Asiaczek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 No,właśnie, jakieś wieści...? Oby dobre:) I przy okazji - mały OT:) Hej, Baskarze! Czy ktos z Was może podarować Schronisku choc 5 zł...? Proszę zajrzyjcie! http://www.dogomania.pl/threads/2171...8#post17929878 Pzdr. Quote
basenji.help Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Ramzes czuje się wyśmienicie! W końcu! We wtorek miał zdjęte szwy, ma super apetyt i humor, normalnie chodzi, jest nawet lepiej niż przed operacją :) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Lejesz miód na moje serce:) Super! Oby tak dalej:) Pzdr. Quote
Buszki Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Brawa dla Ramzika za dzielną walkę z chorobą :). Quote
lourdnes Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ufff dobrze ,ze sie odezwałaś. Cieszę sie że z Ramziem wszystko ok :):):) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Wstawiam do wszystkich zaprzyjaźnionych Galerii baskowych... Sprawa pilna! http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20073374 Pzdr. Quote
basenji.help Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Hej wszystkim! Wieekiii mnie tu nie było.. :lol: U Bossa i Ramzesa wszystko bardzo dobrze, praktycznie żadnych kłopotów zdrowotnych (nareszcie :p ). Mam właśnie chwilę wolnego czasu i przypomniałam sobie o dogo i postanowiłam wrzucić kilka zdjęć psiaków. Wieczna zima trwa, ale Ramikowi to nie przeszkadza :D To chytre spojrzenie... :diabloti: I ostatnie - moje ulubione, niewinne spojrzenie tego małego łobuza! :loveu: Mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze w ogóle zagląda i że zdjęcia się podobały :) Do następnego! ;) Quote
Buszki Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 A pewnie,że ktoś zagląda ;).I zdjęcia się podobały :). Quote
Asiaczek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Oj, chytre to spojrzenie, fakt:) http://imageshack.us/a/img844/9584/img9777l.jpg pzdr. Quote
basenji.help Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 ufff, to bardzo się cieszę, że jeszcze ktoś o mnie i moich rozrabiakach pamięta! ;) skoro zdjęcia się podobały to tu jest jeszcze kilka :p Trochę wakacyjnych wspomnień, bo za oknem nadal śnieg :mad: Boss znalazł sobie nowego przyjaciela nad jeziorem :D Swoją drogą to łabędź był śliczny cdn. Quote
basenji.help Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 CD. w samochodzie Boss znalazł sobie bardzo wygodną pozycję :eviltong: słynne 'miau' : i wyglądamy przez okienko 'Mamo, ile mamy jeszcze czekać na pana?' 'Strasznie mi się nudzi, więc porobię jakieś głupie miny do aparatu' :evil_lol: cdn. Quote
basenji.help Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 CD. I stwierdził, że jednak woli iść spać :D Quote
Asiaczek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Oj, jaki zachwycony bosik:0 http://imageshack.us/a/img442/1922/img1121cl.jpg pzdr. Quote
basenji.help Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Jestem tu, żeby poinformować o małym, nowym członku naszej rodziny. Nazywa się Arturek i jest z nami już od 18 października tego roku :P Wygląda tak : To wiewiórka syberyjska, ma niecały rok. Jak na razie oswajanie idzie bardzo dobrze, ale jeszcze nie do końca mi ufa :roll: Jest strasznie uparty, a gdybyście tylko widzieli, jak on się na orzeszki rzuca hahah :evil_lol: Tu jeszcze kilka zdjęć :cool3: Quote
Buszki Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Arturek jest świetny :loveu:.A jak Boss reaguje na nowego członka rodziny?Nie myśli,że Mikołaj w tym roku wcześniej przyszedł i pyszne jedzonko przyniósł :evil_lol: ? Quote
basenji.help Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='Buszki']Arturek jest świetny :loveu:.A jak Boss reaguje na nowego członka rodziny?Nie myśli,że Mikołaj w tym roku wcześniej przyszedł i pyszne jedzonko przyniósł :evil_lol: ?[/QUOTE] instynkt mu się włącza od razu, okropnie szaleje jak go widzi :mad: ale wcześniej chomiki też mieliśmy, było dokładnie to samo, więc mnie to nie dziwi :P Ramzes za to stoi przy wolierze, wlepia swoje wielkie ślepia i tylko mu ślina cieknie z pyska :grin: Quote
Buszki Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Tak też myślałam,bo moje to szału na łące dostają jak myszkę wyczują,a i upolować im się zdarzy ;). Quote
Recommended Posts