Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poproszę i ja o numer konta, coś będę podsyłać chrześniakowi, końcu bycie matką chrzestną to nie byle co, ale ważna i nobilitująca fucha.......... ucałaowania dla Fuksika i poproszę czasami o jakieś zdjęcie no i info jak się chowa, mam nadzieję, że imię przyniesie mu szczęście i najlepszy domek

Posted

Kasiaw201 napisał(a):
Poproszę i ja o numer konta, coś będę podsyłać chrześniakowi, końcu bycie matką chrzestną to nie byle co, ale ważna i nobilitująca fucha.......... ucałaowania dla Fuksika i poproszę czasami o jakieś zdjęcie no i info jak się chowa, mam nadzieję, że imię przyniesie mu szczęście i najlepszy domek

Ło matko chrzestna a to niespodzianke zrobiłaś :) Oczywiście ,że podeślę konto...Twój chrzesniak nadal u mnie...niestety gdzies te domki sie zapodziały...

Posted

Atomowka,doszła kaska z bazarku ,całe 85 zł :) slicznie dziekuję Tobie i wszystkim mamusiom chrzestnym...zaraz robie przelew do pani wetki...i uzupełniam wpływy na pierwszej stronie...
Dzisiaj porobiłam takie szybkie zdjęcia,jak mi ktos zgra to moze jeszcze dzisiaj wstawię,jak nie padnę prędzej...

Posted

Wczorajsze zdjęcia...szału ni ma...cos kiepskie wyszły,nie ma co wybrać
kobietka przodem...

i chłopaki....

No i jedno sie obaliło...a stawiałam je do pionu...jestem totalne beztalencie...

Posted

kaja69 napisał(a):
Myslę,ze ludzie popadali z zachwytu jak je zobaczyli,innego wytłumaczenia nie ma...

Teraz tylko trzeba, żeby się szybko podnieśli i chwycili za telefon....
Cudne maluszki!!!

Posted

Nie wiem o co chodzi, do Toyoty dzwonią i choc miała 8 podobnych kulek to tylko jedna już szuka domu
A te przeciez mniejsze więc teoretycznie powinno byc więcej telefonów

Posted

Atomowka napisał(a):
Nie wiem o co chodzi, do Toyoty dzwonią i choc miała 8 podobnych kulek to tylko jedna już szuka domu
A te przeciez mniejsze więc teoretycznie powinno byc więcej telefonów

A jak dzwonia o dorosłe psy to wszystkie moje sa za duże...ja tez nie wiem o co chodzi...ale naprawdę jest cisza...

Posted

Kasiaw201 napisał(a):
Witam z rana wszystkie maluszki, a szczególnie serdecznie mojego chrześniaczka, dzisiaj wyszedł ode mnie mały przelewik

Dzięki bardzo kochana :) Zbieram juz powoli na drugie szczepienie,bo cos czuję ,ze nic się nie ruszy do tego czasu ...