Pyrdka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Napewno było Wam przykro,że ktoś jej nie chciał. Wyobrażam sobie co czuliście . Z jednej raadość ,że wraca do Was z drugiej złość, że tak szybko z niej zrezygnowali. Pewnie tak miało być. Warunki to nie wszystko, ważne że jest z Wami szczęśliwa a Wy z nią. Czekajcie cierpliwie na ten właściwy dom. Znajdzie się ja w to głęboko wierzę. Quote
Juldan Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Czy Ona mogłaby pogonić Kotecka?:) oj tak:lol: "...Mama, nie płacz... jeszcze się zobaczymy..." no i się zobaczyłyśmy:angryy: Tak się Dziewucha prezentowała przed samym wyjazdem... Maniuś... no pobaw się ze mną!!! Quote
Hitoshi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy, z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę mega długu w klinice: http://www.dogomania.pl/threads/208321-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-za-10-z%C5%82-na-mega-d%C5%82ug!-Zapraszamy-do-15-czerwca Quote
Romka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Akrum napisał(a):e... to może nie. Kropka musi mieć domek cierpliwy :) Akrum a Imeczek?Podsyłaj!!! Quote
Romka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Juldan czy jutro niunia będzie w Łowiczu?O której przyjeżdzacie? Quote
Juldan Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Państwo mieli podesłaną stronę "Przytuliska" i nic :( Szukają chyba maciupciego szczeniaczka (maciupciego=młodziutkiego=młodszego niż Zuza)... Zuza chyba zostanie z Bandą u Dziadków:) Quote
Akrum Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ooo no proszę, a gdzie to się juldanowie udają na wycieczkę?? Do łowicza?? Po jakąś kolejną bidę do schroniska?? Quote
mamanabank Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Nie po bidę, chociaż kto to wie? ;-) Juldanowie przywiozą do nas za chwilę beahawiorystkę z Łodzi do jednego z naszych schroniskowych psów. Czekam właśnie na telefon, gdy dojadą i lecimy do schroniska :-) Quote
Juldan Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Juldany wróciły:cool3: Pieski do dziadków odebrane, wyprowadzone.... Akrum nie uwierzysz... NIE RYCZAŁAM:cool3: ale pewnie oczy by mi się spociły jakbym musiała Aresa albo Franka do kojca zaprowadzić, ale Mamanabank mi tego oszczędziła... Za to Juldan chciał podprowadzić z Łowicza trzy psy: Bellę, Hyźka i niejakiego Mopika:evil_lol: P.S. mam nadzieję, że nie pokręciłam imion psiaków Quote
mamanabank Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Juldan i Juldan, jesteśmy Wam bardzo wdzięczni za pomoc i za spacer z Frankiem i Aresem też :-) A ja już wiem, do kogo zawiozę moje burki w kryzysowej sytuacji, do zaklinacza psów :-D który zdobył ich zaufanie w 5 sekund :-) Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 To Juldan była dziś na spacerku z naszymi psami?Fiu,fiu... Quote
mamanabank Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Juldan, czy trenerka ma na imię Karina? Bo pamiętam, że Ola to Ola ;-) Quote
Juldan Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 mamanabank napisał(a):Juldan, czy trenerka ma na imię Karina? Bo pamiętam, że Ola to Ola ;-) Tak, Karina to trenerka... Juldanka odpowiada tak późno, bo Juldanowie (oboje) utknęli w pracy na nocną zmianę:) Dlatego też mogliśmy dopiero w tym tygodniu do Was do Łowicza przyjechać:) Quote
Akrum Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Tak się właśnie zastanawiałam Juldanko jak Ty przeżyjesz wizytę w schronie... Ale widzę, że się dzielnie trzymałaś :) Szkoda,że ta psia behawiorystka jest tak daleko od nas - chętnie bym skorzystała z porad. Quote
Juldan Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Trzymałam się może i dzielnie, ale dwa psy nie dają mi spokoju:shake: Kurcze, gdybyśmy mieli jeden pokój więcej... i Zuzkę już u siebie... zaczęłabym już dawno negocjacje z Juldanem, co do ewentualnego Tymczasowicza/czki.... Quote
Juldan Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='Akrum']Szkoda,że ta psia behawiorystka jest tak daleko od nas - chętnie bym skorzystała z porad. Polecamy http://akademiapsaikota.pl/ Quote
Akrum Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Juldan']Polecamy http://akademiapsaikota.pl/ wizyta w takim miejscu przydałaby się mojemu diabełkowi, Borkowi. szkoda,że u nas w NT nie ma kogoś, kto by poprowadził szkolenia dla psów, kto by pomagał wyprowadzać psiaki na prostą, oduczał agresji itp.. Quote
Andzike Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 No proszę, a zajrzałam z nadzieją na nowe wieści nt domu Zuzy... Chudzinka znajdzie swojego człowieka - cieszcie się nią póki możecie! :) Quote
Akrum Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 ja nie rozumiem tego, że nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń... myślałam,że mała posiedzi tylko chwilkę u Was i od razu nowy domek znajdzie, że w ogóle będziecie w domkach przebierać- a tu klapa... Quote
Juldan Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 ano klapa... Chudzielec robi się czarny (dosłownie), rośnie jak na drożdżach- jest już prawie taka duża jak Gufi i coraz trudniej będzie jej znaleźć dom... Ze ta mała cholerka, musiała się uwziąć akurat na tego koteczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pyrdka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Cwaniara wiedziała co robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Akrum Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 dzień dobry Zuziu :) życzę ci miłego dnia i pomyślności w szukaniu nowego domku :) Quote
Pyrdka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Trzymam kciuki za domek Zuzanko. U Juldanów na tymczas czekają inne biedy. Quote
Akrum Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Zuziu wskakuj do góry - niech cię ktoś wypatrzy w końcu :) Quote
Recommended Posts