Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak na szybko przypomnę chętnym, iż do 16.05 przyjmowane są zgłoszenia na wystawę.

Wszelkie informacje o wystawie na stronie oddziału:
http://www.zkwp-raciborz.pl

Jakby było jakieś problemy z wyświetlaniem strony bądź formularzem zgłoszeniowym proszę o kontakt ponieważ "konkurencja" nie śpi i mieliśmy włamanie na stronę

Oczywiście jak co roku - od jakiś 2 lat - Zwycięzcy Rasy będą mieć pamiątkowe zdjęcie, które znajdzie się później na stronie oddziału do pobrania.

W razie ewentualnych pytań można do mnie pisać

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anna Radochna Perek']
W razie ewentualnych pytań można do mnie pisać

Planuję pojawić się na tej wystawie i zastanawiam się jak zglosić mjego potwora:) stąd pytanie czy BIS użytków będzie organizowany ??

Posted

Przepraszam, takie pytanko od kogoś zielonego w temacie zgłoszeń :oops:
Czy muszę przesłać kopie rodka, dowodu wpłaty? Jeżeli koniecznie muszę- czy Związek zaakaceptuje moje zgłoszenie jeżeli prześle to w poniedziałek [koniec zgłoszeń]?

Posted

[quote name='karola&gacek']Przepraszam, takie pytanko od kogoś zielonego w temacie zgłoszeń :oops:
Czy muszę przesłać kopie rodka, dowodu wpłaty? Jeżeli koniecznie muszę- czy Związek zaakaceptuje moje zgłoszenie jeżeli prześle to w poniedziałek [koniec zgłoszeń]?

Nie trzeba przesyłać skanu rodowodu ani dowodu wpłaty (jedynie championy i użytki - kopie,skany,faksy dyplomów muszą nadać) - jeśli opłaty zostały nadane przelewem wcześniej to oni sobie już z wykazu bankowego znajdą, jeśli opłaty będą zaraz przed wystawą to najlepiej ze sobą mieć kopię, wydruk dowodu wpłaty.

Co się tyczy BIS - standardowe będą :) małe dzieci, dzieci, młodzież, starszyzna, polskie, grupy itp

Posted

[quote name='Anna Radochna Perek']W razie ewentualnych pytań można do mnie pisać

Kiedy pojawi się rozpiska na sedziów IX grupy? Dziękuję za odpowiedz :)

Posted

oj tego na razie nie wiem :(
jak sie tylko dowiem dam znać
natomiast termin przyjmowania zgłoszeń przedłużony do 22.05!
Na wystawie w Bytomiu będą także przyjmowane zgłoszenia w namiocie "raciborskim" ;)

Każdy kto otrzymał e-maila z potwierdzeniem przyjęcia moze mieć pewność iż dane zgłoszenie zostało przyjęte - natomiast jeśli nie było potwierdzenia na e-mail to albo kontakt z upewnieniem się czy doszło lub jeszcze raz zgłoszenie nadać :)

Posted

Anna Radochna Perek napisał(a):

Co się tyczy BIS - standardowe będą :) małe dzieci, dzieci, młodzież, starszyzna, polskie, grupy itp

no co do standardu to kazdy oddzialma inny:)
czesto organizowane sa konkurencje na ktore wchodzi 2-3 psy ( lub pary czy grupy) a wlasnie BIS uzytkow raz jest raz nie dlatego o to zapytalam.
Jesli nei bedzie to zglaszam psa do Championow a jesli bedzie to do uzytkow taki drobiazg:)

Posted

Anna Radochna Perek napisał(a):
automatyczna odpowiedź znaczy iż zgłoszenie zostało przyjęte.

Jeśli chodzi o BIS użytków to u nas nie bywały tak owe, więc jak sądzę niestety też nie będzie w tym roku :)

Dzieki za info :)
szkoda bo psów pracujących jest całkiem spora grupa i zdecydowanie ta konkurencja wygląda bardziej okazale niż np. BIS par czy grup nie wspominając o BIS-ie ras polskich gdzie wchodzi 2 w porywach 3 psy:(

Posted

cockermanka napisał(a):
Zgłosiłam dwa - rzutem na taśmę ;)
Mam tylko nadzieję,że nie zmieni się sędzia.

informuję, iż jeśli nie jesteś w grupie VII ani X i nie miała Cię sędziować p. Wieremiejczyk to nic mi o zmianie sędziego nie wiadomo na cocery ;) natomiast z racji tego iż Pani Wieremiejczyk-Wierzchowska nie da rady przybyć uległa zmiana sędziego na VII i X Grupę - z przyczyn niezależnych od organizatora.
A formularz złoszeniowy jeszcze wisi i ponoć wisieć ma do 29.ego ;)

informuję :)

Posted

O mój Boze jaka zmiana dla VII... Zgłosiłam specjalnie ze względu na sędzine dwa psy ale w tej sytuacji nie wiem czy wycofac czy sobie po prostu darować... W połowie sesji chciałam przyjechać! Ale numer...

Posted

Talagia napisał(a):
O mój Boze jaka zmiana dla VII... Zgłosiłam specjalnie ze względu na sędzine dwa psy ale w tej sytuacji nie wiem czy wycofac czy sobie po prostu darować... W połowie sesji chciałam przyjechać! Ale numer...

Ja juz zglosilam wycofanie - szokda kasy na "dziwactwa" tego Pana.
Po jego "wybrykach" dwa lata temu w Ustroniu powiedzialam nigdy wiecej hihihi

Posted

Ja też wysłałam juz prośbę o wycofanie moich psów... Niestety :( Racibórz baardzo lubie i mam ogromny sentyment do tej wystawy wiec z bólem serca wycofuje. Szczególnie, ze nie było nas od 2 lat...

Posted

Czy ktoś z jadących do Raciborza ze Śląska miałby w samochodzie miejsce dla 1 osoby bez psa?
Niestety z takich czy innych powodów nie mam jak dojechać, a perspektywa pociągu o 4.50 z Katowic przeraża...