Akrum Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Zuziu przyszłam dźwignąć twój wątek do góry, by ludziska o tobie nie zapomnieli, jak mamcia z tatusiem wypoczywają :) przy okazji zostawię tu mały spamik: Chore oczy,łańcuch i brak perspektyw na lepsze jutro, stara mix ONka. Quote
Pyrdka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Hej Zuziu. Dzisiaj wraca Twoja mamcia i tato. Pewno się stęskniłaś? Zajrzyj do nowej koleżanki Lory z mojej sygnaturki. Quote
Juldan Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Juldany wróciły, bardzo stęsknione za Bandą... a z Bandy oznaki wielkiej radości przejawiła tylko nasza Zuzolina:loveu: oczywiście posikało się Dziewuszysko z radości:oops: i nie wiedziała kogo pierwszego ma całować... moje oczy oczywiście się spociły, a Zołza wtulała się we mnie i Juldana na zmianę... Chłopaki podeszli do tematu jak chłopaki- olewka;) Ale dzisiaj podpadłam całej Bandzie... po spacerze i kąpieli w "pięknie pachnącym" rowie cała Trójca została wyszorowana:evil_lol: dobrze, że oni nie potrafią mówić- nie chcę wiedzieć co myśleli sobie na mój temat:eviltong: Quote
Pyrdka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ja nie znam psiaka lubiącego kąpanko:evil_lol: Brzydka pańcia. Quote
Juldan Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Z wczorajszego spaceru: atak na Gufiego:) Mokra, szczęśliwa i śmierdząca- zresztą jak reszta Bandy:evil_lol: Quote
Juldan Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Oddaj mi moją ulubioną skarpetkę, no szybko, no!!!! Maniek, no pomóż mi!!!! No i wspólnymi siłami wyciągnęli Juldaniątko na środek pokoju:evil_lol: Mordowanie Dziewuszyska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Juldan Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Uważaj sobie stary bo odgryzę Ci ucho:) Quote
Juldan Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Pannica dorośleje... dostaje swojej pierwszej cieczki... dobrze, że chłopaki odjajeczeni.... Quote
Akrum Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Zuziu jak Ty urosłaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pniesz się w górę jak Iska i Amelka :) Zdjęcia cudowne :) Pierwsza cieczka?? Jej, szkoda, że nie udało jej się ciachnać przed cieczką. Mielibyście spokój, teraz dopiero będziecie mieć towarzystwo na spacerach :) Quote
Pyrdka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Oj, Zuzka trzymaj się mocno. Ja tez byłam przed samą cieczką. Moja tymczasowa mamcia zdążyła. Trzymaj się dzielnie. Twoja koleżanka Lorcia Quote
Juldan Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 no niestety nie udało się:shake: musimy uzbierać pieniądze, bo w czerwcu musieliśmy zapłacić za dwa zabiegi Chłopaków i się ździebko spłukaliśmy... Quote
Akrum Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Juldanowa, trzeba było mówić - złożyłabym wniosek do sterylkowej skarbonki o sfinansowanie... ja tam jestem zadeklarowana już od jakiegoś czasu... teraz co najmniej dwa miesiące będzie trzeba poczekać od zakończenia cieczki. Quote
Juldan Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Akrum napisał(a):Juldanowa, trzeba było mówić - złożyłabym wniosek do sterylkowej skarbonki o sfinansowanie... ja tam jestem zadeklarowana już od jakiegoś czasu... teraz co najmniej dwa miesiące będzie trzeba poczekać od zakończenia cieczki. Przeżyjemy tą pierwszą cieczkę... mam nadzieję, że nasi weci potraktują Dziewuchę ulgowo, a kasa ze sterylkowej skarbonki przyda się innej bidzie Quote
Juldan Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 No i nadszedł czas, żeby naskarżyć na Dziewuszysko wstrętne:mad: O mało co, dzisiaj nie doszło do mordu:evil_lol: Zuzanna postanowiła pobawić się w kotecka i próbowała zeżreć myszkę- od komputera:mad: ogólnie to zaczęło interesować Ją wszystko, co leży na stole- dlatego od pewnego czasu zrezygnowałam z używanie obrusa... a takie kochane i cacane toto było:mad: podpadła Juldanowi bardzo- ma focha... ciekawe jak długo wytrzyma Quote
Pyrdka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Witaj Zuziu. Dawno u Ciebie nie byłam.Powiedz mamie żeby się na Ciebie nie złościła bo Lora dzisiaj tez nabroiła i przegryzła całkiem kabel od klawiatury:mad::mad::mad::mad: 2 razy zrobiła w domu kupkę i nasiusiała. delikatna taka, na dworze pada i ta @ nie chce moczyć łapek. I co przebiła Lora Ciebie? Quote
mamanabank Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Zdjęcia suuuuper! Nie mogę uwierzyć, że Zuza tak urosła! Quote
Juldan Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 mamanabank napisał(a):Zdjęcia suuuuper! Nie mogę uwierzyć, że Zuza tak urosła! Oj urosła, urosła... i rośnie dalej... a domku jak nie było tak nie ma... nie wiem sama co źle robię:shake: no bo chyba Dziewuszysko nie jest aż tak odrażające i paskudne, co??? Quote
Akrum Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Juldanowa, to jest tak samo jak u mnie - Zuza i Kropka chyba mają po prostu u nas zostać :) Już się nie mogę doczekać spotkania :):):) Quote
mamanabank Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Juldan napisał(a):Oj urosła, urosła... i rośnie dalej... a domku jak nie było tak nie ma... nie wiem sama co źle robię:shake: no bo chyba Dziewuszysko nie jest aż tak odrażające i paskudne, co??? Czy ja wiem... aż tak to chyba nie :evil_lol: Quote
Juldan Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Czasem się nawet zastanawialiśmy co dorzucić do Hrabianki w gratisie, żeby się w końcu ktoś na nią skusił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio, to wiem że zasługuje na jedyną, najlepszą i tylko Jej ludzką rodzinę... a z drugiej strony zupełnie nie potrafię sobie wyobrazić naszego domu bez tej Paskudy:shake: Quote
Pyrdka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ja tez sobie nie wyobrażam rozstania z moja paskudą. Ona jest taka kochana i na prawdę bardzo grzeczna. Wpatrzona we mnie jak w obrazek. Quote
Akrum Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Zuziu - jak tam twoje "trudne dni"?? pewnie rozdrażniona pannica jest... Quote
Juldan Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Panna jest raz osowiała, raz chce zjeść Mańka i te Jej ataki na niego wyglądają coraz mniej zabawnie:shake: Gufi też jest nakręcony bo pamięta jeszcze że miał jajka i trochę próbował Dziewuchę molestować... Maniek chowa się po kątach, żeby nie oberwać:shake: W weekend Maniuś będzie rozpieszczany przez Babcię:cool3: należy się chłopakowi:cool3: A Zuza i Gufi- i Juldany będą naprzykrzać się Ciotkom z Nowego Tomyśla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts