Igiełka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 zabieram na wirtualny spacerek psią rodzinkę :) Quote
jola_li Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 toyota napisał(a):Jeden maluch mieszka od dziś w Grudziądzu :). Wspaniale :-)!!!!!! To ile jeszcze zostało? 3? Quote
kaja69 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Tak łaciaty chłopczyk zamieszkał w Grudziądzu :) Dzięki Asiu za wszystko:loveu: Ale to nie wszystko....sunia zamieszkała tez od dzisiaj we Włocławku :) Państwu dwa miesiące temu odeszła za TM 15-letnia sunia,a dom bez psa to nie dom. Zamieszkała w bloku i juz miałam telefon,że mała czuje sie juz jak u siebie a rodzinka zachwycona... Na chłopczyka czekało imie Lucky,a na dziewczynke Migotka:lol:Ciocie chrzestne chyba nie mają nic przeciwko,co ;)??? Zrobiła jeszcze zdjęcia tych dwóch chłopców ,ale juz dzis nie dam rady wstawić... znowu padam na nosek.... Quote
Mariat Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Aniu dbaj o siebie. Zwolnij i odpocznij . Oprocz mamuski ile psiakow jeszcze szuka domkow? Quote
toyota Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 2 chłopaki jeszcze są do wzięcia : rudy i brązowy kudłatek. No i moje, dla każdego starczy ;). Quote
kaja69 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Mariat napisał(a):Aniu dbaj o siebie. Zwolnij i odpocznij . Oprocz mamuski ile psiakow jeszcze szuka domkow? Marylko,to jest jak zbieganie z góry..wiesz,że musisz sie zatrzymać a zamiast tego nabierasz prędkości...oj potłukę sobie doopsko na samym dole... toyota napisał(a):2 chłopaki jeszcze są do wzięcia : rudy i brązowy kudłatek. No i moje, dla każdego starczy ;). Dokładnie,dzisiaj moze uda mi sie wstawić wczorajsze zdjęcia...a razem z Asi psiakami mamy 5 sztuk... Quote
Atomowka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Kaja czasami warto stłuc dupsko :P No to super,że i u Ciebie sie coś ruszyło z adopcjami Quote
kaja69 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 [quote name='Atomowka']Kaja czasami warto stłuc dupsko :P No to super,że i u Ciebie sie coś ruszyło z adopcjami Tak ,tylko,że to boli :cool3: Ja jeszcze się nie cieszę,dwa szczeniorki jeszcze sa u mnie... Obiecane zdjęcia I mamusia :) Quote
irenaka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Mamusia wygląda jak mały lisek, a maluchy, nic a nic nie podobne do niej :evil_lol:. CUDNE zdjęcia!!! Quote
kasumi Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 irenaka napisał(a):Mamusia wygląda jak mały lisek, a maluchy, nic a nic nie podobne do niej :evil_lol:. CUDNE zdjęcia!!! może listonosz podrzucił? :P Quote
Atomowka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ooo ale fajne gnojki Faktycznie one do mamusi to mało podobne, ale mama cudowna jest Quote
kaja69 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Hej,nie przesadzajcie:cool3: a rudzieńki to co??kolorek po mamusi będzie miał a jak uszki staną to juz będzie wykapana Foxi:lol: no reszta to przyznaję,ze nie podobna,ale nie znamy przecież tatusia :) Quote
Igiełka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 wspaniałe wieści,ogromnie cieszą takie adopcje :lol: jeszcze psi kawalerzy zostali ehh śliczni, zresztą co tu dużo pisać psia mamusia jest boska :lol: Quote
toyota Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Śliczna mamusia, nie powinno być problemu z domkiem dla niej. Koresponduję z panią, której spodobał się ten beżowy chłopczyk. Pani wydaje się być sensowna, ale to na razie nic pewnego, bo mieszka na wsi i muszę zobaczyć czy ma ogrodzenie. Piesek miałby mieszkać w domu. Trzeba będzie ją sprawdzić... Quote
