Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dziękujemy bardzo :)

Z groszkiem jest problem , bo ranka po operacji nam się nie goi , paprze się , a nie można jej zostawić , żeby oddychała bo noga musi być jeszcze usztywniona . W poniedziałek robiliśmy RTG i zrasta się ładnie . Jeszcze około 3 tygodni Grosio musi się pomęczyć .

Posted

Nikt do nas nie zagląda , ale napiszę , dzisiaj jedziemy na konsultacje do ortopedy (dr Masztak ) bo strasznie (jak dla mnie ) coś w tej łapce chrupie , nie mam pojęcia jaki będzie koszt wizyty i czy osoba która będzie nas wiozła będzie chciała zwrot kosztów , bo to jednak spory kawałek drogi . Trzymajcie kciuki , żeby wszystko było ok .

Posted

Jest bardzo źle , wręcz tragicznie , jutro kolejna operacja ( koszt 350-400 zł ) + koszty paliwa , okazuje się że wet w Tomaszowie spieprzył operację , oglądając rtg z przed operacji i po operacji wet stwierdził , że lepiej było przed , mało tego , skóra pod opatrunkiem prawie gniła , na co wet z Tomaszowa powiedział , że wszystko jest ok . Jeszcze wczoraj z nim rozmawiałam mówiłam , że mi się ta łapa nie podoba , że w niej coś chrupie , ale wet (Tomaszów ) stwierdził , że wszystko się cudnie goi , tak się goi , że jutro będą od nowa składać nóżkę , do tego wet z Tomaszowa , źle pozakładał druty i kawałek kości najprawdopodobniej trzeba usunąć . Ja jestem załamana .

Dodatkowo koszt operacji 350-400 zł + transport pewnie koło 40 zł

a mamy :
PACZEK - 30 zł
Pani JOLANTA G S - 50 zł + 60 zł
Jamnicza skarpeta - 100 zł
Sarunia-Niunia - 20 zł
Pani Gosia - 100 zł
EWELINA ANNA S - 100 zł
Razem : 460 zł

Wydatki :
Codzienny transport do lecznicy - 20 zł
Karma ( http://allegro.pl/orijen-adult-7kg-1...618659239.html ) - 125 zł
Transport do wet (co dzień , co drugi dzień 15 km) - 30 zł
alantan - 7,50 zł
bandaże - 5 zł
RTG - 20 zł
Plastry , bandaże , opatrunki - 20 zł
Transport do wet ( 70 km ) - 10 zł
RTG - 50 zł
Zostało :172 zł

błagam o pomoc , ja nie mam nawet 1 zł , żeby założyć :(

Posted

danka1234 napisał(a):
odpowiadam na prosbe z jamniczej skarpety,Groszek otrzyma wsparcie w kwocie 200zł,prosze o konto.

Ja was kocham po prostu :loveu::loveu::loveu:, czyli do opłacenia operacji potrzeba już tylko 20 zł , na kasę za transport kierowca obiecał poczekać :)

Posted

Jasna cholera , co za konował:angryy:
Że schrzanił zabieg to jedno ale że szedł w zaparte zamiast od razu przyznać że jest nie tak to juz niewybaczalne. To się kwalifikuje do zgłoszenia w Izbie.
Poproszę o konto - coś przeleję bo obawiam się, że na opłaceniu samego zabiegu wydatki się nie skończą:shake:

Posted

taks napisał(a):
Jasna cholera , co za konował:angryy:
Że schrzanił zabieg to jedno ale że szedł w zaparte zamiast od razu przyznać że jest nie tak to juz niewybaczalne. To się kwalifikuje do zgłoszenia w Izbie.
Poproszę o konto - coś przeleję bo obawiam się, że na opłaceniu samego zabiegu wydatki się nie skończą:shake:

Taki też mam zamiar , ja mu tego nie odpuszczę , najgorsze jest to że ja kompletnie się na tym nie znająca widziałam , że noga się nie zrasta , ale wet z doświadczeniem i poważaniem , więc się nie kłóciłam .Konto leci na PW . Dzięki :)

Posted

danka1234 napisał(a):
odpowiadam na prosbe z jamniczej skarpety,Groszek otrzyma wsparcie w kwocie 200zł,prosze o konto.

Wspaniała Danusia... W potrzebie zawsze można na Nią liczyć!!!
Wszystkiego dobrego dla Groszeczka!!! Oby tylko wszystko dobrze się dla Niego skończyło...

Posted

Jesteśmy po operacji , było bardzo źle , wet który operował (wet z przynajmniej 30letnim doświadczeniem ) nie miał jeszcze takiego przypadku , stwierdził , że będzie mu się po nocach śniła ta operacja , kości w środku zaczęły się psuć , skóra gniła , masakra , a wet Tomaszowski twierdził , że tak ma być .
W tej chwili w kości jest gwóźdź którego nie będziemy usuwać , powinna być dobrze , ale 100 % gwarancji , że łapa się wygoi nie mamy , w piątek konsultacja . Dzisiejsza operacja kosztowała 430 zł , koszt transportu 30 zł . Mam paragonik później postaram się wrzucić .

Groszek dochodzi do siebie w klatce , niestety najbliższe 2-3 tygodnie musi siedzieć w klatce :(