Buszki Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Qrcze,ja też chcę breloczek z baskiem.Nawet na wystawie w Bratysławie nie mieli nic baskowego,a tu proszę ;). Lubię takie ujęcia :). http://img37.imageshack.us/img37/4896/221oo.jpg Quote
basenji.help Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Buszki napisał(a):Qrcze,ja też chcę breloczek z baskiem.Nawet na wystawie w Bratysławie nie mieli nic baskowego,a tu proszę ;). no właśnie też się zdziwiłam, kiedy zapytałam przy stoisku czy mają taki z basenji i usłyszałam odp. '' tak, oczywiście'' haha a tu proszę - okazuje się że nawet oczywiście :evil_lol: Quote
Buszki Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 A ja jak pytam,to od razu mówią,że nie :angryy:. Quote
gosiaja Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 to może coś takiego i wsadzić zdjęcie swojego psa Quote
Buszki Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Mam taki od Asi,z Buszką i Alvarem :).Ale coś nowego by się zdało :roll:.Kiedyś z wilczarzem ciężko było coś kupić,ale udało mi się taki fajny mosiężny brelok.Teraz czekam,aż baski zrobią.Na każdej wystawie chodzę i truję,może w końcu ulegną :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='basenji.help']Gadżety kupiłam na wystawie w Zakopanem ;) 7.08 Trafiło Ci się:) [quote name='Buszki']Mam taki od Asi,z Buszką i Alvarem :).Ale coś nowego by się zdało :roll:.Kiedyś z wilczarzem ciężko było coś kupić,ale udało mi się taki fajny mosiężny brelok.Teraz czekam,aż baski zrobią.Na każdej wystawie chodzę i truję,może w końcu ulegną :evil_lol:. Buszki - na pewno kupisz coś baskowego i na pewno będzie duuuuzy wybór na Światowej w Austrii w 2012 r. Wybierzesz się? Pzdr. Quote
Buszki Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Może zlecę zakupy komuś,kto pojedzie :). Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A sama nie możesz pojechac? Wiesz, tyle basków, zakupy, wyrwanie się z domu... spotkania, winko, spiew itp...;) pzdr. Quote
Buszki Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Na razie małż odreagowuje Bratysławę :diabloti:.Nie mogę Mu za dużo takich wystaw serwować ;). Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Buszki napisał(a):Na razie małż odreagowuje Bratysławę :diabloti:.Nie mogę Mu za dużo takich wystaw serwować ;). Oj, do maja 2012 jest sporo czasu. Może zapomni i da permission...? pzdr. Quote
basenji.help Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Wy tu gadu gadu a tu dzisiaj ukazał się dłuugo oczekiwany przez nas ( przynajmniej przeze mnie :diabloti: ) nr Przyjaciela Psa z basenji!! :multi: już mam, czytałam i są Twoje zdjęcia Asiaczku :p Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Tak, wiem:) Pisałam juz u mnie w Galerii i przypomniałam niektórym, aby jutro nie zapomnieli wstąpić do kiosku:) Dzięki za info, ciesze się, że masz już czasopismo u siebie:) Pzdr. Quote
Cienka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Tak, wiem:) Pisałam juz u mnie w Galerii i przypomniałam niektórym, aby jutro nie zapomnieli wstąpić do kiosku:) Dzięki za info, ciesze się, że masz już czasopismo u siebie:) Pzdr. A u nas w trójmieście nie ma :( nigdzie babka w kiosku powiedziała, ze potrafi przyjść z kilkudniowym opóźnieniem Quote
Asiaczek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Oj,pilotujcie sprawę. Ja, jak jutro będe na mieście, to tez będę się jeszcze rozglądała... Pzdr. Quote
basenji.help Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 u nas w kioskach też jeszcze nie ma ale ja np. kupiłam w Sano, możesz też tam sprawdzić :D Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 U nas nie ma Sano,a w kiosku też jeszcze nie było :shake:. Quote
gosiaja Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Cienka ja mogę zobaczyć czy u mnie są to Ci kupię moja mama we Wrzeszczu kupiła na dworcu Quote
Cienka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 gosiaja napisał(a):Cienka ja mogę zobaczyć czy u mnie są to Ci kupię moja mama we Wrzeszczu kupiła na dworcu Mam dorwałam w empiku wczoraj jak wracaliśmy z Tomkiem z akademii Quote
Asiaczek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 A cotak cichutko tutaj...? Zaglądam z myslą o jesiennych fotkach, a tu chyba juz sen zimowy Was ogarnął;) Rozsyłam przy okazji: W Czechach jest Pani, która robi takie cudne obróżki dla psiaków: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001225164108 http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002806432471 Napisałam do niej z prośba o podanie ceny. I chcę zamówić dla Serka (na razie tylko jedną) taką, jak dla charta. Może jeszcze ktoś jest zainteresowany...? pzdr. Quote
basenji.help Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 a cichutko, cichutko.. miło że nadal zaglądasz :) co do fotek postaram się jakieś zrobić w najbliższym czasie. Obróżki - ekstra! :loveu: co jeszcze ciekawego mogę napisać? no więc z Ramzesem coraz gorzej ostatnio przez tego guza, nie może prawie w ogóle chodzić, w tą sobotę ma operację. Mam nadzieję, że wszystko się uda i że mój staruszek wróci do zdrowia :) Quote
Asiaczek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Aj, wszyscy trzymamy kciuki w sobotę za powodzenie operacji! O której masz byc z Ramziem w lecznicy? Jakierokowania daje wet? Pzdr. Quote
basenji.help Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Rokowania dość dobre :) wet robił już dużo tego typu operacji, od wczoraj Ramzes się czuję troche lepiej, więc mam nadzieje, że narkozę zniesie dobrze :) i mamy być na 7:30, przynieść psa i kocyk :p a dodatkowo mam to szczęście, że lecznice mam przecznice od mojego domu :) Quote
Buszki Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 To trzymamy kciuki.Napisz jak już będzie po... Quote
Cienka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 My też trzymamy kciuki oooo takkkk mocnooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jednocześnie zapraszam do uczestnictwa w kalendarzu http://www.dogomania.pl/threads/192923-Basenji-Pina-i-Jogi-czyli-moje-mo%C5%9Bki/page96 Quote
Recommended Posts