basenji.help Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Witam, ta galeria będzie o moim basku, który ma na imie Boss :D Mam nadzieję, że Wam się spodoba a jak na razie wstawię kilka jego zdjęć :) tutaj na zdjęciu z moim drugim psem Ramzesem :) Quote
basenji.help Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 kilka nowych zdjęć :eviltong: Zdjęcie zrobione dosłownie 5 minut temu :D wylegują się razem w słońcu :) typowy zakręcony ogonek baska :razz: Quote
lourdnes Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jaka słodka mordka :) I też ma białe wokół kiniolka jak moje szkodniki :evil_lol: Jezdzisz z nim na jakies wystawy ? Na jednym zdjęciu widać same łapki Ramzesa i myslałam ,że to drugi basek :diabloti:.Wrzucaj zdjęcia obu diabełków i napisz nam cosik o nich :) Quote
Buszki Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja też się nabrałam na te łapki :evil_lol:. Napisz coś więcej o swoim basku,bo może ma w którejś galerii rodzinkę :cool3:. Quote
basenji.help Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 lourdnes napisał(a):Jaka słodka mordka :) I też ma białe wokół kiniolka jak moje szkodniki :evil_lol: Jezdzisz z nim na jakies wystawy ? Na jednym zdjęciu widać same łapki Ramzesa i myslałam ,że to drugi basek :diabloti:.Wrzucaj zdjęcia obu diabełków i napisz nam cosik o nich :) nie, na wystawy nie jeżdzę : ) Quote
lourdnes Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 basenji.help napisał(a):nie, na wystawy nie jeżdzę : ) To opowiadaj teraz o szkodniku :) Quote
Cienka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 melduje się w nowej galerii Bardzo podoba mi się pyszczek szefuńcia :) Quote
gosiaja Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 fajne zdjęcia głaski dla szkodnika i jego kumpla :) Quote
basenji.help Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Buszki napisał(a):Ja też się nabrałam na te łapki :evil_lol:. Napisz coś więcej o swoim basku,bo może ma w którejś galerii rodzinkę :cool3:. W rodowodzie ma imie Elpin, jest z hodowli Stellanova, miot z 2006 roku :) Pozdrawiam Quote
lourdnes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Właśnie znalazłam galerię Stellanovej :) Obejrzałam sobie tam szkodniki i super to foto widokowka ze szczeniaczkami- miodzio :) I spodobała mi sie Zahra :evil_lol: Szkoda tylko ,ze oni juz nie bywaja na dogo- ich posty sa z dawien dawna i masa zdjec zniknela buuuuuuu :-( Quote
basenji.help Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 jako iż nie było mnie tu już kilka dni to postanowiłam wrzucić troche nowych zdjęć :p Boss zamiast swojego posłania wybrał sobie do spania kartonik :D Tu udało mi się uchwycić moment, kiedy się oblizywał :diabloti: ''Zostałem nakryty na gryzieniu kartonu, trzeba zrobić minę niewiniątka i się poddać '' Na koniec najlepsze, spojrzenie Bossa jest tu powalające :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie i chętnie odpowiem na pytania dotyczące mojego kochanego baska :loveu: Quote
basenji.help Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [quote name='lourdnes']Właśnie znalazłam galerię Stellanovej :) Obejrzałam sobie tam szkodniki i super to foto widokowka ze szczeniaczkami- miodzio :) I spodobała mi sie Zahra :evil_lol: Szkoda tylko ,ze oni juz nie bywaja na dogo- ich posty sa z dawien dawna i masa zdjec zniknela buuuuuuu :-( no właśnie szkoda, bo zdjęcia szczeniaków ze Stellanovej są super :D ja mam na przykład zdjęcie miotu mojego Bossa : Boss jest drugi od prawej :) Quote
Qeeriefire Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Witam :) Śliczny psiak , a spojrzenie powalające :-D W jakim jest wieku, planujecie spróbować psich sportów ? Quote
basenji.help Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [quote name='Collie']Witam :) Śliczny psiak , a spojrzenie powalające :-D W jakim jest wieku, planujecie spróbować psich sportów ? chciałabym, ale to dużo pracy, jak dla basenji, a mój jest wyjątkowo uparty :D z wielkim trudem daje łapę lub siada .. ale takie jest basenji, uparte i kochane :loveu: a Boss ma 4 lata :) Quote
Buszki Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 http://img829.imageshack.us/img829/8742/fegh.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lourdnes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Słoooodki szkodziej :):evil_lol::lol: A pamiatke jak byl takim maluskim wałeczkiem siersci to masz na cale zycie -bajka bo takim juz nigdy nie bedzie -wiadomo- cudo:loveu::loveu::loveu: Quote
basenji.help Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 dziękuję, wiem że słodki :diabloti: a tak w ogóle to mam jakoś nagle bardzo dużo jego zdjęć :D Gryziemy drewienko :evil_lol: Zaraz pójdziemy na spacerek :loveu: Quote
Buszki Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 http://img96.imageshack.us/img96/9410/dfrg4h6.jpg no co,przecież to nie ja ;). Quote
Cienka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Jogi robi podobną minę i podobnie się kładzie jak nabroi http://img52.imageshack.us/img52/8619/wqdf3g5h46.jpg Quote
basenji.help Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Cienka']Jogi robi podobną minę i podobnie się kładzie jak nabroi http://img52.imageshack.us/img52/8619/wqdf3g5h46.jpg to ciekawe, musisz kiedyś wstawić zdjęcie :diabloti: Quote
Recommended Posts