Aleksandra_B Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Wczoraj odeszła moja Theta. Kocham Cię dziewczynko. Przepraszam. Nie wierzę, że dzisiaj mnie nie przywitasz, boję się wracać do domu. Quote
boksiedwa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [*] :( najwieksza wada naszych zwierzaków jest to, że odchopdza zbyt wcześnie Quote
Aleksandra_B Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Theta miała 2 lata...a ja nie zamknęłam bramy........nigdy sobie tego nie daruję. Quote
Aleksandra_B Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Narazie nie mam odwagi wstawić jej zdjęcia. Bardzo to trudne, wszystko mi ją przypomina. Quote
ma_ruda Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nie dziwię się, że nie masz jeszcze odwagi wkleić zdjęcia Thety, chociaż wtedy łatwiej wspominać te szczęśliwe chwile. Ale sama dopiero po miesiącu od śmierci mojej suni odważyłam się na wspomnienia na Tęczowym Moście. A dzisiaj po 6 tygodniach nadal nie mogę uwierzyć, że nie czeka pod drzwiami, gdy zbliżam się do domu i że już nigdy..... Quote
Aleksandra_B Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Rany, Thetuś...czemu Ciebie nie ma.....wszystko pędzi do przodu i zabiera mi Ciebie coraz dalej, nie można nic cofnąć, bezradność mnie przeraża. Mam jeszcze zasyfioną pralkę, parę dni temu cię kąpałam bo się wytarzałaś w jakimś świństwie, tapeta obdarta przy drzwiach - niecierpliwiłaś się przed spacerem zawsze......jesteś wszędzie ale Ciebie nie ma.. Quote
Anathema Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Biedactwo... ['] - dla pieska, na pewno jest mu dobrze tam, gdzie się znalazł... Quote
mosii Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 bardzo serdecznie Ci współczuje Olu.... i rozumiem.... (*) Quote
Jowita Poznań Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bardzo mi przykro Olu i wspolczuje :( Quote
Anja33 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 wspolczuje tez niedawno to przezylam :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Aleksandra_B Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Thetuś, na każdym kroku Cię widzę. Byłaś pierwszym Moim psem. Razem wyprowadziłyśmy się i zamieszkałyśmy na swoim, towarzyszyłaś mi od dwóch lat wiernie niemal dzień w dzień. Nie mogę się pogodzić, że straciłam Cię tak szybko i w taki sposób. Ciągle widzę ten wieczór, ciągle przewijają mi się obrazy naszych ostatnich chwil. Bardzo mi Cię brakuje dziewczynko. Quote
rudaa1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Okropnie przykre jest to jak zwierzaki szybko i często nagle nas opuszczają:(:(;( Strasznie Ci współczuje...:( Quote
Aleksandra_B Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Cały czas mam kamień w sercu Thetuś. Spacerując z Twoją Zappką i z Abrą ciągle widzę Ciebie, jak idziesz na swoich sztywnych łapeczkach swoim śmiesznym, tylko Twoim krokiem. Brakuje mi Twojego dominującego charakterku, ustawiającego wszystkie inne zwierzaki w domu. Byłaś zadziorą ale to Ty miałaś zawsze najwięcej serca dla szczeniaków. Kochana Thetulko, całuję Cię psinko, mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa. Quote
Aleksandra_B Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Myślę o Tobie Thetuś. Tak ciężko.... tęsknię... Quote
Recommended Posts