revii Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 sędzia: Elżbieta Augustyniak PSY Klasa młodzieży YASAHII Co Ty na To Klasa pośrednia BUSHI GO Sensakura UNDO Yamamoto UTSUKUSHII Yamamoto Klasa championów ATARI-GO TSUGI Namitori SUKI Klasa młodzieży OKAME Kazoku Kanshin Klasa pośrednia BISHOJO GO Sensakura Klasa otwarta ADEYAKA GO Sensakura MEISHI Kazoku Kanshin YASUMI Migoto Inu Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='revii']sędzia: Elżbieta Augustyniak PSY Klasa młodzieży YASAHII Co Ty na To - oc.doskonała, lok.I, Zw.Mł. Klasa pośrednia BUSHI GO Sensakura - oc.doskonała, lok.I, CWC UNDO Yamamoto - nieobecny UTSUKUSHII Yamamoto - oc.?, lok.II Klasa championów ATARI-GO TSUGI Namitori - oc.doskonała, lok.I, CWC, Zwycięzca, BOB SUKI Klasa młodzieży OKAME Kazoku Kanshin- oc.doskonała, lok.I, Zw.Mł., NJwR :loveu: Klasa pośrednia BISHOJO GO Sensakura - oc.?, lok.I Klasa otwarta ADEYAKA GO Sensakura - oc.doskonała, lok.I, CWC, Zwycięzca MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lok.II YASUMI Migoto Inu- oc.bardzo dobra, lok.III [SIZE="3"]Gratulujemy wszystkim Zwycięzcom i ich opiekunom!:multi: W szczególności oczywiście Lidce i Rafałowi za udany debiut Okamisi :loveu: Bardzo proszę o uzupełnienie wyników i zapraszam na krótką fotorelację za chwil parę ;) Quote
Angelika_Roser Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]BRAWO OKAME !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulacje dla zwyciężców :loveu: Kaaaasia gdzie te fotki?! :mad: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Angie Ty na mnie z "bejsbolem"? :crazyeye: ładnej rodzinki się dorobiłam :evil_lol: no to lecę z tą fotorelacją, żeby do rękoczynów nie doszło ;) YASAHII Co Ty na To BUSHI GO Sensakura UTSUKUSHII Yamamoto Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 BUSHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori OKAME Kazoku Kanshin BISHOJO GO Sensakura Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 ADEYAKA GO Sensakura, MEISHI Kazoku Kanshin, YASUMI Migoto Inu ADEYAKA GO Sensakura MEISHI Kazoku Kanshin YASUMI Migoto Inu Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 ADEYAKA GO Sensakura i MEISHI Kazoku Kanshin YASAHII Co Ty na To i OKAME Kazoku Kanshin - porównanie o NJwR OKAME Kazoku Kanshin - NJwR ATARI-GO TSUGI Namitori, ADEYAKA GO Sensakura i OKAME Kazoku Kanshin - porównanie o BOB ATARI-GO TSUGI Namitori - BOB i OKAME Kazoku Kanshin - NJwR Quote
Dacote Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Gratulacje dla wszystkich! YASUMI Migoto Inu zdobyła ocenę bardzo dobrą ;) Czy ktoś ma więcej zdjęć Yasumi? Miło by było, gdyby załapała się na nie też jej handlerka (czyli ja :P ). Quote
fotolaf Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ja mam :) przeslac prywatnie czy wystawic wszystko :P ?? Quote
zubiri Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ;););)Gratuluję TSUGIEMU BOBa i Wszystkim zwycięzcom kolejnych sukcesów!!!! Quote
Kachinanori Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Dziękuję wraz z Tsugim za gratulacje :) i również gratulujemy wszystkim odniesionych sukcesów :) Quote
SamiWiecieKto Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Kachinanori napisał(a):Dziękuję wraz z Tsugim za gratulacje :) i również gratulujemy wszystkim odniesionych sukcesów :) No dobrze a może mi powiesz Adrianko jak to jest z tymi dyplomami Tsugieo ktÓre mi przysłałaś na maila (i o które tak sie bałaś żebym ich nigdzie nie wstawiala na forum publicznym) czemu te dyplomy to taka tajmnica -sama je narysowalaś czy co? Czemu mi je usunieto z fejsa???Czy bylam na tyle glupia że dalam sie nabrac na to że pies ma tytuły a on jest goły i wesoły??? :chainsaw::chainsaw: Bo nie wiem czy wiesz ale tytuły twojego psa NIE SĄ odznaczone w metrykach jego dzieci,jak mam to rozumieć ????:shake::-x:help1: Quote
Recommended Posts