Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja miałam kiedys taką przygode, że po przyjeździe na miejsce wystawy (Węgry!) zobaczyłam, że cała czwórka ma pozjadane (!) obróżki!!!Wszystko było w strzępach.... No więc odżałowałam jakieś marne forinty i kupiłam 4 najtańsze obróżki. Ale nie dośc, że były najtańsze, to jeszcze b.słabe...
Obecnie wożę ze sobą juz 2 zapasowe obróżki, ale jakoś tfu, tfu, tfu! nie zdarzyła się taka historia ponownie.
BTW - te zjedzone tez miały metalowe części, ale gdzie one się podziały...?

pzdr.

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyobraź sobie moją minę, gdy chcę wyjmowac piesy z transporterów a tu.... niema za co chwycić psa... Wysikiwały się na smyczach, z których zrobiłam takie "zaciskowe" orożę;) hahaha...

Pzdr.

Posted

hahaha jakoś nie mogę sobie wyobrazić tej miny, ale chciałabym ją ZOBACZYĆ :evil_lol: a tak z innej beczki to czytma sobie wczoraj Przyjaciela Psa a tam zapowiedź następnego nr z basenji :crazyeye:

Posted

Ja już sobie w kiosku zamówiłam gazetkę,coby nie zapomnieć kupić :diabloti:.
A wracając do zjadań,to miałam kiedyś onka,który wciągnął plastikowy elektroniczny zegarek (przywieziony z Niemiec),na posłanku została tylko sprzączka.Stąd wiedzieliśmy co się stało z tym zegarkiem :evil_lol:.

Posted

Cienka napisał(a):
A mój bajerancki telefon w kwiatki:zly7: O kolejnej parze butów sprzed 3 dni nie wspomnę.

Hahaha, nieeee, lepiej nie wspominaj;)

pzdr.

BTW - gdzie te fotki...? Miałam zajrzeć po powrocie, jestem "po powrocie" i co...?

pzdr.

Posted

przepraszam kochani, ale nie udało mi się wstawić fotek :angryy: aparat został dłużej w naprawie..:oops: wstawię jak będę mogła ;) a co do butów to z moich zostały zjedzone już chyba z 30 par (!) :crazyeye:

Posted

nie , na prawdę :evil_lol: przez całe swoje życie, czyli ok. 5 lat zjadł/pogryzł tyle butów . Wiem, też się dziwie haha a do tego dochodzą jeszcze 3 kagańce, kawałek mojej poduszki, ok.10 posłań ( nie całych oczywiście!) , mój telefon, masa innych małych rzeczy ( zeszyty, długopisy, ołówki, skarpetki itp.) no i oczywiście ja, co mnie chyba najbardziej martwi :-( ale jakoś da się z nim żyć :loveu: