PACZEK Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No Pan Groszek poza klatką i bez opatrunku to wspaniały widok na wieczór!!! Jednak umiesz sprawić prezent Aniu!!! Quote
danka1234 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 zagladamy,czytamy ,sledzimy losy Groszka choc nie piszemy. ładnie wyglada jak tam z tym zainteresowanym domkiem? Quote
Tymonka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 danka1234 napisał(a):zagladamy,czytamy ,sledzimy losy Groszka choc nie piszemy. ładnie wyglada jak tam z tym zainteresowanym domkiem? Domek do tej pory się nie odezwał , w środę do nich zadzwonię , jeszcze mam nadzieję , że się nie zdecydowali i dla tego nie dzwonią . Quote
yunona Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 To za domeczek Groszkowy trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:. Oby decyzja była pozytywna , a Groszek na pewno odwdzięczy się za to po stokroć.:loveu: Quote
paulinken Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 I ja jestem codziennie u Groszeczka. Kochany pysio, oby domek się zdecydował! Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 I co? Jak narazie cicho z domkiem dla Groszeczka? Szkoda... Quote
Tymonka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Domek się nie odezwał , ale mam dobre wieści , byliśmy dzisiaj na kontroli , zrobiliśmy RTG , wszystko się zrasta , za miesiąc wyjmujemy drut (jednak wyjmujemy ) i Groszek będzie jak nowy :) Quote
Tymonka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Zamówiłam Groszkowi karmę , bo już się skończyła , wzięłam joserę bo tańsza (i Groszek bardzo lubi , podjada moim psiakom ) - 140 zł Quote
pulpecik3252 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ona jest piękna tylko bezczelni ludzie wyżucają takie małe bezsilne stwożenia już nie mają co do roboty!!!?? Takim zwierzetą trzeba pomagać ja sama mam 2 pod opieką chociaż mam15 lat???!!!!:placz: Quote
Tymonka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='pulpecik3252']Ona jest piękna tylko bezczelni ludzie wyżucają takie małe bezsilne stwożenia już nie mają co do roboty!!!?? Takim zwierzetą trzeba pomagać ja sama mam 2 pod opieką chociaż mam15 lat???!!!!:placz: Ona to ON - Groszek :D Quote
Tymonka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Byliśmy dzisiaj na kontroli , drut zostaje jeszcze na 3 tygodnie , uraz był tak duży że wet boi się za szybko drut wyjąć .Koszt RTG - 50 zł , transport - 20 zł Quote
ocelot Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 groszeczku kochany chyba drut nie przeszkadza w bieganiu? Quote
Sarunia-Niunia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Biedniutki Groszeczek... Przytulam cie mocno maluszku Kochaniutki!!! Quote
Tymonka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Grosio od wczoraj bez druta :):) Nóżka pięknie się zrosła i mały tak śmiga ,że nie widać ,że nóżka kiedykolwiek była chora :) Koszt wyjęcia druta i antybiotyków - 110 zł , transport - 20 zł . Konto Groszka świeci pustakami , a szczepienia należało by zrobić .:( Quote
Sarunia-Niunia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Fajne wieści Anja. To dobrze, że przynajmniej u Groszeczka wszystko dobrze się skończyło!!! Przytulam Malucha mocno do serducha. Postaram się pomóc tak, jak przed operacją Grosia... Quote
yunona Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 I ja spróbuję pomóc. Proszę o dane na pw do wpłaty :). Grosiu nie łam sobie już nóżek i wybiegaj sobie super domeczek. Anja jesteś the Best za taką super opiekę!!!!! A mozna prosić o aktualne zdjątka Groszka? Quote
yunona Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Jakie boskie uśmiechy nam przesyła :) , cieszy się , że skończył się jego ból. A jakaś rehabilitacja wskazana? Masowanko itp.? Quote
Sarunia-Niunia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Śliczniusi Groszek, taki cukrowy...:):):)... Quote
Tymonka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 yunona napisał(a):Jakie boskie uśmiechy nam przesyła :) , cieszy się , że skończył się jego ból. A jakaś rehabilitacja wskazana? Masowanko itp.? Rehabilitacja nie potrzebna , Grosio już śmiga na czterech łapkach :)Teraz ogłoszenia bardzo by się przydały . Quote
Sarunia-Niunia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Super, że Grosio już w formie. Poszukam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego i zapłacę za pakiet... Chyba, że ktoś ma namiary na jakiś bazarek i poda link? Quote
Tymonka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Super, że Grosio już w formie. Poszukam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego i zapłacę za pakiet... Chyba, że ktoś ma namiary na jakiś bazarek i poda link? bardzo dziękujemy :) Quote
danka1234 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 tu jest link do bazarku ogłoszeniowego http://www.dogomania.pl/threads/214448-45-og%C5%82osze%C5%84-za-10-z%C5%82-szybkie-wykonanie-solidna-firma-%29%29%29-na-Sosnowiec-do-30.09 jestem bardzo ograniczona czasowo ale moze uda mi sie przez weekend dorobic jakies ogłoszenia lub allegro jesli jeszcze nie ma wystawionego? Quote
Recommended Posts