Agnieszka_K Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 wrzuciłam maluchy na szczeniakowe allegro - mam nadzieję, że im się poszczęści!:smile: http://allegro.pl/show_item.php?item=1634476315#gallery Quote
kaszanka Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Dziękuję wszystkim za pomoc w moim i siostry imieniu, wszystkie pieski SĄ JUŻ W SWOICH DOMKACH. Taka racja że szczeniaczki jakoś zawsze łatwiej znajdują domki. Pytanko nr 2 - czy w Wawce macie może akcje - darmowych sterylek dla suk? My w Białym mamy taką możliwość dla psów właścicielskich w jednej z klinik można zapisać sie na darmową sterylizację lub kastracje zwierzecia. Jeżeli u Was też takie coś fuincjonuje - to dajcie namiary - z góry dzięki. Quote
Agnieszka_K Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 na temat darmowych sterylek nic mi nie wiadomo - powszechnie marzec miesiacem tanszej sterylizacji w całej Polsce, ale to dopiero za rok;) bardzo sie cieszę że psiaki już w domach - szybko poszły, mam nadzieję, że w dobre ręce;) pytanko tylko: ktoś może z allegro się zgłosił? (badam skuteczność) Quote
Recommended Posts