sota36 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Witam- interesuje mnie ten preparat. Czy ktos go stosowal u psa? Quote
Agnieszka K. Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ja tzn. mój pies zuzył w odstępach 2 tubko-strzykawki:evil_lol: . Quote
sota36 Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 A cos wiecej - plissss, bo na info kilka psow czeka:) - czy ten preparat jest wartosciowy? To znaczy, czy warto zainwestowac, bo my przykladowo borykamy sie z luznymi kupami, a wyniki super! Quote
aburkowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Skuteczność od przyczyny biegunek zależy, ale polecam:lol: Szczególnie fajny u szczeniąt/kociąt z łagodniejszymi biegunkami, niektórzy znajomi hodowcy mają zawsze "na stanie" jak są u nich maluchy. No i większość piesów uwielbia to, jak mój szczenior dostawał to jak tylko otwierałam lodówkę sam sobie chciał z niej wyciągać:lol: Quote
sota36 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 A jak jest z lepsza przyswajalnoscia pokarmu przy stosowaniu tego probiotyku? Zauwazylas cos? Quote
aburkowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Szczerze mówiąc nie wiem:roll: bo nie przy takich problemach stosowałam, sądze, że regulując florę bakteryjną moze troszkę ją zwiększyć, ale cudów bym się tu nie spodziewała.Spróbować warto, zaszkodzi co najwyżej kieszeni;) Quote
Agnieszka K. Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ja tak na prawdę to nie mogę nic napisać o jego skuteczności. Mój pies dostawał między innymi ten preparat (oprócz tego Lacid, Scanomune, Citroenzymix - nie jednocześnie + karma Intestinal ) i tak naprawdę to nie wiem, co pomogło i na ile każdy z preparatów. Quote
madziara1983 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ja stosowalam rowniez ale bez rewelacji mozna kupic ludzki odpowiednik w kapsulkach tz te same szczepy otwierac kapsulke i dawac tylko to co w srodku . Quote
Recommended Posts