Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiara napisał(a):
Zależy,ja JAK KIEDYS ZGŁASZAŁAM ODZEW OD JEDNEJ FUNDACJI BYŁ NATYCHMIASATOWY DRUGI RAZ PO 2 TYGODNIACH.....

To średnio pocieszające :(

Posted

Gosiara napisał(a):
toz w Zabrzu przy schronie w Biskupicach,jest dość skuteczny....

Pamiętam o tym, narazie milczą ale jak Mysia z dogo "przepchnie" sobie skrzynkę to napisze do niej PW

Posted

BYłam dziś u psiaków...ehhh białego nie ma...wrócił ten mały czarny, ale zamienili się budami...nie wiem o co tam chodzi :(

Posted

Gosiara napisał(a):
Może ktoś widział że się tam za bardzo kręcisz i kombinują...?

Raczej wątpie, jestem tam w dosyć sporych odstępach czasu, ale napewno wiedzą że tam ktoś chodzi no bo obróżki poluźniam bo dzisiaj jeden z psów aż charczał, miał nie dość że mozno zapiętą obroże to jeszcze taki twardy węzeł w okolicach gardła ;/ chociaż tylę na ten czas mogę zrobić:(
Aha zapomniałam dodać że psy dziś miały w miskach psie chrupki !!

Posted

Lili8522 napisał(a):
Jak to nie ma Białego? :placz: To jest jakas maskara...
A może oni zmieniają te psy albo coś?
Marra jakie masz plany na dalszy los tych psów?

Lili żebym to ja wiedziała:( poczekam jeszcze pare dni może Zabrzański TOZ się chociaż odezwie a jak nie to pojadę po nie i zabiore...tylko nie mam tego DT dla jednego z nich:( macie jakieś pomysły ?

Posted

Biedny Biały psiak, mam słabość do takich białych kudłaczy i serce ściska ehhh...
BDT chyba się nie znajdzie, sama szukałam jakiś czas temu i cholernie ciężko.
Wchodzi w grę jedynie hotelik ale to KASA ale jakby zabrać oby dwa psiaki do jednego boksu to te koszty by się jakoś rozeszły bo przecież one się znają i może jako takiego konfliktu nie będzie.
Bo mówisz ciągle o jednym ale co z tym drugim :placz:
Gdybym już miała warunki to bym wzieła oby dwa no ale... Jeszcze nie mogę :-(

Posted

Lili8522 napisał(a):
Biedny Biały psiak, mam słabość do takich białych kudłaczy i serce ściska ehhh...
BDT chyba się nie znajdzie, sama szukałam jakiś czas temu i cholernie ciężko.
Wchodzi w grę jedynie hotelik ale to KASA ale jakby zabrać oby dwa psiaki do jednego boksu to te koszty by się jakoś rozeszły bo przecież one się znają i może jako takiego konfliktu nie będzie.
Bo mówisz ciągle o jednym ale co z tym drugim :placz:
Gdybym już miała warunki to bym wzieła oby dwa no ale... Jeszcze nie mogę :-(

Lili mówię o jednym bo drugiego zabieram ja na DT !! Dlatego chodzi tylko i aż o jednego małego szkraba !! a nie pojadę tam i nie zabiorę tylko jednego bo mi serce pęknie :( Ciekawe czy ten biały kudłacz wróci :(

Gosiara napisał(a):
Zabierzesz,przyjdą następne....:(

No doprawdy umiesz pocieszyć nie ma co :( najgorsze że wiem że masz racje ;(

Posted

Ja też myśle, że jak weźmiesz psiaki to przyjdą następne. Dlatego najlepiej jakby jakaś organizacja się tym zajeła. A UWAGA nie dała żadnego znaku juz?
Kurcze beznadziejna ta sytuacja, a może napiszesz w tytule że zbierasz deklaracje albo coś, tak będzie łatwiej. Zaproszenia się porozsyła z konkretnym kierunkiem dla tego psiaka.
Mam mały pomysł na DT ale trzeba by było poczekać na miejsce

Posted

marra wiesz ze nie chcę Cię dołować ale też wiesz co ja robiłam...Gdyby to były szczeniaki mogę wziąść na dt,ale dorosłego psa wśród moich kotów nie mogę narażać...Jedyn ie mogę wziąść do mnie na gospodarstwo lepsze to niż pole...

Posted

Lili8522 napisał(a):
Ja też myśle, że jak weźmiesz psiaki to przyjdą następne. Dlatego najlepiej jakby jakaś organizacja się tym zajeła. A UWAGA nie dała żadnego znaku juz?
Kurcze beznadziejna ta sytuacja, a może napiszesz w tytule że zbierasz deklaracje albo coś, tak będzie łatwiej. Zaproszenia się porozsyła z konkretnym kierunkiem dla tego psiaka.
Mam mały pomysł na DT ale trzeba by było poczekać na miejsce

Uwaga milczy ale...trzymajcie kciuki, może się uda :D

Posted

Narazie mam tylko zarezerwowane miejsce dla psiaczka, ale od kiedy będzie wolne to nie wiem :-( Jestem cały czas w kontakcie z tym domkiem i jak tylko będą jakieś wieści to będę krzyczeć ;)
Tymczasem będę szukać dalej...

Posted

Lili8522 napisał(a):
Narazie mam tylko zarezerwowane miejsce dla psiaczka, ale od kiedy będzie wolne to nie wiem :-( Jestem cały czas w kontakcie z tym domkiem i jak tylko będą jakieś wieści to będę krzyczeć ;)
Tymczasem będę szukać dalej...

A czy to domek płatny ??

phase napisał(a):
A jak tam u was pogoda?. Pytam bo zastanawiam się jak one tak wytrzymują...

podnoszę!

Dzisiaj duszno ale na szczescie słońca nie widać, schowane za chmurkami. Ale wczoraj i przedwczoraj było słonecznie, tez o nich myślałam jak sobie dają radę. Ostatnio jak tam byłam to namoczyłam jednemu łepek wodą, myślalam że się zestresuje a on się ucieszył :D Pocieszne z nich maluszki i serce się kraje że muszą tak siedzieć całymi dniami i nocami kiedy one tak bardzo chcą do człowieka:(
Napisałam do Mysi z dogo prośbę o pomoc w tym temacie i okazało się że ona odbiera i odpisuje na meile Zabrzańskiego TOZu ;) więc uderzyłam w samo sedno. Miejmy najdzieje że tym sposobem uda się nieco sprawę przyśpieszyć, podałam Mysi swój nr telefonu bo prosiła, żeby mogła się kontaktować i umówić na jakiś dzień aby tam pojechać :) więc czekam niecierpliwie na odzew :)