Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, ta galeria będzie o moim basku, który ma na imie Boss :D Mam nadzieję, że Wam się spodoba a jak na razie wstawię kilka jego zdjęć :)

tutaj na zdjęciu z moim drugim psem Ramzesem :)

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka słodka mordka :) I też ma białe wokół kiniolka jak moje szkodniki :evil_lol:
Jezdzisz z nim na jakies wystawy ? Na jednym zdjęciu widać same łapki Ramzesa i myslałam ,że to drugi basek :diabloti:.Wrzucaj zdjęcia obu diabełków i napisz nam cosik o nich :)

Posted

lourdnes napisał(a):
Jaka słodka mordka :) I też ma białe wokół kiniolka jak moje szkodniki :evil_lol:
Jezdzisz z nim na jakies wystawy ? Na jednym zdjęciu widać same łapki Ramzesa i myslałam ,że to drugi basek :diabloti:.Wrzucaj zdjęcia obu diabełków i napisz nam cosik o nich :)

nie, na wystawy nie jeżdzę : )

Posted

Buszki napisał(a):
Ja też się nabrałam na te łapki :evil_lol:.
Napisz coś więcej o swoim basku,bo może ma w którejś galerii rodzinkę :cool3:.

W rodowodzie ma imie Elpin, jest z hodowli Stellanova, miot z 2006 roku :)
Pozdrawiam

Posted

Właśnie znalazłam galerię Stellanovej :) Obejrzałam sobie tam szkodniki i super to foto widokowka ze szczeniaczkami- miodzio :) I spodobała mi sie Zahra :evil_lol:
Szkoda tylko ,ze oni juz nie bywaja na dogo- ich posty sa z dawien dawna i masa zdjec zniknela buuuuuuu :-(

Posted

jako iż nie było mnie tu już kilka dni to postanowiłam wrzucić troche nowych zdjęć :p

Boss zamiast swojego posłania wybrał sobie do spania kartonik :D

Tu udało mi się uchwycić moment, kiedy się oblizywał :diabloti:

''Zostałem nakryty na gryzieniu kartonu, trzeba zrobić minę niewiniątka i się poddać ''

Na koniec najlepsze, spojrzenie Bossa jest tu powalające :evil_lol:

Pozdrawiam serdecznie i chętnie odpowiem na pytania dotyczące mojego kochanego baska :loveu:

Posted

[quote name='lourdnes']Właśnie znalazłam galerię Stellanovej :) Obejrzałam sobie tam szkodniki i super to foto widokowka ze szczeniaczkami- miodzio :) I spodobała mi sie Zahra :evil_lol:
Szkoda tylko ,ze oni juz nie bywaja na dogo- ich posty sa z dawien dawna i masa zdjec zniknela buuuuuuu :-(

no właśnie szkoda, bo zdjęcia szczeniaków ze Stellanovej są super :D
ja mam na przykład zdjęcie miotu mojego Bossa :

Boss jest drugi od prawej :)

Posted

[quote name='Collie']Witam :)
Śliczny psiak , a spojrzenie powalające :-D
W jakim jest wieku, planujecie spróbować psich sportów ?

chciałabym, ale to dużo pracy, jak dla basenji, a mój jest wyjątkowo uparty :D z wielkim trudem daje łapę lub siada .. ale takie jest basenji, uparte i kochane :loveu:
a Boss ma 4 lata :)

Posted

Słoooodki szkodziej :):evil_lol::lol: A pamiatke jak byl takim maluskim wałeczkiem siersci to masz na cale zycie -bajka bo takim juz nigdy nie bedzie -wiadomo- cudo:loveu::loveu::loveu: