irenaka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 kaja69 napisał(a):Trzy szczeniorki w tydzień:lol: Rewelacyjne wiadomości i to tego SUPER domki!! Niech szkraby będą szczęśliwe!!!:smile: Aneczko, potwierdź mi proszę, jak dostaniesz przelewy na rodzinkę z bazarku. W tytule powinien być nick + "rodzinka" To teraz szukamy domku dla mamusi? Quote
toyota Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jeszcze jeden maluch chyba został. Nie wiem czy zainteresowana osoba skontaktowała się z WioląBiszop i kiedy będzie ewentualna wizyta PA. Quote
Igiełka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 kaja69 napisał(a):Trzy szczeniorki w tydzień:lol: wspaniała ręka do adopcji, życzymy wszystkiego najlepszego maluszkom na nowej drodze życia :) Quote
kaja69 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='irenaka']Rewelacyjne wiadomości i to tego SUPER domki!! Niech szkraby będą szczęśliwe!!!:smile: Aneczko, potwierdź mi proszę, jak dostaniesz przelewy na rodzinkę z bazarku. W tytule powinien być nick + "rodzinka" To teraz szukamy domku dla mamusi? Jeszcze jeden szczeniorek został :) a mamusia ma jeszcze laktację,pewnie dopóki jakis maluch z nia jest nie skończy sie ,bo jeszcze się podpinaja do cycuchów,pijawki jedne... [quote name='toyota']Jeszcze jeden maluch chyba został. Nie wiem czy zainteresowana osoba skontaktowała się z WioląBiszop i kiedy będzie ewentualna wizyta PA. Pewnie nic nie będzie z tego domku:( [quote name='Igiełka']wspaniała ręka do adopcji, życzymy wszystkiego najlepszego maluszkom na nowej drodze życia :) To nie ręka do adopcji tylko wspaniała ręka Atomówki do ogłoszeń :) Zapomniałam,ze miałam pospamować u siebie :)prosze bardzo kolejne biedy i szczeniorki tez tam są:(http://www.dogomania.pl/threads/203504-Psy-w-Zakrzewku-potrzebują-pomocy!-Bez-naszej-pomocy-nie-przeżyją!?p=17083938#post17083938 Quote
toyota Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 kaja69 napisał(a):Jeszcze jeden szczeniorek został :) a mamusia ma jeszcze laktację,pewnie dopóki jakis maluch z nia jest nie skończy sie ,bo jeszcze się podpinaja do cycuchów,pijawki jedne... Pewnie nic nie będzie z tego domku:( Właśnie rozmawiałam z Wiolą, że jest umówiona na wizytę PA w poniedziałek :). Quote
Atomowka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 No i gra gitara:) Laseczki jak już wy adoptujecie te szczyle, czyli Kaja tego chłopaka i Ty Toyotko swoje 3 dostaniecie ode mnie tytuł " Ciotek mających największą skuteczność przy adopcji szczeniaków":eviltong::eviltong: Quote
kaja69 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 toyota napisał(a):Właśnie rozmawiałam z Wiolą, że jest umówiona na wizytę PA w poniedziałek :). O kurczatko jak fajnie :bigcool: Atomowka napisał(a):No i gra gitara:) Laseczki jak już wy adoptujecie te szczyle, czyli Kaja tego chłopaka i Ty Toyotko swoje 3 dostaniecie ode mnie tytuł " Ciotek mających największą skuteczność przy adopcji szczeniaków":eviltong::eviltong: Nie spiesz się kochana z tym tytułowaniem,bo kto wie czy nowych nie przywiozę z Zakrzewka :cool3: Quote
kaja69 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Mały rudzielec ,prawie nie siusia w domku:) taki porządnicki :) ale za to jego mamusia zagryzła mi juz trzy kury :(juz nie duzo mi ich zostało,wszystkie wymordowane przez tymczasy :( I zapomniałam u siebie pospamować z tego wszystkiego... Prosze podpisujcie petycję http://www.8hours.eu/ Quote
