Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w klatce kennelowej , bo musi mieć ruch ograniczony do minimum , ale już w niej nie siedzi bo próbował stawać na tylnych łapach ,m a przednimi drapać drzwiczki , więc siedzi w najmniejszym pomieszczeniu w domu i jest grzeczny jak na razie .

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Troszkę jeszcze musi pocierpieć i miejmy nadzieję, że z dobrym skutkiem, a z tym wetem (prawdziwy konował) też bym nie odpuszczała, powinnaś zgłosić i poprzeć opinią tego, który teraz operował.
Trzymamy kciuki za Groszka:thumbs::thumbs::thumbs:.

Posted

Może póki co skupić się na Groszku? Najważniejsze, żeby Jemu się udało...
Jeżeli chodzi o veta, to decyzję pewnie będziesz musiała podjąć sama... Z jednej strony, skoro udziela się w schronisku??? - mamy plus
Natomiast z drugiej... Jeżeli "pomoc" innym biedom ma takie same skutki, no to sorry... Dużo brakło, żeby Groszeczek stracił łapkę???
W sumie - tak źle i tak nie dobrze...

Posted

brakło paru dni , żeby Groszek stracił łapkę ,a wyobraźcie sobie jak musi boleć psująca się kość , a dla mnie najgorsze to ten wzrok proszący wypuść mnie , a ja muszę udawać , że tego nie widzę , Groszek tak bardzo chciał by wyjść pobiegać :(

Posted

Nie było mnie dwa tygodnie i jak obuchem w głowę a myślałem że już po bólu,
Trzymaj się groszku Anja jak zwykle na posterunku, nie da Cię skrzywdzić!
Mam nadzieję że teraz już się wyczerpał przydział Groszkowych nieszczęść i łapka wreszcie wyzdrowieje.

Posted

Byliśmy dzisiaj na kontroli i wszystko jest ok , łapka się goi , zrostu jeszcze nie ma , ale to dopiero7 dzień po operacji , dostaliśmy antybiotyk na kolejne 5 dni Aniclindan i preparat witaminowo - wapniowy - koszt wizyty z lekami - 80 zł , koszt transportu - 20 zł .

Drogie strasznie to leczenie , ale teraz już chyba z górki , Groszek czuje się lepiej , widać to po nim bardzo :)

Posted

Byliśmy dzisiaj na kontroli , wszystko się goi , kości na miejscu , i uwaga . uwaga !!!! zdjęliśmy dzisiaj kołnierz , Grosio prze szczęśliwy , dostał wielką kość i grzecznie leży , tylko kość się liczy :)

Posted

A dzisiaj byli u nas państwo poznać groszka , są zainteresowani jego adopcją , choć nie wiem czy Flora im się bardziej nie spodobała , ja wolała bym żeby adoptowali Groszka bo on mniej adopcyjny , ale któryś na pewno do nich trafi , ludzie świetni ich sunia ostatnie dwa lata życie jeździła na wózku , przygarnęli staruszka który po 3 tygodniach u nich odszedł i najważniejsze planują oprócz adopcji zostać DT :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
A dzisiaj byli u nas państwo poznać groszka , są zainteresowani jego adopcją , choć nie wiem czy Flora im się bardziej nie spodobała , ja wolała bym żeby adoptowali Groszka bo on mniej adopcyjny , ale któryś na pewno do nich trafi , ludzie świetni ich sunia ostatnie dwa lata życie jeździła na wózku , przygarnęli staruszka który po 3 tygodniach u nich odszedł i najważniejsze planują oprócz adopcji zostać DT :)

No i piękne wieści:)