Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
Qrcze,ja też chcę breloczek z baskiem.Nawet na wystawie w Bratysławie nie mieli nic baskowego,a tu proszę ;).

no właśnie też się zdziwiłam, kiedy zapytałam przy stoisku czy mają taki z basenji i usłyszałam odp. '' tak, oczywiście'' haha a tu proszę - okazuje się że nawet oczywiście :evil_lol:

Posted

Mam taki od Asi,z Buszką i Alvarem :).Ale coś nowego by się zdało :roll:.Kiedyś z wilczarzem ciężko było coś kupić,ale udało mi się taki fajny mosiężny brelok.Teraz czekam,aż baski zrobią.Na każdej wystawie chodzę i truję,może w końcu ulegną :evil_lol:.

Posted

[quote name='basenji.help']Gadżety kupiłam na wystawie w Zakopanem ;) 7.08
Trafiło Ci się:)

[quote name='Buszki']Mam taki od Asi,z Buszką i Alvarem :).Ale coś nowego by się zdało :roll:.Kiedyś z wilczarzem ciężko było coś kupić,ale udało mi się taki fajny mosiężny brelok.Teraz czekam,aż baski zrobią.Na każdej wystawie chodzę i truję,może w końcu ulegną :evil_lol:.
Buszki - na pewno kupisz coś baskowego i na pewno będzie duuuuzy wybór na Światowej w Austrii w 2012 r. Wybierzesz się?

Pzdr.

Posted

Buszki napisał(a):
Na razie małż odreagowuje Bratysławę :diabloti:.Nie mogę Mu za dużo takich wystaw serwować ;).

Oj, do maja 2012 jest sporo czasu. Może zapomni i da permission...?

pzdr.

Posted

Tak, wiem:) Pisałam juz u mnie w Galerii i przypomniałam niektórym, aby jutro nie zapomnieli wstąpić do kiosku:)
Dzięki za info, ciesze się, że masz już czasopismo u siebie:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, wiem:) Pisałam juz u mnie w Galerii i przypomniałam niektórym, aby jutro nie zapomnieli wstąpić do kiosku:)
Dzięki za info, ciesze się, że masz już czasopismo u siebie:)

Pzdr.

A u nas w trójmieście nie ma :( nigdzie babka w kiosku powiedziała, ze potrafi przyjść z kilkudniowym opóźnieniem

Posted

gosiaja napisał(a):
Cienka ja mogę zobaczyć czy u mnie są to Ci kupię
moja mama we Wrzeszczu kupiła na dworcu

Mam dorwałam w empiku wczoraj jak wracaliśmy z Tomkiem z akademii

• 1 month later...
Posted

A cotak cichutko tutaj...? Zaglądam z myslą o jesiennych fotkach, a tu chyba juz sen zimowy Was ogarnął;)

Rozsyłam przy okazji:
W Czechach jest Pani, która robi takie cudne obróżki dla psiaków:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001225164108
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002806432471

Napisałam do niej z prośba o podanie ceny. I chcę zamówić dla Serka (na razie tylko jedną) taką, jak dla charta.
Może jeszcze ktoś jest zainteresowany...?

pzdr.

Posted

a cichutko, cichutko.. miło że nadal zaglądasz :) co do fotek postaram się jakieś zrobić w najbliższym czasie. Obróżki - ekstra! :loveu: co jeszcze ciekawego mogę napisać? no więc z Ramzesem coraz gorzej ostatnio przez tego guza, nie może prawie w ogóle chodzić, w tą sobotę ma operację. Mam nadzieję, że wszystko się uda i że mój staruszek wróci do zdrowia :)

Posted

Rokowania dość dobre :) wet robił już dużo tego typu operacji, od wczoraj Ramzes się czuję troche lepiej, więc mam nadzieje, że narkozę zniesie dobrze :) i mamy być na 7:30, przynieść psa i kocyk :p a dodatkowo mam to szczęście, że lecznice mam przecznice od mojego domu :)