kaja69 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 A teraz pozdrowienia od Migotki :) I wiadomość o malutkiej:lol: Witam serdecznie!! Migotka sprawuje się bardzo dobrze, powoli zaczyna reagować na swoje imię. już zaaklimatyzowała się w domku, zna już każdy zakątek mieszkania,rozpoznaje mnie i moja rodzinę. dziś była na działce,a w piątek byłam z nią u weterynarza i nawet nie zapiszczała jak pani robiła jej zastrzyk. jest niesamowicie energiczna, radosna, załatwia się wyłącznie na dworze i co jest niesamowite sama się tego nauczyła jakiś instynkt chyba bo tylko raz załatwiła się w domku pierwszego wieczoru, a do tej pory nic:)ma swoje ulubione zabawki, swoje miejsce do spania z poduszką. Niestety jeszcze nie przesypia nocy wymęczona o 23 zasypia i już o 3 jest wyspana ale dzielnie pracujemy nad tym i już dziś spała do 4 :) Od wczoraj zaczęła szczekać :) Quote
irenaka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Widziałam, kiedy zaglądnąć:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Buziole dla Migotki i jej rodzinki!! :multi::multi::multi: Quote
kaja69 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Masz noska Irenko do nowych wiadomości ,hi hi ... Ale ja jaka jestem dumna,ze wychowałam dzieciaków na takie porządne psy:p a co troche sie pochwalę:eviltong: Quote
toyota Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 A moje leją i kupają bez pardonu. Prześlę Ci je zatem na naukę kindersztuby. Migotka śliczna dziewczynka i najważniejsze, że w kochającym domku :). Quote
kaja69 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 toyota napisał(a):A moje leją i kupają bez pardonu. Prześlę Ci je zatem na naukę kindersztuby. Migotka śliczna dziewczynka i najważniejsze, że w kochającym domku :). Asia wiesz,że u mnie ze względu na swobodny wybieg prosto z domu,mam ułatwione zadanie i psiak kumaty to w momencie załapie gdzie jest toaleta :) Quote
wiolabiszop Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Witam byłam dzisiaj na wizycie i moje spostrzeżenia są następujące.Pani Małgosia to bardzo mila osoba jak też jej córka Kamilka.Patrycja której ma być ten piesek była w szkole więc nie mialam sposobności porozmawiać ale myślę że rownie miła.Piesek byłby tylko w domu ,oczywiscie wychodząc na dwor za potrzeba z osba go pilnującą .Będzie spał w pokoju u Partycji bo to dla niej psiak.Ale osoba odpowiedzialna byłaby mam pani Małgosia ,ponieważ Patrycja ma 15 lat.Jak psiak będzie się nadawał do kastracji to nie ma problemu zostanie wykastrowany.Wrazie potrzeby jeśli psiak zachoruje to udzielą pomocy jadąc do weta.Teraz maja też pieska MIsia ma 10 lat ,małego kotka ktory jest w domu i dwa kocurki dorosłe.I są wszystkie zwierzęta bardzo zadbane i kochana przez rodzinkę .Panuje tam serdeczna i miła atmosfera.A co najważniejsze głowa rodziny czyli mąz pani Małgosi również kocha zwierzeta i zgodzil sie na adopcje pieska.W razie wyjazdu to nigdy nie wyjeżdzaja wszyscy przeważnie zostaje pani Kamilka córka pani Małgosi.Ogrodzenia nie ma ale posesja jest bardzo zadbana trawa przystrzyżona i piesek będzie pilnowany przy wyprowadzaniu .To tyle z mojej strony.:)))) Quote
kaja69 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 wiolabiszop napisał(a):Witam byłam dzisiaj na wizycie i moje spostrzeżenia są następujące.Pani Małgosia to bardzo mila osoba jak też jej córka Kamilka.Patrycja której ma być ten piesek była w szkole więc nie mialam sposobności porozmawiać ale myślę że rownie miła.Piesek byłby tylko w domu ,oczywiscie wychodząc na dwor za potrzeba z osba go pilnującą .Będzie spał w pokoju u Partycji bo to dla niej psiak.Ale osoba odpowiedzialna byłaby mam pani Małgosia ,ponieważ Patrycja ma 15 lat.Jak psiak będzie się nadawał do kastracji to nie ma problemu zostanie wykastrowany.Wrazie potrzeby jeśli psiak zachoruje to udzielą pomocy jadąc do weta.Teraz maja też pieska MIsia ma 10 lat ,małego kotka ktory jest w domu i dwa kocurki dorosłe.I są wszystkie zwierzęta bardzo zadbane i kochana przez rodzinkę .Panuje tam serdeczna i miła atmosfera.A co najważniejsze głowa rodziny czyli mąz pani Małgosi również kocha zwierzeta i zgodzil sie na adopcje pieska.W razie wyjazdu to nigdy nie wyjeżdzaja wszyscy przeważnie zostaje pani Kamilka córka pani Małgosi.Ogrodzenia nie ma ale posesja jest bardzo zadbana trawa przystrzyżona i piesek będzie pilnowany przy wyprowadzaniu .To tyle z mojej strony.:)))) Dzięki wielkie Wiolu:loveu: A czy kochana moge liczyc ,że luknęłabys od czasu do czasu na małego ???No i oczywiście sprawdzenie potem czy faktycznie jajeczka zostana usunięte ;) Czyli co spotykamy sie ,tak ??? Quote
