Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

danka1234 napisał(a):
zagladamy,czytamy ,sledzimy losy Groszka choc nie piszemy.
ładnie wyglada
jak tam z tym zainteresowanym domkiem?

Domek do tej pory się nie odezwał , w środę do nich zadzwonię , jeszcze mam nadzieję , że się nie zdecydowali i dla tego nie dzwonią .

Posted

To za domeczek Groszkowy trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:. Oby decyzja była pozytywna , a Groszek na pewno odwdzięczy się za to po stokroć.:loveu:

Posted

Domek się nie odezwał , ale mam dobre wieści , byliśmy dzisiaj na kontroli , zrobiliśmy RTG , wszystko się zrasta , za miesiąc wyjmujemy drut (jednak wyjmujemy ) i Groszek będzie jak nowy :)

Posted

Ona jest piękna tylko bezczelni ludzie wyżucają takie małe bezsilne stwożenia już nie mają co do roboty!!!?? Takim zwierzetą trzeba pomagać ja sama mam 2 pod opieką chociaż mam15 lat???!!!!:placz:

Posted

[quote name='pulpecik3252']Ona jest piękna tylko bezczelni ludzie wyżucają takie małe bezsilne stwożenia już nie mają co do roboty!!!?? Takim zwierzetą trzeba pomagać ja sama mam 2 pod opieką chociaż mam15 lat???!!!!:placz:

Ona to ON - Groszek :D

• 5 weeks later...
Posted

Byliśmy dzisiaj na kontroli , drut zostaje jeszcze na 3 tygodnie , uraz był tak duży że wet boi się za szybko drut wyjąć .Koszt RTG - 50 zł , transport - 20 zł

• 4 weeks later...
Posted

Grosio od wczoraj bez druta :):) Nóżka pięknie się zrosła i mały tak śmiga ,że nie widać ,że nóżka kiedykolwiek była chora :)

Koszt wyjęcia druta i antybiotyków - 110 zł , transport - 20 zł .

Konto Groszka świeci pustakami , a szczepienia należało by zrobić .:(

Posted

I ja spróbuję pomóc. Proszę o dane na pw do wpłaty :). Grosiu nie łam sobie już nóżek i wybiegaj sobie super domeczek. Anja jesteś the Best za taką super opiekę!!!!!
A mozna prosić o aktualne zdjątka Groszka?

Posted

yunona napisał(a):
Jakie boskie uśmiechy nam przesyła :) , cieszy się , że skończył się jego ból. A jakaś rehabilitacja wskazana? Masowanko itp.?

Rehabilitacja nie potrzebna , Grosio już śmiga na czterech łapkach :)Teraz ogłoszenia bardzo by się przydały .

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Super, że Grosio już w formie.
Poszukam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego i zapłacę za pakiet... Chyba, że ktoś ma namiary na jakiś bazarek i poda link?

bardzo dziękujemy :)