marra Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Lili8522 napisał(a):Domek bezpłatny :loveu::evil_lol: No to cudownie Lili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*:*:* Właśnie dzwoniono do mnie z TOZu i ustaliliśmy wspólnie że jeszcze się dowiem kto jest właścicielem tych psiaków i przy okazji ustalę jaka jest godnośc wujta ;) mam nadzieje że łatwo pójdzie, o wujta napewno gorzej o właściciela psów ;/ ale znowu sie odwlecze wszystko o kilka dni, ale ruszyło !! :) Quote
Lili8522 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 marra napisał(a):No to cudownie Lili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*:*:* Właśnie dzwoniono do mnie z TOZu i ustaliliśmy wspólnie że jeszcze się dowiem kto jest właścicielem tych psiaków i przy okazji ustalę jaka jest godnośc wujta ;) mam nadzieje że łatwo pójdzie, o wujta napewno gorzej o właściciela psów ;/ ale znowu sie odwlecze wszystko o kilka dni, ale ruszyło !! :) o RANY jak super że ktoś się tym wreszcie zainteresował :multi: Quote
Gosiara Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Wójt powinen tez zareagować bo przecież chodzi mu też o dobre mienie wsi..Trzymam kciuki!!!!!!!!!! Quote
marra Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Gosiara napisał(a):Wójt powinen tez zareagować bo przecież chodzi mu też o dobre mienie wsi..Trzymam kciuki!!!!!!!!!! Taaa wójt...raczej wątpię że coś przez niego załatwimy. Koleś jest strasznym burakiem, taki typowy wieśniak, jeździ często traktorem do nas do stadniny a za nim biegnie mała brudna i wylękniona psinka Tinka która zawsze mnie rozczula. Z podkulonym ogonkiem biegnie zawsze za nim, biedniutka taka. Przynajmniej na łańcuchu nie jest ale nie wygląda na psa szczęśliwego. Dlatego uważam że z wójtem się nie dogadamy. Quote
Lili8522 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 marra napisał(a):Taaa wójt...raczej wątpię że coś przez niego załatwimy. Koleś jest strasznym burakiem, taki typowy wieśniak, jeździ często traktorem do nas do stadniny a za nim biegnie mała brudna i wylękniona psinka Tinka która zawsze mnie rozczula. Z podkulonym ogonkiem biegnie zawsze za nim, biedniutka taka. Przynajmniej na łańcuchu nie jest ale nie wygląda na psa szczęśliwego. Dlatego uważam że z wójtem się nie dogadamy. Tinka to przykład takiego wiernego psa, ślepo zapatrzonego w swojego właścieciela pomimo tego że on chłodno ją traktuje? Ahhh te Nasze Wierne Kochane psiaki, co byśmy bez nich zrobili. Mocno zaciskam kciuki żeby szybciutko ta sprawa znalazła swój finał bo już zdecydowanie za długo się ciągnie! Quote
marra Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Lili8522 napisał(a):Tinka to przykład takiego wiernego psa, ślepo zapatrzonego w swojego właścieciela pomimo tego że on chłodno ją traktuje? Ahhh te Nasze Wierne Kochane psiaki, co byśmy bez nich zrobili. Mocno zaciskam kciuki żeby szybciutko ta sprawa znalazła swój finał bo już zdecydowanie za długo się ciągnie! NO dokładnie, takie wierne maleństwo:( Quote
marra Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Podnoszę i piszę że jutro będą już na mnie czekać informacje co do wójta i właścicieli :) mam wspaniałego informatora :D chyba za niego wyjdę !!! ;) Quote
Lili8522 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Cieszę się i z niecierpliwością czekam na wieści :evil_lol: Oby dobre :roll: Quote
phase Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Podpiszecie?... :( http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238 Quote
marra Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='phase']Podpiszecie?... :( http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238 Phase zamorduje Cie ;/ już słyszałam o tym ale za każdym razem tak samo uderza we mnie :( Chętnie się podpiszę ale nie bardzo wiem jak i gdzie możesz podpowiedzieć ? Quote
