psokot Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Śliczna psinka. Podobna trochę do mojej Kajtusi. Współczuję [*] [*] [*] Quote
szajbus Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dla suni. Niech biega szczęśliwa za TM Jak ona była śliczna. Umaszczeniem przypomina moją Psotunię. Bardzo, bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Wspólczuję z całego serca. Quote
Aga_Mazury Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 spłakałam się (jak zwykle w tym dziale)............. współczuje Theta <*><*> Quote
Aleksandra_B Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Wczoraj przyszłaś do mnie w moje myśli. W takich chwilach brakuje mi Ciebie nie do zniesienia. Thetulku, tęsknie za Twoim czarnym pyszczkiem. Quote
oxa Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 u mnie też nie domknięta brama i.... Minął rok, wcale nie jest lepiej...........:shake: Quote
Evelin Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Bardzo współczuję, wiem jak to jest..... Theta [*] [*] [*] Quote
Aleksandra_B Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Śniłaś mi się Thetuś, dzisiaj kiepski dzień mam. Przejżałam parę Twoich zdjęć i poryczałam się jak głupia. Boże jaki żal mam w sobie za to wszystko... Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dziś za TM urodziny Saby od dominolo. Twoja słodka bawi sie w najlepsze ze wszystkim psinkami. Świętują urodziny swojej koleżanki. Niech bawią sie wesoło. Quote
Aleksandra_B Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Thetulko, często myślę o Tobie...nie jest łatwo..... nigdy już nie będzie drugiej takiej psiny jak Ty.... Często mi się śnisz, jesteś ze mną, i wiem, że wróciłaś z tamtej strony.. może wrócisz kiedyś do mnie w innej postaci? Quote
Recommended Posts