Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napewno było Wam przykro,że ktoś jej nie chciał. Wyobrażam sobie co czuliście . Z jednej raadość ,że wraca do Was z drugiej złość, że tak szybko z niej zrezygnowali. Pewnie tak miało być. Warunki to nie wszystko, ważne że jest z Wami szczęśliwa a Wy z nią. Czekajcie cierpliwie na ten właściwy dom. Znajdzie się ja w to głęboko wierzę.

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Ona mogłaby pogonić Kotecka?:) oj tak:lol:

"...Mama, nie płacz... jeszcze się zobaczymy..." no i się zobaczyłyśmy:angryy:

Tak się Dziewucha prezentowała przed samym wyjazdem...

Maniuś... no pobaw się ze mną!!!

Posted

Państwo mieli podesłaną stronę "Przytuliska" i nic :( Szukają chyba maciupciego szczeniaczka (maciupciego=młodziutkiego=młodszego niż Zuza)...
Zuza chyba zostanie z Bandą u Dziadków:)

Posted

Nie po bidę, chociaż kto to wie? ;-)
Juldanowie przywiozą do nas za chwilę beahawiorystkę z Łodzi do jednego z naszych schroniskowych psów.
Czekam właśnie na telefon, gdy dojadą i lecimy do schroniska :-)

Posted

Juldany wróciły:cool3:
Pieski do dziadków odebrane, wyprowadzone....
Akrum nie uwierzysz... NIE RYCZAŁAM:cool3: ale pewnie oczy by mi się spociły jakbym musiała Aresa albo Franka do kojca zaprowadzić, ale Mamanabank mi tego oszczędziła...

Za to Juldan chciał podprowadzić z Łowicza trzy psy: Bellę, Hyźka i niejakiego Mopika:evil_lol:

P.S. mam nadzieję, że nie pokręciłam imion psiaków

Posted

Juldan i Juldan, jesteśmy Wam bardzo wdzięczni za pomoc i za spacer z Frankiem i Aresem też :-)
A ja już wiem, do kogo zawiozę moje burki w kryzysowej sytuacji, do zaklinacza psów :-D który zdobył ich zaufanie w 5 sekund :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Juldan, czy trenerka ma na imię Karina? Bo pamiętam, że Ola to Ola ;-)

Tak, Karina to trenerka... Juldanka odpowiada tak późno, bo Juldanowie (oboje) utknęli w pracy na nocną zmianę:) Dlatego też mogliśmy dopiero w tym tygodniu do Was do Łowicza przyjechać:)

Posted

Tak się właśnie zastanawiałam Juldanko jak Ty przeżyjesz wizytę w schronie...
Ale widzę, że się dzielnie trzymałaś :)

Szkoda,że ta psia behawiorystka jest tak daleko od nas - chętnie bym skorzystała z porad.

Posted

Trzymałam się może i dzielnie, ale dwa psy nie dają mi spokoju:shake:
Kurcze, gdybyśmy mieli jeden pokój więcej... i Zuzkę już u siebie... zaczęłabym już dawno negocjacje z Juldanem, co do ewentualnego Tymczasowicza/czki....

Posted

ja nie rozumiem tego, że nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń...
myślałam,że mała posiedzi tylko chwilkę u Was i od razu nowy domek znajdzie, że w ogóle będziecie w domkach przebierać- a tu klapa...

Posted

ano klapa... Chudzielec robi się czarny (dosłownie), rośnie jak na drożdżach- jest już prawie taka duża jak Gufi i coraz trudniej będzie jej znaleźć dom...
Ze ta mała cholerka, musiała się uwziąć akurat na tego koteczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: