monis88 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 w lewo Aniu w lewooo :D Pani Wiolu..do dzis czuje smak ciasta <mniam> :D a maluch bedzie mial dobrze :) w koncu 3 kobiety to sprawdzily :D Quote
wiolabiszop Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 monis88 napisał(a):w lewo Aniu w lewooo :D Pani Wiolu..do dzis czuje smak ciasta <mniam> :D a maluch bedzie mial dobrze :) w koncu 3 kobiety to sprawdzily :D Nie ma sprawy jak przyjadę na koloryzację wlosów to zabiorę ciasto ze soba :))A do lakusia chcę się wybrac piatek lub sobota zobacze jak będzie im pasowało. Quote
kaja69 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 wiolabiszop napisał(a):Nie ma sprawy jak przyjadę na koloryzację wlosów to zabiorę ciasto ze soba :))A do lakusia chcę się wybrac piatek lub sobota zobacze jak będzie im pasowało. Taaa adopcję ostatniego szczeniorka uczcimy farbą do włosów :) szampan taki juz oklepany... Quote
monis88 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 no bo rudyyy jest fajnyy :D na czesc ostatniego szczeniorka ;p Quote
kaja69 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 monis88 napisał(a):no bo rudyyy jest fajnyy :D na czesc ostatniego szczeniorka ;p No tak :) tylko Twoja w tymgłowa ,żeby kolorek odpowiedni dobrać :) Ja chcę kolorki na cześć tych na łaciatych :) Quote
kaja69 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Nikt nie zagląda ???Jest jeszcze Foxi przeciez... Quote
kaja69 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 wiolabiszop napisał(a):Ja zaglądam do Foxi:))) Dzięki Wiolu :) Ty to nawet w realu dzisiaj do niej zajrzysz ,hi hi Quote
Igiełka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Maluchom wszystkiego dobrego na nowej drodze życia w kochających DS :lol: a o Ich mamie Foxi pamiętam i miziam chociaż wirtualnie tą wspaniałą sunię :lol: Quote
wiolabiszop Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 No to prawda że jest wspaniała spokojna ,bardzo miła.Bardzo sympatyczna sunia jak postawi uszka przypomina liska .Zero agresji lubi przytulanie i głaskanie. Quote
kaja69 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 To zobaczcie mojego nowego podopiecznego w terenie http://www.dogomania.pl/threads/210160-BENEK-boję-sie-ludzi-chociaż-wiem-że-bez-nich-nie-przeżyję...lub-przez-nich-zginę...?p=17138468#post17138468 Quote
wiolabiszop Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A teraz niespodziamka UWAGA LUKY nadciąga A to jest maleńki TOFIK ,ktorego LAKUŚ czasami łapką sowja olbrzymią przygniata:)))Oczywiście nie robiąc krzywdy bo jest pelny nadzur przez rodzinke . Jaki ten koteczek jest maleńki a tak sobie radzi słodziak jeden.Prawda że jest śliczny? Przed domkiem na trwace w pełnym szalństwie. Quote
kaja69 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Aaaaa juz byłas z wizytą:multi::multi::multi: I jak ,i jak mały się już zadomowił ???? Quote
wiolabiszop Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Dalsza sesja zdjęciowa na zielonej trawce Na ręcach u pani Małgosi mamy Patrycji właścicielka LUKIEGO Zabawki ma przerożne ale laczkami pani Małgosi nie pogardził uznał że sie świetnie nadaja do zabawy:))))Śliczny jest LAKUś A tutaj juz ze swoją kochaną panią .Bardzo jest kochany przez całą rodzinkę .Trafił do świetnych i kochających zwierzęta ludzi.Ma tam super. Nawet małżonek był ze mną odwiedzic LAKUSIA i załapał sie n azdjątko Na LAKUŚ ze swoja pania Quote
kaja69 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Mój kochaniutki .... z racji tego,żem juz uzależniona od spamowania,więc nie moge sie powstrzymać:evil_lol:,swoje wyspamowałam wzięłam sie za cudze wątki:diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/209090-Nieufny-kundelek-ze-sznurkiem-wrośniętym-w-szyje..spróbujemy-złapać-i-zbieramy-na-dt Quote
wiolabiszop Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Na kanapie koło swojej ciociuni Kamilki LAKUŚ po zabawach na podwórku stwierdził że chwila relaksu nie zaszkodzi. A tutaj już padł calkowicie . Quote
wiolabiszop Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 No więc krótko napiszę parę slow.Zostaliśmy bardzo miło przyjęci.Lakuś zadomowiony na całego .Chłopaczek urosł i z deka przytył .W domku zdarzy mu się zrobić ale w nocy raz pisiu ,ale czesto wychodzi na dwor za potrzeba i na zabawy.Spi w pokoju u Patrycji ciągnie za włosy kiedy rano chce wyjść .A jak jest na dworze to szczeka i drapie łapka w drzwi jak chce wejść.Widzialam rownież jak najpierw kopał przy płocie dziure a potem noskiem przesuwajac ziemie ja zasypywał .To byl piękny widok.Wyściskalam go za wszystkie dni co go nie widzialam.Ma swoje krzaczki pod ktore załatwia swoje potrzeby fizjologiczne.LAKUŚ trafił rewelacyjnie MISIU troche jest w szoku że jakiś osobnik jest na jego terenie ale myśle że trochę czasu jeszcze i będzie ok.W tygodniu LAKUŚ będzie zaszczepiny a jeszcze jutro powiem o adresowce. To by było na tyle KAJU69. Quote
kaja69 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Dzięki Wiolu,ale się cieszę...to ,ze trafił do kochających ludzi to wiedziałam od pierwszego spojrzenia :) Quote
irenaka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Popłakałam się po tej relacji:oops:. Wspaniały dom, świetnie chłopak trafił:smile:. Quote
kaja69 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Irenko ,płacz,bo jak płakac to z radości :) Quote
Atomowka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Laseczki jesteście niesamowite, tyle radości dajecie nie tylko tym biedakom ale również Nam jak czytamy takie wieści:):) A jak mama liskowa się czuję? Teraz chyba czas ją do domu pognać? Foty, tekst do ogłoszeń i lecisz mała do domku :) Quote
kaja69 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Atomowka napisał(a):Laseczki jesteście niesamowite, tyle radości dajecie nie tylko tym biedakom ale również Nam jak czytamy takie wieści:):) A jak mama liskowa się czuję? Teraz chyba czas ją do domu pognać? Foty, tekst do ogłoszeń i lecisz mała do domku :) Jeszcze sterylka :) Mam juz dwa nowe ,bardzo młodziaki,jakby się uparł mozna je jeszcze pod szczeniory podciągnąć,najświeższa dostawa...dziewczynka i chłopiec,podejrzewam,że ofiary wyjazdu urlopowego... Quote
Recommended Posts