Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja miałam kiedys taką przygode, że po przyjeździe na miejsce wystawy (Węgry!) zobaczyłam, że cała czwórka ma pozjadane (!) obróżki!!!Wszystko było w strzępach.... No więc odżałowałam jakieś marne forinty i kupiłam 4 najtańsze obróżki. Ale nie dośc, że były najtańsze, to jeszcze b.słabe... Obecnie wożę ze sobą juz 2 zapasowe obróżki, ale jakoś tfu, tfu, tfu! nie zdarzyła się taka historia ponownie. BTW - te zjedzone tez miały metalowe części, ale gdzie one się podziały...? pzdr. Quote
basenji.help Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 wow, to w takim razie moje przygody ze zjedzonymi rzeczami to nic przy Twoich :crazyeye: na szczęście wszystko się dobrze skończyło ;) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Wyobraź sobie moją minę, gdy chcę wyjmowac piesy z transporterów a tu.... niema za co chwycić psa... Wysikiwały się na smyczach, z których zrobiłam takie "zaciskowe" orożę;) hahaha... Pzdr. Quote
basenji.help Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 hahaha jakoś nie mogę sobie wyobrazić tej miny, ale chciałabym ją ZOBACZYĆ :evil_lol: a tak z innej beczki to czytma sobie wczoraj Przyjaciela Psa a tam zapowiedź następnego nr z basenji :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zgadza się:) I może nawet jakieś znajome psy zobaczysz na fotkach:0 Kup koniecznie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja też się muszę zasadzić na ten numer Pzdr. Quote
basenji.help Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Z tego co pamiętam co wychodzi chyba 21 września tak ? Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Oj, nie mam zielonego pojęcia,kiedy wychodzi... pzdr. Quote
basenji.help Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 to ja zaraz zerknę do gazety Quote
basenji.help Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Jak mi się uda to w niedzielę wrzucę nowe zdjęcia moich łobuzów :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 To ja jak przyjade z wystaw to zajrzę:) pzdr. Quote
Oscar Patric Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 wow ... to nie złe przygody Macie z psiakami,to przy nich mój Oscar to Aniołek hihihi pozdrawiam Quote
Buszki Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ja już sobie w kiosku zamówiłam gazetkę,coby nie zapomnieć kupić :diabloti:. A wracając do zjadań,to miałam kiedyś onka,który wciągnął plastikowy elektroniczny zegarek (przywieziony z Niemiec),na posłanku została tylko sprzączka.Stąd wiedzieliśmy co się stało z tym zegarkiem :evil_lol:. Quote
basenji.help Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 oj to masz szczęście że plastikowy a nie metalowy ;) a co do gazety to muszę sobie zapisać w kalendarzu, żeby ją kupić bo ja to zapominalska jestem :evil_lol: Quote
Buszki Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Szczęście w nieszczęściu.Tylko,że to był taki bajerancki zegarek jak na tamte czasy,szkoda go. Quote
Cienka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 A mój bajerancki telefon w kwiatki:zly7: O kolejnej parze butów sprzed 3 dni nie wspomnę. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Cienka napisał(a):A mój bajerancki telefon w kwiatki:zly7: O kolejnej parze butów sprzed 3 dni nie wspomnę. Hahaha, nieeee, lepiej nie wspominaj;) pzdr. BTW - gdzie te fotki...? Miałam zajrzeć po powrocie, jestem "po powrocie" i co...? pzdr. Quote
Buszki Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Może po tym drugim powrocie :diabloti:. Quote
basenji.help Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 przepraszam kochani, ale nie udało mi się wstawić fotek :angryy: aparat został dłużej w naprawie..:oops: wstawię jak będę mogła ;) a co do butów to z moich zostały zjedzone już chyba z 30 par (!) :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 30 par!?!?!?!? Chyba żarty.... Pzdr. Quote
basenji.help Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 nie , na prawdę :evil_lol: przez całe swoje życie, czyli ok. 5 lat zjadł/pogryzł tyle butów . Wiem, też się dziwie haha a do tego dochodzą jeszcze 3 kagańce, kawałek mojej poduszki, ok.10 posłań ( nie całych oczywiście!) , mój telefon, masa innych małych rzeczy ( zeszyty, długopisy, ołówki, skarpetki itp.) no i oczywiście ja, co mnie chyba najbardziej martwi :-( ale jakoś da się z nim żyć :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 To moje baski wszystkie zebrane do kupy tyle nie nabroiły, co Twój Bosik... Pzdr. Quote
Recommended Posts