Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monis88 napisał(a):
w lewo Aniu w lewooo :D Pani Wiolu..do dzis czuje smak ciasta <mniam> :D a maluch bedzie mial dobrze :) w koncu 3 kobiety to sprawdzily :D

Nie ma sprawy jak przyjadę na koloryzację wlosów to zabiorę ciasto ze soba :))A do lakusia chcę się wybrac piatek lub sobota zobacze jak będzie im pasowało.

Posted

wiolabiszop napisał(a):
Nie ma sprawy jak przyjadę na koloryzację wlosów to zabiorę ciasto ze soba :))A do lakusia chcę się wybrac piatek lub sobota zobacze jak będzie im pasowało.

Taaa adopcję ostatniego szczeniorka uczcimy farbą do włosów :) szampan taki juz oklepany...

Posted

monis88 napisał(a):
no bo rudyyy jest fajnyy :D na czesc ostatniego szczeniorka ;p

No tak :) tylko Twoja w tymgłowa ,żeby kolorek odpowiedni dobrać :) Ja chcę kolorki na cześć tych na łaciatych :)

Posted

A teraz niespodziamka UWAGA LUKY nadciąga A to jest maleńki TOFIK ,ktorego LAKUŚ czasami łapką sowja olbrzymią przygniata:)))Oczywiście nie robiąc krzywdy bo jest pelny nadzur przez rodzinke . Jaki ten koteczek jest maleńki a tak sobie radzi słodziak jeden.Prawda że jest śliczny? Przed domkiem na trwace w pełnym szalństwie.

Posted

Dalsza sesja zdjęciowa na zielonej trawce Na ręcach u pani Małgosi mamy Patrycji właścicielka LUKIEGO Zabawki ma przerożne ale laczkami pani Małgosi nie pogardził uznał że sie świetnie nadaja do zabawy:))))Śliczny jest LAKUś A tutaj juz ze swoją kochaną panią .Bardzo jest kochany przez całą rodzinkę .Trafił do świetnych i kochających zwierzęta ludzi.Ma tam super. Nawet małżonek był ze mną odwiedzic LAKUSIA i załapał sie n azdjątko Na LAKUŚ ze swoja pania

Posted

No więc krótko napiszę parę slow.Zostaliśmy bardzo miło przyjęci.Lakuś zadomowiony na całego .Chłopaczek urosł i z deka przytył .W domku zdarzy mu się zrobić ale w nocy raz pisiu ,ale czesto wychodzi na dwor za potrzeba i na zabawy.Spi w pokoju u Patrycji ciągnie za włosy kiedy rano chce wyjść .A jak jest na dworze to szczeka i drapie łapka w drzwi jak chce wejść.Widzialam rownież jak najpierw kopał przy płocie dziure a potem noskiem przesuwajac ziemie ja zasypywał .To byl piękny widok.Wyściskalam go za wszystkie dni co go nie widzialam.Ma swoje krzaczki pod ktore załatwia swoje potrzeby fizjologiczne.LAKUŚ trafił rewelacyjnie MISIU troche jest w szoku że jakiś osobnik jest na jego terenie ale myśle że trochę czasu jeszcze i będzie ok.W tygodniu LAKUŚ będzie zaszczepiny a jeszcze jutro powiem o adresowce. To by było na tyle KAJU69.

Posted

Laseczki jesteście niesamowite, tyle radości dajecie nie tylko tym biedakom ale również Nam jak czytamy takie wieści:):)
A jak mama liskowa się czuję? Teraz chyba czas ją do domu pognać? Foty, tekst do ogłoszeń i lecisz mała do domku :)

Posted

Atomowka napisał(a):
Laseczki jesteście niesamowite, tyle radości dajecie nie tylko tym biedakom ale również Nam jak czytamy takie wieści:):)
A jak mama liskowa się czuję? Teraz chyba czas ją do domu pognać? Foty, tekst do ogłoszeń i lecisz mała do domku :)

Jeszcze sterylka :)
Mam juz dwa nowe ,bardzo młodziaki,jakby się uparł mozna je jeszcze pod szczeniory podciągnąć,najświeższa dostawa...dziewczynka i chłopiec,podejrzewam,że ofiary wyjazdu urlopowego...