Mariat Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 toyota napisał(a):Śliczna mamusia, nie powinno być problemu z domkiem dla niej. Koresponduję z panią, której spodobał się ten beżowy chłopczyk. Pani wydaje się być sensowna, ale to na razie nic pewnego, bo mieszka na wsi i muszę zobaczyć czy ma ogrodzenie. Piesek miałby mieszkać w domu. Trzeba będzie ją sprawdzić... To fajnie, bo już mi szalone pomysły przychodziły do głowy.:cool3: Jak dotąd to łaciate psiaki jako pierwsze znalazły domki. Zaczęłam wiec kombinować na dorobieniem kolorowych latek pozostałym.:evil_lol: Pytanie, czy ludzie uwierzyliby ze wszystko przez te chemie i szampony.....:diabloti: Quote
kaja69 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Igiełka napisał(a):wspaniałe wieści,ogromnie cieszą takie adopcje :lol: jeszcze psi kawalerzy zostali ehh śliczni, zresztą co tu dużo pisać psia mamusia jest boska :lol: To się zgada igiełko,boska :)tylko zapomniałas dopisać ,że "jak wszystkie moje psiaki";) toyota napisał(a):Śliczna mamusia, nie powinno być problemu z domkiem dla niej. Koresponduję z panią, której spodobał się ten beżowy chłopczyk. Pani wydaje się być sensowna, ale to na razie nic pewnego, bo mieszka na wsi i muszę zobaczyć czy ma ogrodzenie. Piesek miałby mieszkać w domu. Trzeba będzie ją sprawdzić... Trzymaj reke na pulsie Asiu,bo Ty masz dobra reke do adopcji :cool3: Mariat napisał(a):To fajnie, bo już mi szalone pomysły przychodziły do głowy.:cool3: Jak dotąd to łaciate psiaki jako pierwsze znalazły domki. Zaczęłam wiec kombinować na dorobieniem kolorowych latek pozostałym.:evil_lol: Pytanie, czy ludzie uwierzyliby ze wszystko przez te chemie i szampony.....:diabloti: Marylko,dostałam niedawno maila "w jakim kolorze sa te pieski?"Chciałam odpisać ,że zostały juz tylko zielone,bo czerwone i niebieskie się skończyły:cool3: Quote
toyota Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Mam wiadomość, że Kudłatek już w swoim domku :). Wszystko już na niego czekało, nawet legowisko :). Quote
Atomowka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kudłatek czyli ten rudy z fotki czy ten drugi? Quote
toyota Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 To jest Kudłatek, od dzisiaj ma na imię Lord :) : Quote
Atomowka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No to powodzenia Lord :) A jak z ta Panią co o rudego pytała? Quote
toyota Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Atomowka napisał(a):No to powodzenia Lord :) A jak z ta Panią co o rudego pytała? Poprosiłam tą panią, aby skontaktowała się z WioląBiszop z dogo. WiolaBiszop zgodziła się zrobić wizytę PA, bo mieszka zaledwie 3 km od zainteresowanego domu. Ja z tą panią jedynie mailowałam, nie wykonała do mnie telefonu, ale zgodziła się na wizytę ,więc liczę na to, że zdzwoni do Wioli , aby się umówić... Quote
kaja69 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Hi hi Asia juz wszystko przekazała :) I dobrze,bo ja dopiero niedawno zladowałam do domu... Domek bardzo fajny,bardzo psiolubni ludzie i czekali na nowego członka rodziny :)Oprócz nowego legowiska czekał juz ugotowany ryz z miaskiem ,sucha karma i gryzaczki :) Quote
toyota Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 kaja69 napisał(a):Hi hi Asia juz wszystko przekazała :) I dobrze,bo ja dopiero niedawno zladowałam do domu... Domek bardzo fajny,bardzo psiolubni ludzie i czekali na nowego członka rodziny :)Oprócz nowego legowiska czekał juz ugotowany ryz z miaskiem ,sucha karma i gryzaczki :) Nie wytrzymałam i pozwoliłam sobie napisać te wspaniałe wieści ! A ten brązowo- biały, który mieszka w Grudziądzu ma na imię Lucky :). Quote
Recommended Posts