Pyrdka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Oj, Zuzolinko. Znów wrócisz do Mamci i tatuńcia. Trzymam kciuki, aby ktoś się w Tobie zakochał. Jesteś bardzo ładna psinka. Ciocia Pyrdka zamilknie do 2 lipca. Całuski w pycholek. Quote
Juldan Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Ciocia Pyrdka niech odpoczywa na zasłużonym urlopie:) Życzymy pięknej pogody... Quote
Pyrdka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dzięki. Odezwę się po urlopie. Ściskam cieplutko całą sforę i Was kochane Juldany. Quote
Akrum Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Zuziu, Zuziu co u ciebie tak cichutko znowu?? gdzie Juldany? Jak się czuje Maniek i Gufi?? Quote
mamanabank Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Juldany!!! Psie łapki Was zagnietły? Gdzie jesteście? Quote
Juldan Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='mamanabank']Juldany!!! Psie łapki Was zagnietły? Gdzie jesteście? nie zagnietły, nie zagnietły... Juldanowa po zwolnieniu jak wróciła do pracy to nie może się ogarnąć ze wszystkim:(:-(:-( wykończą mnie, doba powinna mieć 48h:shake: Dobrze, że Zuźka do dzisiaj była na tymczasowym tymczasie w ramach tymczasu u Dziadków, bo nie ogarnęła bym sama Bandy... Ale Juldan i Juldaniątko przyjechali wczoraj do domu i stado (z Zuzą) jest już w komplecie:multi::multi::multi: Ale Hrabianka odmówiła wczoraj pozostania w domu, noc spędziła jeszcze u Dziadków:razz: tak Jej się podobało:razz: Zdrajczyni:diabloti::evil_lol: Maniuś zdrów jak Rybka:multi: chociaż jeden szew zdjął sobie sam Patałach jeden:diabloti::mad: Pisałam już gdzieś kiedyś, że jest mistrzem świata w zdejmowaniu kołnierza:diabloti::mad: Gufi chyba się jeszcze nie kapnął, że jajek u niego jest brak:lol::evil_lol: Właśnie trwa zabawa w najlepsze- Julia (Juldaniątko) robi Zuzi i Maniusiowi wykład a Oni udają, że Ją rozumieją:evil_lol: Quote
Juldan Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [FONT=Verdana]http://tablica.pl/oferta/zuza-mloda-sunia-szuka-domu-IDas0H.html[/FONT] http://allegro.pl/show_item.php?item=1690554263 [FONT=Verdana]http://psieadopcje.pl/dodaj-ogoszenie/171-zgierz/196-zuzia-modziutka-sunia-szuka-do.html[/FONT] [FONT=Verdana]http://ozorkow.lento.pl/zuza-mlodziutka-sunia-szuka-domu,98426.html[/FONT] http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/420704677/lodz-Zuza-mloda-sunia-szuka-domu.html [FONT=Verdana]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Zuza,42694 na razie tyle nowych ogłoszeń. Po mału tracimy nadzieję, że ktoś oprócz nas pokocha tą Małą Zołzę:shake: Resztę dorobię w pracy [/FONT] Quote
Juldan Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Panna Zuzanna dała dzisiaj taki popis, że chyba grozi nam eksmisja:evil_lol::angryy::evil_lol: Dziadki tak potffffora rozpuścili, że normalnie:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Dziewucha pokazała jak bardzo Jej się nie spodobało zostanie samemu w domu... wyszłam na 5minut po bułki... słyszałam Gnoja 50m od bloku- dodam jeszcze że nasze okna wychodzą na przeciwną stronę niż wejście na klatkę schodową:mad::evil_lol: Pani sąsiadka czekała już na mnie:oops: na szczęście awantury nie było Tak się kończy oddawanie grzecznego, spokojnego pieska na tymczasowy tymczas u Dziadków:evil_lol: Quote
Andzike Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Trzymam kciuki, żeby telefony się w końcu rozdzwoniły!!! Zuza jak tak niesamowicie słodka na tych zdjęciach...:loveu::loveu::loveu: A co do eksmisji - Nelka tak manifestowała swój strach, że nigdy nie wrócę :-(, że przez 2mies. schodziłam sąsiadom z drogi... Quote
Juldan Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Zuza zaprasza na bazarek, z którego ewentualny dochód zasili kasę nowotomyskich bezdomniaków Quote
Akrum Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Witaj Zuziu :) Przyszłam cię odwiedzić i widzę, że robisz wszystko, by pozostać nikt inny prócz mamusi i tatusia cię nie pokochał :) Ja tak samo - chcę zostać tu gdzie jestem i chyba ty też - pokochałaś nad życie swoją tymczasową rodzinkę, prawda?? Wcale się nie dziwię, twoja tymczasowa rodzinka jest taka fajna, masz przystojnych braciszków, którzy w razie czego cię obronią - masz się z kim bawić, dziadkowie rozpieszczają :) całuje cię w nosek pozdrawiam - KROPKA- Quote
