zaklinacz psów Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 program ja albo mój pies na TVN Style zaczyna się 40 minut po północy!!co wy o tym sądzicie? Quote
Qeeriefire Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Metody ma dobre,co do nich nie mam zastrzeżeń. Tylko w jednym z odcinków zastanawiam się czy niezbyt pochopnie zadecydowała o uśpieniu psa , zgodzę się , ze zagrażał rodzinie , ale może resocjalizacja by pomogła... Quote
Sybel Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Czasem uśpienie jest dobrą opcją, bo taki pies nawet po resocjalizacji może nagle, bez ostrzeżenia, wrócić do poprzednich zachowań. Rozwala mnie za to godzina emisji. Jakies filmy z latającymi flakami i ostrym seksem idą o 20, a wychowanie psów przed 1 w nocy. Coś nie halo. Quote
Burek Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Sądzę, że to bardzo dobra pora na emisję tak "wybitnego" programu. Pani Victoria owszem nieźle gra swoją rolę w show, ale pomysł, aby od niej się uczyć jak wychować psa jest, delikatnie mówiąc, niezdrowy. Collie, skoro, jak sama stwierdzasz, pies zagrażał rodzinie, to może jednak należało to powiedzićc i zalecić uśpienie psa, zamiast (jak to często u nas bywa) kazać oddać go komuś innemu. Takich, którzy pracują z psami agresywnymi w stosunku do domowników jest bardzo mało, jeszcze mniej zaś takich, którzy psa po resocjalizacji mogą wziąć z powrotem i utrzymać w stanie zresocjalizowanym. Ponadto zauważam, że dyskusje o tym programie toczyły się na tym forum długo i burzliwie i nie wydaje mi się, aby był sens temat odgrzewać. Quote
ABCtresury Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Zgadzam się,kilka z tych metod lub ogólnie podejścia są wg mnie śmieszne. Nie mówię,że cały program jest zły,bo jestem do tego nastawiony całkowicie neutralnie. Ale kto to obejrzy po północy? Chyba tylko lunatycy. Quote
Recommended Posts