Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak się "pojawiły" to niech teraz sama szuka domów, a nie próbuje na kogoś zwalić za to odpowiedzialność. Zrób płatne ogłoszenie na Białystok Online, wyślij maila do Pupili z Porannego, Allegro. To nie zajmuje nie wiadomo ile czasu, dosłownie kilka minut. Poza tym ogłoszenia papierowe, a tym to kuzynka może zająć się sama.

Posted

wiecie co, ręce opadają, jedni robią wszystko, łącznie z usypianiem ślepych miotów, co jest okropnym przeżyciem, żeby nie było bezdomnych, niechcianych psów a inni rozmnażają, nie sterylizują psów, ja wymiękam

Posted

magda7k napisał(a):
wiecie co, ręce opadają, jedni robią wszystko, łącznie z usypianiem ślepych miotów, co jest okropnym przeżyciem, żeby nie było bezdomnych, niechcianych psów a inni rozmnażają, nie sterylizują psów, ja wymiękam

Magda to Ty nie wiesz, że suka musi mieć raz w życiu młode a pies musi raz w życiu pokryć sukę bo jak do tego się nie dopuści to psy zdziczeją i oszaleją?
Ja dziczeje i szaleje za każdym razem jak to słyszę...

Posted

Włascicielka szuka sama w Bielsku, ale pomoc by się przydała. Nie wiem, skąd te szczeniaki, nie pytałam. Ja wiem, że nie nalezy psów rozmnażac, mój jest wysterylizowany. Komentarze uwazam za zbędne, bo nie do mnie powinny być kierowane. Poproszono mnie o pomoc, to pierwszą myślą było udanie się tutaj, bo ja naprawdę nie mam kiedy się tym zająć, pracę mam wyjazdową i jak już jestem w domu, to muszę nadrobić czas kiedy mnie nie ma i zająć się dziećmi, męzem i psem.
Jeśli ktoś może to bardzo proszę o pomoc w rozreklamowaniu tych maluchów i o kontakt z włascicielką, telefon do niej podałam.
Dziękuję w imieniu szczeniaków

Posted

trzeba sukę wysterylizować, żeby za pół roku znowu się nie pojawiły kolejne szczeniaki. proponuje dać ogłoszenie na białystok online ze zdjęciem