Juldan Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Oprócz tych ogłoszeń, do których linki wkleiłam parę postów wyżej, zrobiłam jeszcze naście innych i znowu nic...:-( Ciotki, może ja coś nie tak piszę, co??? Może niedobre zdjęcia wybieram???:-( Nie zrozumcie mnie źle, wcale nie chcę się Zuzolindy pozbyć, kocham tego Gnoja bardzo, ale wprost nie chce mi się wierzyć, że jest Ona tak brzydka, że nikomu oprócz Nas się nie podoba:-( Pannica właśnie zajada się prasowaną kostką, Gufi oczywiście na nią poluje... czyli normalny obrazek, grzecznych piesków:diabloti::evil_lol: krzywdy sobie nie robią, ale komicznie wyglądają te podchody:evil_lol: Quote
Juldan Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Zgadnijcie kogo Dziewucha kocha najbardziej? Chcecie małą podpowiedź? Ona by tak mogła cały dzień:) Zobaczcie jakie mają miny, hehehe A taki bałagan zabawkowy ma się przy czwórce Dzieci Quote
Juldan Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Stary no daj mi ten kawałek kostki, też chce sobie porzuć:evil_lol: Maniek, który wrócił do żywych- Zuza mi chyba wybaczy to zaśmiecanie wątku:roll: Pirania i Męczywołek... Quote
Juldan Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 W taki leniwy sposób mija nam bardzo deszczowa niedziela... Quote
Pyrdka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Oj jaki sielski obrazek:lol: Wesoło u Was. Te wstrętne ludziska nie maja chyba oczu. Piękna ta Zuzolinda. Te chude i długie łapiska kogoś mi przypominają. Ciepło robi się na serduchu:evil_lol: Quote
Akrum Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Witaj Zuziu :) prześliczne zdjęcia masz, a tatuś widać że cię kocha, bardzo :loveu: ale szukaj domku szukaj, by inne znalezione przypadkiem pod sklepem bidy mogły zająć kiedyś twoje miejsce w DT. Quote
Romka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Juldan,mam już czystą skrzynkę...możesz pisać do mnie... Quote
Akrum Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Witaj Zuziu :) Widziałam na moim wątku, że szybko się uczysz ode mnie dobrych manier (pomaganie mamusi w robieniu bałaganu - by się oczywiście nie nudziła i po pracy musiała sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:). Zuziu, a co Gufi wykombinował wczoraj?? Słyszałam że przez okno w aucie chciał za ptakiem skakać?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zuziu, trzymam mocno łapki za ogłoszenia, by przyniosły ci szczęście i nowy domek, ten jedyny... pozdrawiam [FONT=Comic Sans MS]-TWOJA PRZYJACIÓŁKA KROPKA-[/FONT] Quote
Juldan Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Kropeczko Gufi nie chciał wyskakiwać oknem-to ja raz wyskoczyłam, mama aż sina ze strachu się zdobiła i popłakała- jechaliśmy ze 20km/h bo mama uczyła się prowadzić po polnej drodze. Jechała tak wolno, że sobie pomyślałam, że zdążę polecieć obejrzeć to fajne coś- już nie pamiętam co- i wrócić. Ale zapomniałam, że mam zapięte pasy:shake: Nic mi się nie stało, ale mama z tatą do tej pory się zastanawiają jak ja to zrobiłam:roll: Gufi zauważył ptaszka i tak szybko obkręcał za nim głowę, że mama mówi że jeszcze moment i byłby bokser a nie spaniel:evil_lol: Nie wiem o co chodzi ale mama i tak by go kochała, nawet jakby był chomikiem:evil_lol: Kropeczko coś mi się wydaje że wkrótce znowu się spotkamy, jak tatuś i mamusia będą jechali do Lwówka. Nikt po mnie nie dzwoni- tak jak po Ciebie Kochana:shake: Całujemy Cię wszyscy strasznie mocno- ZUZA Quote
Juldan Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 ehhh:shake: Dzisiaj skończyło się kolejne allegro- 508 odsłon i ZERO telefonów:-( Quote
Akrum Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 tak samo jest zawsze, jeśli chodzi o Kropeczkę - dużo odsłon, a zero telefonów... Quote
Juldan Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Kochani odezwiemy się po powrocie z urlopu:) Pozdrawiamy Wszystkich- Juldanowie+ Banda Łobuzów Quote
Akrum Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 W takim razie życzymy udanego wypoczynku, dobrej pogody i super humoru :) Wypoczywajcie :) Quote
Akrum Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ciekawe, czy Zuzia tęskni za Juldanami - pewnie tak i to bardzo, choć na tymczasowym tymczasie w ramach tymczasu pewnie jest teraz rozpieszczana jak ostatnio :) Quote
Recommended Posts