Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak łaciaty chłopczyk zamieszkał w Grudziądzu :) Dzięki Asiu za wszystko:loveu:

Ale to nie wszystko....sunia zamieszkała tez od dzisiaj we Włocławku :)
Państwu dwa miesiące temu odeszła za TM 15-letnia sunia,a dom bez psa to nie dom.
Zamieszkała w bloku i juz miałam telefon,że mała czuje sie juz jak u siebie a rodzinka zachwycona...
Na chłopczyka czekało imie Lucky,a na dziewczynke Migotka:lol:Ciocie chrzestne chyba nie mają nic przeciwko,co ;)???
Zrobiła jeszcze zdjęcia tych dwóch chłopców ,ale juz dzis nie dam rady wstawić...
znowu padam na nosek....

Posted

Mariat napisał(a):
Aniu dbaj o siebie.
Zwolnij i odpocznij .
Oprocz mamuski ile psiakow jeszcze szuka domkow?

Marylko,to jest jak zbieganie z góry..wiesz,że musisz sie zatrzymać a zamiast tego nabierasz prędkości...oj potłukę sobie doopsko na samym dole...

toyota napisał(a):
2 chłopaki jeszcze są do wzięcia : rudy i brązowy kudłatek. No i moje, dla każdego starczy ;).

Dokładnie,dzisiaj moze uda mi sie wstawić wczorajsze zdjęcia...a razem z Asi psiakami mamy 5 sztuk...

Posted

[quote name='Atomowka']Kaja czasami warto stłuc dupsko :P
No to super,że i u Ciebie sie coś ruszyło z adopcjami

Tak ,tylko,że to boli :cool3:

Ja jeszcze się nie cieszę,dwa szczeniorki jeszcze sa u mnie...

Obiecane zdjęcia

I mamusia :)

Posted

irenaka napisał(a):
Mamusia wygląda jak mały lisek, a maluchy, nic a nic nie podobne do niej :evil_lol:.
CUDNE zdjęcia!!!

może listonosz podrzucił? :P

Posted

Hej,nie przesadzajcie:cool3: a rudzieńki to co??kolorek po mamusi będzie miał a jak uszki staną to juz będzie wykapana Foxi:lol: no reszta to przyznaję,ze nie podobna,ale nie znamy przecież tatusia :)

Posted

Śliczna mamusia, nie powinno być problemu z domkiem dla niej.

Koresponduję z panią, której spodobał się ten beżowy chłopczyk. Pani wydaje się być sensowna, ale to na razie nic pewnego, bo mieszka na wsi i muszę zobaczyć czy ma ogrodzenie. Piesek miałby mieszkać w domu. Trzeba będzie ją sprawdzić...

Posted

toyota napisał(a):

Koresponduję z panią, której spodobał się ten beżowy chłopczyk. Pani wydaje się być sensowna, ale to na razie nic pewnego, bo mieszka na wsi i muszę zobaczyć czy ma ogrodzenie. Piesek miałby mieszkać w domu. Trzeba będzie ją sprawdzić...

To fajnie, bo już mi szalone pomysły przychodziły do głowy.:cool3:
Jak dotąd to łaciate psiaki jako pierwsze znalazły domki.
Zaczęłam wiec kombinować na dorobieniem kolorowych latek pozostałym.:evil_lol:
Pytanie, czy ludzie uwierzyliby ze wszystko przez te chemie i szampony.....:diabloti:

Posted

Igiełka napisał(a):
wspaniałe wieści,ogromnie cieszą takie adopcje :lol: jeszcze psi kawalerzy zostali ehh śliczni, zresztą co tu dużo pisać psia mamusia jest boska :lol:

To się zgada igiełko,boska :)tylko zapomniałas dopisać ,że "jak wszystkie moje psiaki";)

toyota napisał(a):

Trzymaj reke na pulsie Asiu,bo Ty masz dobra reke do adopcji :cool3:

Mariat napisał(a):
To fajnie, bo już mi szalone pomysły przychodziły do głowy.:cool3:
Jak dotąd to łaciate psiaki jako pierwsze znalazły domki.
Zaczęłam wiec kombinować na dorobieniem kolorowych latek pozostałym.:evil_lol:
Pytanie, czy ludzie uwierzyliby ze wszystko przez te chemie i szampony.....:diabloti:

Marylko,dostałam niedawno maila "w jakim kolorze sa te pieski?"Chciałam odpisać ,że zostały juz tylko zielone,bo czerwone i niebieskie się skończyły:cool3:

Posted

Atomowka napisał(a):
No to powodzenia Lord :)
A jak z ta Panią co o rudego pytała?

Poprosiłam tą panią, aby skontaktowała się z WioląBiszop z dogo. WiolaBiszop zgodziła się zrobić wizytę PA, bo mieszka zaledwie 3 km od zainteresowanego domu.
Ja z tą panią jedynie mailowałam, nie wykonała do mnie telefonu, ale zgodziła się na wizytę ,więc liczę na to, że zdzwoni do Wioli , aby się umówić...

Posted

Hi hi Asia juz wszystko przekazała :) I dobrze,bo ja dopiero niedawno zladowałam do domu...
Domek bardzo fajny,bardzo psiolubni ludzie i czekali na nowego członka rodziny :)Oprócz nowego legowiska czekał juz ugotowany ryz z miaskiem ,sucha karma i gryzaczki :)

Posted

kaja69 napisał(a):
Hi hi Asia juz wszystko przekazała :) I dobrze,bo ja dopiero niedawno zladowałam do domu...
Domek bardzo fajny,bardzo psiolubni ludzie i czekali na nowego członka rodziny :)Oprócz nowego legowiska czekał juz ugotowany ryz z miaskiem ,sucha karma i gryzaczki :)

Nie wytrzymałam i pozwoliłam sobie napisać te wspaniałe wieści !

A ten brązowo- biały, który mieszka w Grudziądzu ma na imię Lucky :).