monis88 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 toyota napisał(a):To jest Kudłatek, od dzisiaj ma na imię Lord :) : to Kulek by :D moj ulubieniec ;p Quote
wiolabiszop Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 kaja69 napisał(a):Dzięki wielkie Wiolu:loveu: A czy kochana moge liczyc ,że luknęłabys od czasu do czasu na małego ???No i oczywiście sprawdzenie potem czy faktycznie jajeczka zostana usunięte ;) Czyli co spotykamy sie ,tak ??? No jasne że możesz kochana liczyć na to że będę zagladać .Ja czekam w domku na was gorąca kawka jakies ciacho śmiało dziewczyny drzwi otwarte:))))))))))))))))) Quote
kaja69 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 wiolabiszop napisał(a):No jasne że możesz kochana liczyć na to że będę zagladać .Ja czekam w domku na was gorąca kawka jakies ciacho śmiało dziewczyny drzwi otwarte:))))))))))))))))) Może jutro ??? Quote
toyota Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Pani z ok. Grudziądza nie może się doczekać pieska. Trzeba zaproponować jakiś termin jego przywiezienia. Quote
kaja69 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Asiu,dzisiaj koło 17-tej wyjadę ,rozmawiałam juz z Wiolą,ale jak będe wyjeżdżać to do niej zadzwonię :) Quote
kaja69 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Ostatni maluch w nowym domku:) ufff jeszcze Foxi.Domek bardzo fajny,poza tym Wiolabiszop juz się umawiała na spotkania,ma wciągnąć nowa opiekunkę na dogo,tak,że mozliwe,ze beda wieści z pierwszej ręki:lol: A psiurek prawdopodobnie tez będzie miał na imie Lacky :evil_lol: jak jego brat z Grudziądza:lol: Dwa psiaki znalazły domek dzięki toyocie:loveu: Quote
wiolabiszop Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wczoraj zaraz podałam numery telefonów do weta.Ten maluch to poprostu piekność cieszę się ze mam go tak blisko będę smrodka doglądać .Został obwąchany prze nasze psiaki trochę był zestresowany ale to normalne nawet nie narobił co za klasa.Wiadomo czyje wychowanie .:))No dziewczyny Aniu i Moniko czekam na pw inf. dotyczących facebok zeby was mieć w znajomych.Pozdrawiam Quote
kaja69 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 wiolabiszop napisał(a):Wczoraj zaraz podałam numery telefonów do weta.Ten maluch to poprostu piekność cieszę się ze mam go tak blisko będę smrodka doglądać .Został obwąchany prze nasze psiaki trochę był zestresowany ale to normalne nawet nie narobił co za klasa.Wiadomo czyje wychowanie .:))No dziewczyny Aniu i Moniko czekam na pw inf. dotyczących facebok zeby was mieć w znajomych.Pozdrawiam Bardzo się cieszę,że ta rodzinka jest tak otwarta na kontakty zwłaszcza,że jesteś tam "pod reka"...Ja będziesz u maluszka to go koniecznie wycałuj ode mnie :) Quote
kaja69 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Zrobiłam rozliczenie na pierwszej stronie...Nie podałam kosztów karmy,bo tak jak prędzej pisałam poszło ode mnie,karma od tłamsika sie skończyła jakis czas temu i dokupowałam nową,poza tym dostawały tez ryz z miaskiem... Reszte pieniędzy wzięłam na paliwo,bo troche tych kilometrów nakręciłam z maluchami... Teraz jeszcze została Foxi,musze poczekac chwile ze sterylka ,bo do ostatniego dnia maluchy jeszcze ciagnęły z niej i laktacja jeszcze nie zakończona... I jeszcze raz slicznie wszystkim dziękuje za pomoc:loveu: Quote
Recommended Posts