Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edzia dzisiaj sobie leżała przy kratach i obserwowała świat. Gdy podeszłam i przykucnęłam - nie odeszła. Jadła mi z reki Frolliki. Musze w sobotę wypościć ją na wybieg.:loveu:

Posted

Masz rację ale jak ja doszłam to pokazała mi zęby ale nadal leżała...może dlatego,że patrzyłam na nią wprost...jak kucnęłam bokiem i zamrugałam natychmiast uspokoiła się....chyba cza zacząć okres parówkowy,na wiele psiaków skutkuje...;)

• 2 weeks later...
Posted

A w sobotę albo w niedzielę leżała przy kratach i w ogóle nie bała się mnie...dotknęłam jej łapy ,natychmiast schowała się do budy i już nie wyszła...

Posted

[quote name='Romka']A w sobotę albo w niedzielę leżała przy kratach i w ogóle nie bała się mnie...dotknęłam jej łapy ,natychmiast schowała się do budy i już nie wyszła...[/QUOTE]
Może wypuszczę ja na wybieg w sobotę.

• 2 weeks later...
Posted

Romka napisał(a):
A w sobotę albo w niedzielę leżała przy kratach i w ogóle nie bała się mnie...dotknęłam jej łapy ,natychmiast schowała się do budy i już nie wyszła...

to możecie tylko zazdrościć, jak do niej wchodzę ogon merda ze szczęścia, łapki wyciąga po głaski a na pysiolu pojawia się uśmiech....

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
to możecie tylko zazdrościć, jak do niej wchodzę ogon merda ze szczęścia, łapki wyciąga po głaski a na pysiolu pojawia się uśmiech....

Tak to prawda. Widziałam jej pyszczydło usmiechniete (tylko dla Ucznia ..)

Posted

W niedzielę leżała zrelaksowana na łapach.które wystawały ze środkowej budy,zagadałam do niej a ona nie uciekła do środka...jak dla mnie mały sukces!;)