Lili8522 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='phase']Podpiszecie?... :( http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238 Mój boże, nie słyszałam o tym, ale podpisałam :-( Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dotarłam tutaj do psiaków. Trzymam za nich kciuki, żeby ta sprawa raz na zawsze się rozwiązała! Quote
Lili8522 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Przepraszam za offa ale teraz to ja nie wiem co robić i potrzebuję pomocy http://www.dogomania.pl/threads/209710-2-razy-8-16-niepotrzebnych-żyć.-Dwie-sunie-potrzebują-POMOCY-NA-WCZORAJ.-Bielsko?p=17087253#post17087253 Quote
phase Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 marra napisał(a):Phase zamorduje Cie ;/ już słyszałam o tym ale za każdym razem tak samo uderza we mnie :( Chętnie się podpiszę ale nie bardzo wiem jak i gdzie możesz podpowiedzieć ? Proszę o wybaczenie. :oops: Wiem masakra, ehhhh. :( Już wyjaśniam. Jak wejdziesz w stronę to na dole troszkę masz: "Podpisz z faceebookiem" A pod tym jest 'Imię , nazwisko' itp. To to właśnie wypełnij co obowiązkowe i naciśnij SIGN. Niby tyle podpisów a i tak mało. :( A jak wgl u psiaków? Quote
marra Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 No więc tak byłam dziś u psiaczków, siedzą sobie dalej. Spowrotem wróciły do swoich bud, jednemu po raz któryś poluźniłam obróżkę bo aż charczał. Przyniosłam im dzisiaj saszetki z mięskiem, jakie były szczesliwe :D a ten staruszek aż popiskiwał jak go głaskałam. Niemiłosiernie są zapchlone ;/ Pozbierałam dane od mojego informatora cennego ;) napisałam już smsa do Pani z TOZu z danymi no i czekamy na ruch z ich strony ! Quote
__Lara Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 marra, a teraz który z nich siedzi przy drugiej budzie? Ten pierwszy czy ten większy, taki biały? Quote
marra Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 __Lara napisał(a):marra, a teraz który z nich siedzi przy drugiej budzie? Ten pierwszy czy ten większy, taki biały? Białego nie ma wcale, widziałam go tylko ten jeden raz wtedy. Na jego miejsce wrócił ten czarny staruszek dla którego początkowo miał być DT. W budach siedzą tak jak na początku, czyli każdy w swojej. Quote
__Lara Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 marra napisał(a):Białego nie ma wcale, widziałam go tylko ten jeden raz wtedy. Na jego miejsce wrócił ten czarny staruszek dla którego początkowo miał być DT. W budach siedzą tak jak na początku, czyli każdy w swojej. Może oni mają te trzy psy, a te po prostu zmienili? Quote
Lili8522 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ajjj ,zeby te sprawy się szybciutko ruszyły... Quote
marra Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 __Lara napisał(a):Może oni mają te trzy psy, a te po prostu zmienili? No napewno cała trójka jest ich i czasami je zmieniają ale czemu to ma służyć to nie wiem. Quote
__Lara Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Biedne te psiaki, w szczerym polu, dziś zaś przy takim upale :( po kija ktoś je trzyma na tym polu, trzeba być jołopem....co ma skarb w ziemi??? Quote
marra Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 __Lara napisał(a):Biedne te psiaki, w szczerym polu, dziś zaś przy takim upale :( po kija ktoś je trzyma na tym polu, trzeba być jołopem....co ma skarb w ziemi??? Ehhh teorytycznie odstraszają dziki ale prawde mówiąc dookoła nich tak zarosło zboże że one nic nie widzą a i dziki ich nie widzą więc śmiało wchodza na polei ryją. Quote
__Lara Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Tylko, że dzika zwierzyna też potrafi się przyzwyczaić do pewnych warunków, a widząc te psy dzień w dzień po prostu zacznie je olewać (tym bardziej, że siedzą na łańcuchu i mają ograniczony teren do pilnowania). Jakaś paranoja :-( Quote
Recommended Posts