Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję ale nie wiem czy on W OGÓLE wyzdrowieje... w nocy wymioty, biegunka ( sama krew ), u weta byłam o 9 rano, temperatura ponad 40 stopni, Ramzes nie chce jeść ani pić.. a wet chyba już coś przeczuwa bo nawet nie wziął pieniędzy za 5 zastrzyków.

Posted

basenji.help napisał(a):
Dziękuję ale nie wiem czy on W OGÓLE wyzdrowieje... w nocy wymioty, biegunka ( sama krew ), u weta byłam o 9 rano, temperatura ponad 40 stopni, Ramzes nie chce jeść ani pić.. a wet chyba już coś przeczuwa bo nawet nie wziął pieniędzy za 5 zastrzyków.

O cholibka.Mój wet jak nie bierze pieniędzy,to też źle wróży :(.Ale może ten Wasz nie ma takiej zasady i jednak będzie dobrze.

Posted

basenji.help napisał(a):

Matko... niedobrze, znowu jakieś przesilenie...
A co powiedział wet? Dlaczego tak się dzieje...?

pzdr.

Posted

ogólnie to z powodu nie przyjęcia krwi przez organizm. Obrzęk już powoli schodzi, Ramzes od rana zjadł trochę, wypił, na razie jest lepiej, zobaczymy jutro :) a i rano mu ciekła ropa ze szwów i ma taką jakby twardą gulę, musze jutro wetowi powiedzieć.

Posted

Pozostaje nam więc mieć tylko nadzieję, że wycięcie było bardzo dokładne i miejsce po guzie zostało porządnie wyczyszczone... Trochę mnie martwi ta ropa wypływająca z rany...

Pzdr.

Posted

operacja na pewno byłą przeprowadzona bardzo dokładnie, to sprawdzony weterynarz i jeden z najlepszych w okolicy. A co do ropy to też się martwię, jutro powiem wetowi i zobaczymy czy przepisze jakiś antybiotyk, maść, czy co.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Kartka - to kartka i nic nie umknie:)

Pzdr.

Ja kiedyś u weterynarza kartki zapomniałam wyjąć z kieszeni ;).

Spokojnej nocy i zdrówka dla Ramzika :).