Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet jak się kryją to obaj są fotogeniczni :P nie da się odmówić im uroku :D

w sumie tak z butami się wprosiłam galerię, spóźnione witam :D

Posted

Na poczatku to moje tez śpią w kuleczkę.Ale potem to nóżki coraz bardziej-coraz bardziej zaczynają się wyciągać:) aż do wyprostu. I najczęściej właśnie wtedy wypychają się wzajemnie z legowiska...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na poczatku to moje tez śpią w kuleczkę.Ale potem to nóżki coraz bardziej-coraz bardziej zaczynają się wyciągać:) aż do wyprostu. I najczęściej właśnie wtedy wypychają się wzajemnie z legowiska...
pzdr.

... zapomniałam dopisac, że jak juz się wypchna to wtedy jest krzyk i na powrót ładują się na siebie. W kupie raźniej! Każde szuka wtedy takiego miejsca, aby było i ciepło i nie za ciasno...;)

Pzdr.

Posted

Co do zwalania się to jak byłam mała spałam z Happy na podłodze (na dywanie :P), miałam jaśka pod głową, kołdra i śpimy. Zasypiamy - wszystko ok, budzę się z głową na podłodze a obok mnie na całej poduszce rozwalony szczeniak :D i tak co noc :D

Posted

Soko napisał(a):
Co do zwalania się to jak byłam mała spałam z Happy na podłodze (na dywanie :P), miałam jaśka pod głową, kołdra i śpimy. Zasypiamy - wszystko ok, budzę się z głową na podłodze a obok mnie na całej poduszce rozwalony szczeniak :D i tak co noc :D

Hahaha, u mnie Romka zasypia ZAWSZE pod kołdra, ale budzi się juz z głową przy mojej głowie:) Ponieważ spię na jednym małymjaśku,to nie ma możłiwości zepchnięcia mnie z niego. Takmi się wydaje:)

pzdr.

Posted

Soko napisał(a):

haha teraz to się uśmiałam :evil_lol:

i jak już mowa o spaniu jedno na drugim, to Boss jak leży razem z Ramikiem na jednym posłaniu to zawsze na niego siada . Wtedy ja zazwyczaj na niego wrzeszczę bo przez guza Ramzesa nie wolno go nigdzie przyciskać :mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, u mnie Romka zasypia ZAWSZE pod kołdra, ale budzi się juz z głową przy mojej głowie:) Ponieważ spię na jednym małymjaśku,to nie ma możłiwości zepchnięcia mnie z niego. Takmi się wydaje:)

pzdr.

no właśnie, tak Ci się wydaje, ale pamiętaj, że dla basków nie ma rzeczy niemożliwych :diabloti:

Posted

Moje szkodniki też jakos maja ogromne powinowactwo do tej poduszki , na ktorej akurat jest moja głowa. Zdarzyło mi sie raz obudzic ,że Mania obejmowała mnie przednimi łapami za szyje a ja miałam nos pod jej szyją. Zdarzyło mi sie też obudzic w taki sposób ,ze pierwszym widokiem po otwarciu oczu była Mańkowa dziurka pod ogonem :mad: . Często też budzą mnie baskowe lapy na twarzy. Jak zasypiamy to daja nura pod koldrę- wiedzą ,że poducha jest moja i nie wpuszczam.Ale niestety jak juz zasne zdarzaja mi sie takie niespodzianki jak wyżej.Zachwycona z tego powodu nie jestem (poduszka) ale ogólnie lubie spać ze szkodnikami. Jedynie dobrze ,ze takie niespodzianki nie sa codziennością

Posted

basenji.help napisał(a):
no właśnie, tak Ci się wydaje, ale pamiętaj, że dla basków nie ma rzeczy niemożliwych :diabloti:

Biorę na to poprawkę:)

Buszki napisał(a):
A moje śpią calutką noc pod kołderką.Czasami zastanawiam się czy maja czym oddychać.A może nie oddychają :diabloti:.

Bo może masz jakies mutanty a nie baski...;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Bo może masz jakies mutanty a nie baski...;)

pzdr.

Już nawet nie może,tylko na pewno.Czasami tak mocno śpią,że ja wstaję i idę robić swoje,a dziewczyny śpią sobie smacznie,tylko trochę w stronę ciepłej poduszki się przesuwając :evil_lol:.

basenji.help napisał(a):
ja tam w ogóle Bossa do łóżka nie zabieram :P i śpię sobie całą noc bez psich łap na twarzy haha

U mnie by to nie przeszło.Jak zdarzy im się zasnąć na kanapie w pokoju (pod kocem oczywiście ;)),to po jakimś czasie i tak przyłażą do łóżka i pod kołderkę.Zimą jest to przyjemne,gorzej latem podczas upałów :roll:.

Posted

No właśnie, bo moje to nawet w czasie upałów potrafią przyjść i wsunąc się pod kołdrę...
z tego wynika, że nie chodzi im o ciepełko, tylko o nasza bliskość. A lato to lato, nam za gorąco, a im przytulanie w głowie;)

pzdr.

Posted

no niestety, miał je na sobie i zjadł, więcej nie zostawie na nim szelek po spacerze :angryy: ale on jest taki zdolny, że zjadł kiedyś kaganiec, który też miał na sobie :crazyeye: do dzisiaj się zastanawiam jak to zrobił, bo kaganiec był naprawdę solidny i dobrze się trzymał..