puniusia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Kuzynce się szczeniory pojawiły. Oddac w dobre ręce je chce. Ja nie mam czasu się tym zając, bo w ciagłych rozjazdach jestem, pomozecie je jakoś ogłosić, oddac? tel. do włascicielki 857308254 Zdjęcia szczeniaków są tu https://picasaweb.google.com/bogacka.agnieszka/Szczeniaki# ja o nich nic nie wiem, jak wrócę do domu, czyli w sobote wieczorem mogę się dowiedzieć czegoś więcej. Quote
Bakteria Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jak się "pojawiły" to niech teraz sama szuka domów, a nie próbuje na kogoś zwalić za to odpowiedzialność. Zrób płatne ogłoszenie na Białystok Online, wyślij maila do Pupili z Porannego, Allegro. To nie zajmuje nie wiadomo ile czasu, dosłownie kilka minut. Poza tym ogłoszenia papierowe, a tym to kuzynka może zająć się sama. Quote
suślik Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jak to się pojawiły? Jej suka się oszczeniła czy ktoś jej podrzucił te szczeniaki? Quote
gawronka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 puniusia napisał(a):Kuzynce się szczeniory pojawiły. :crazyeye::mad: Quote
magda7k Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 wiecie co, ręce opadają, jedni robią wszystko, łącznie z usypianiem ślepych miotów, co jest okropnym przeżyciem, żeby nie było bezdomnych, niechcianych psów a inni rozmnażają, nie sterylizują psów, ja wymiękam Quote
suślik Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 magda7k napisał(a):wiecie co, ręce opadają, jedni robią wszystko, łącznie z usypianiem ślepych miotów, co jest okropnym przeżyciem, żeby nie było bezdomnych, niechcianych psów a inni rozmnażają, nie sterylizują psów, ja wymiękam Magda to Ty nie wiesz, że suka musi mieć raz w życiu młode a pies musi raz w życiu pokryć sukę bo jak do tego się nie dopuści to psy zdziczeją i oszaleją? Ja dziczeje i szaleje za każdym razem jak to słyszę... Quote
suślik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 I co temat szczeniaków padł? Czy właścicielka poradzi sobie sama? Quote
puniusia Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Włascicielka szuka sama w Bielsku, ale pomoc by się przydała. Nie wiem, skąd te szczeniaki, nie pytałam. Ja wiem, że nie nalezy psów rozmnażac, mój jest wysterylizowany. Komentarze uwazam za zbędne, bo nie do mnie powinny być kierowane. Poproszono mnie o pomoc, to pierwszą myślą było udanie się tutaj, bo ja naprawdę nie mam kiedy się tym zająć, pracę mam wyjazdową i jak już jestem w domu, to muszę nadrobić czas kiedy mnie nie ma i zająć się dziećmi, męzem i psem. Jeśli ktoś może to bardzo proszę o pomoc w rozreklamowaniu tych maluchów i o kontakt z włascicielką, telefon do niej podałam. Dziękuję w imieniu szczeniaków Quote
magda7k Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 trzeba sukę wysterylizować, żeby za pół roku znowu się nie pojawiły kolejne szczeniaki. proponuje dać ogłoszenie na białystok online ze zdjęciem Quote
Recommended Posts