Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiara napisał(a):
marra ja napiszę do tozu...!Nie wiemy czy to coś da czy nie...Ale jak będziemy gdybać to następny pies
  • ...Dziś w słońcu 40st...!

• Dobra decyzja, trzeba w końcu od czegoś zacząć... eh.

Dziewczyny..... Jestem załamana po dzisiejszym odcinku "Uwaga". Sunia , starsza konała z głodu, Był to po prostu SZKIELET!. Lecą mi łzy ciurkiem, dzisiaj już nie funkcjonuję, po tym co zobaczyłam. :(:( Boże... Aż brak słów...

ps: Zapomniałam dopisać, że sunia zdechła po kilku dniach bycia w schronisku i próby jej ratowania...

Posted

Napisz jak chcesz Gosia, w najlepszym wypadku skończy się to pouczeniem dla właściciela że ma polepszyć im warunki i psy i tak tam zostaną ale spróbować zawsze można. Choć wątpie że TOZowi będzie się chciało koczować na polach i czekać na właściciela, tak samo jak i bawić się w wiadomosci na karteczkach bo kto będzie jeździł i sprawdzał czy właściciel dał jakiś znak ?? nikt. Napisałam do Formicy żeby rozdmuchała temat więc może coś ruszy.

DROPS http://www.youtube.com/watch?v=lLUqQc0_qC0

Rufik http://www.youtube.com/watch?v=zYrGFudZFEs

co do szkieletów...udzielam się też na tym wątku ale ostrzegam że przed obejrzeniem zdjęć złapcie głęboki oddech ...http://www.dogomania.pl/threads/208342-szok.....szok-PSI-KOŚCIORTUP-poszukiwany-płatny-DT?p=16980586#post16980586

Posted

marra, naprawdę zawiadom straż miejską. jak się zainteresują i będą chcieli, to sprawdzą czyja to działka, to nie problem.
    a jak się nie zainteresuja, to przynajmniej będziesz wiedziała że spróbowałaś!

Posted

pa-ttti napisał(a):
    marra, naprawdę zawiadom straż miejską. jak się zainteresują i będą chcieli, to sprawdzą czyja to działka, to nie problem.
    a jak się nie zainteresuja, to przynajmniej będziesz wiedziała że spróbowałaś!

Dobrze no to działam :)

Gosiara napisał(a):
    marr podaj mi na pw adres tych pół albo gdzie to mniej więcej się znajduje?

już Ci piszę.

Posted

Gosiara napisał(a):
    Poradziłam się znajomej prawnik zgłosiłam sprawę do kilku fundacji...Nie wolno nam działać na własna rękę...Uwaga się odezwała i co ?:)

Narazie poprosili o zdjęcia i filmiki, zobaczymy czy jeszcze sie odezwią... ;)

Posted

Wow!! Nareszcie coś ruszyło!!
    Marra - gratuluję Ci. :) Dzisiaj , teraz chyba pierwszy raz w dniu się uśmiechnęłam, bo miałam jakby próbną maturę z matmy i byłam załamana, ale teraz strasznie się cieszę, że coś się rusza, że coś idzie w dobrą stronę. Mam nadzieję, że teraz tylko będzie, dobrze i lepiej. Wpierw trzymałam kciuka za Chesterka, teraz trzymam mocno za psiaki, by było odratowane... :)

Posted

Ja też ruszyłam z sprawą,skontaktowałam się z prawnikiem i znajomą fundacją.....marra napisz do Nich napisałam Ci linka na maila...Jak ta fundacja tam"wkroczy"zabiorą psiaki w bezpieczne miejsce i zakażą trzymania tam psów!

Posted

Uwaga zawiadomiona , SOS dla zwierząt też...pozostaje nam czekać na odzew. MOże ktoś się zlituje nad tymi sierściuchami ;) a jak nie to co wtedy ?

Phase Twoje kciuki są bardzo pomocne i przesyłają dużo dobrego :) lubię jak jesteś na wątku :)
    a co Ty piszesz jak matury już były ????

Posted

Gosiara napisał(a):
    Jestem,ale rzadko bo codziennie jestem u Kometki...

Gosia jak myślisz jaki jest orientacyjny czas oczekiwania na taką interwencję ?