marra Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Gosiara']Robicie sobie jaja?Taki ktoś czasem jest na wagę złota,jeśli się chce wiedzieć o dalszych losach zwierząt...[/QUOTE] Nie nerwowo Gosia, spokojnie :) nikt nie robi sobie jaj, mam tam informatora, gdyby nie on nie znałabym przecież nazwiska, adresu....tylko nie każdy jest chętny na takie działania. Zapytam go może się pokusi żeby poszpiegować. Nikomu innemu prawdę mówiąc tam nie ufam :( wogóle czemu Ty nie śpisz ?? Quote
marra Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Sto lat mnie tu nie było ale zaznaczę sobie. Nie było mnie bardzo długo u psiaków bo goście w domu, bo długie L4 i jakoś się wszystko przeciągło...ale mam nadzieję że w najbliższym czasie tam pojadę i napiszę co się dzieje, sama jestem bardzo ciekawa czy psy wróciły !! Quote
phase Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Zapomniałam wgl o nich. :oops: Czekamy na wieści czy są, a jak tam, to czy się coś zmieniło. ;) Quote
Lili8522 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ja też jestem ciekawa, i czekam na wieści ;) Quote
marra Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Ja pamiętam o tych maluchach cały czas, ale nie było sensu podnosić tematu jak nic nie wiadomo :( w sumie dalej nie wiadomo ale przynajmniej sobie zaznaczyłam :) Quote
marra Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 W sobotę byłam na słynnych polach, po psach i budach ani śladu...zapewne zostały zabrane na podwórko właściciela. Myślę ze w tym roku już tam nie powrócą zważywszy na to że już po żniwach. W zwiazku z tym do tego tematu najprawdopodobniej wrócimy...za rok. Dziękuję ze zaglądaliście i wspieraliście:) Quote
Gosiara Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Mysle że za rok tematu nie będzie,zważywszy na nowa ustawę o traktowaniu zwierząt;)Dobrzy ludzie jednak cos sobie zrobili z kontroli i zabrali psiaki żeby nie mieć problemów,szkoda ze wielu po interwencjach robi swoje... Quote
marra Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Gosiara napisał(a):Mysle że za rok tematu nie będzie,zważywszy na nowa ustawę o traktowaniu zwierząt;)Dobrzy ludzie jednak cos sobie zrobili z kontroli i zabrali psiaki żeby nie mieć problemów,szkoda ze wielu po interwencjach robi swoje... Obyś Gosia miała racje :) jeżeli ustawa wkońcu wejdzie w życie to chociaż takich niereformowalnych ludzi będzie można postraszyć prawem :D Quote
Lili8522 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='marra']W sobotę byłam na słynnych polach, po psach i budach ani śladu...zapewne zostały zabrane na podwórko właściciela. Myślę ze w tym roku już tam nie powrócą zważywszy na to że już po żniwach. W zwiazku z tym do tego tematu najprawdopodobniej wrócimy...za rok. Dziękuję ze zaglądaliście i wspieraliście:)[/QUOTE] Super! :multi: Quote
beataczl Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 sytuacja -rozumiem -juz sie wiecej tam taka nie pojawila... Quote
Recommended Posts