nadszedł czas, żeby naskarżyć na Dziewuszysko wstrętne:mad:

O mało co, dzisiaj nie doszło do mordu:evil_lol: Zuzanna postanowiła pobawić się w kotecka i próbowała zeżreć myszkę- od komputera:mad:

ogólnie to zaczęło interesować Ją wszystko, co leży na stole- dlatego od pewnego czasu zrezygnowałam z używanie obrusa... a takie kochane i cacane toto było:mad:

podpadła Juldanowi bardzo- ma focha... ciekawe jak długo wytrzyma

Posted

Witaj Zuziu. Dawno u Ciebie nie byłam.Powiedz mamie żeby się na Ciebie nie złościła bo Lora dzisiaj tez nabroiła i przegryzła całkiem kabel od klawiatury:mad::mad::mad::mad: 2 razy zrobiła w domu kupkę i nasiusiała. delikatna taka, na dworze pada i ta @ nie chce moczyć łapek. I co przebiła Lora Ciebie?

Posted

mamanabank napisał(a):
Zdjęcia suuuuper! Nie mogę uwierzyć, że Zuza tak urosła!

Oj urosła, urosła... i rośnie dalej... a domku jak nie było tak nie ma... nie wiem sama co źle robię:shake:
no bo chyba Dziewuszysko nie jest aż tak odrażające i paskudne, co???

Posted

Juldan napisał(a):
Oj urosła, urosła... i rośnie dalej... a domku jak nie było tak nie ma... nie wiem sama co źle robię:shake:
no bo chyba Dziewuszysko nie jest aż tak odrażające i paskudne, co???

Czy ja wiem... aż tak to chyba nie :evil_lol:

Posted

Czasem się nawet zastanawialiśmy co dorzucić do Hrabianki w gratisie, żeby się w końcu ktoś na nią skusił:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak serio, to wiem że zasługuje na jedyną, najlepszą i tylko Jej ludzką rodzinę...
a z drugiej strony zupełnie nie potrafię sobie wyobrazić naszego domu bez tej Paskudy:shake:

Posted

Panna jest raz osowiała, raz chce zjeść Mańka i te Jej ataki na niego wyglądają coraz mniej zabawnie:shake:
Gufi też jest nakręcony bo pamięta jeszcze że miał jajka i trochę próbował Dziewuchę molestować...
Maniek chowa się po kątach, żeby nie oberwać:shake:
W weekend Maniuś będzie rozpieszczany przez Babcię:cool3: należy się chłopakowi:cool3:

A Zuza i Gufi- i Juldany będą naprzykrzać się Ciotkom z Nowego Tomyśla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: