Tina:) Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Rozumiem;) Ale moze juz niedlugo uda Ci sie zrealizowac swoje plany:) Zycze tego bardzo mocno;) [SIZE="1"]Mysle ze kazdy z Nas, tu na dogo, milosnik zwierzat, marzy o podobnym domku... przynajmniej ja takze o takim marze...;) Quote
Ana_Zbyska Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Oj chyba nie szybko Tina... wszak dziekuje za dobre zyczenia:* Quote
Tina:) Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 nie ma za co;) a jak Newtonek?:) dalej taki kochany, cudowny i wspanialy?:):) Quote
Ana_Zbyska Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Taaaak, dlaej jest tak samo kochany, cudowny i wspanialy:loveu: Troszke Mu sie przytylo:eviltong: Skumplowal sie bardzo z Amigiem:lol: Quote
Macho Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Newton to w ogole przyjazny piesek ;) a przytylo mu sie, przytyyyyyylo :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Newtonek to takie dobre serduszko, taka dobra duszyczka:loveu: Wszyscy moi znajomi, moje siostry mama sie w Nim pozakochiwali:) I kazdy mowi, ze to niezywkle kochana psina :) Quote
Macho Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 To moze daj siostrom i mamie po jednym, innym psiaku ? ;) Quote
Tina:) Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Macho My nawet mamy propozycje jakie to psiaki prawda? ;):eviltong: Quote
Tina:) Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No wiadomo;) ja tez probuje mowic o kochanych Naszych psiakach komu moge no ale wiadomo jakcy sa ludzie... chca młodego, zdrowego, najlepiej rasowy... no ale musimy probowac u kogo mozemy...;) Quote
Macho Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Pewnie, ze mamy propozycje, takze Ania sluzymy pomoca jakby co ;) Quote
Tina:) Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Aniu co tam u Newtka?;) jak zdrowko?;) Quote
Ana_Zbyska Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Sorry, ze dopiero teraz odp. Newtonek poltora tyg temu byl lekko chory, dziwnie sie zachowywal i zwymiotowal. Bylismy u weta, dostal zastrzyki, musial miec mala glodowke, ale na szczescie nastepnego dnia czul sie lepiej, nastepnego jeszcze lepiej i wszystko sie na szczescie dobrze skonczylo. Wczoraj Newtona lekko zaatakowala wieksza od Niego suczka, mieszkajaca niedaleko mnie, ktora biegala bez smyczy.Gonila Go i warczala na Niego, Newton tez byl spuszczony i przed Nia uciekal.szybko sytuacja zostala opanowana, bo suczka zaraz podbiegla do swojej pani, a Newtonek wsytraszony do mnie.. Newtonek sa spacerze jeszcze boi sie innych pieskow, choc juz coraz lepiej bylo, niestety takie sytuacje jak wczoraj, wcale nie pomagaja.. Za to dzisiaj Newtonek poznal przemilego Oskarka, rocznego pieska, z ktorych sie wspaniale bawil, wyszaleli sie oboje za wszytskie czasy :) Fotka sprzed chwili, Newtonkowi sie troszke przytylo, ale tylko troszke:eviltong: A tu Newtonek przesyla Ciotkom buziaki, pozdrawia Was i wlasnie mi szepcze mi na ucho, ze nigdy o Was nie zapomni i caly czas ma w serduszku:loveu: Quote
ewatr Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Ana_Zbyska'] Fotka sprzed chwili, Newtonkowi sie troszke przytylo, ale tylko troszke:eviltong: A tu Newtonek przesyla Ciotkom buziaki, pozdrawia Was i wlasnie mi szepcze mi na ucho, ze nigdy o Was nie zapomni i caly czas ma w serduszku:loveu: W dobrobycie chowany to i sie przytyło :eviltong: a jaka siersc błyszcząca ho ho , a ten wzrok cudny :loveu: przesyłam mizianko dla Newtusia :lol: Quote
Macho Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 My tez go nie zapomnimy...:) wzruszylam sie, no...:oops: Quote
Tina:) Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Az sie łezka w oku zakrecila.... Ciesze sie bardzo ze sa jeszcze tacy ludzie jak Ty Ania;) Quote
Ana_Zbyska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ee tam, wszak dziekuje za mile slowa, ale chyba kazdy z Nas robi to po to, bo kocha te zwierzeta :) :loveu: Quote
Tina:) Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No mysle ze tak;) ale wiesz jacy takze potrafia byc ludzie.... okrutni i bezmyslni. Quote
Ana_Zbyska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Miniony weekend spedzilismy z Newtonem w Woli Kalinowskiej, kolo Ojcowa. Chchcialam Wam przedstawic nowego Kolege Newtka-Benka Bernardyna:razz: A tak spal po wsyztskim :D Quote
San_(jagodowa:) Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Niooooooooo,śliczności:loveu: Ana,Ty jesteś ruda!:crazyeye: :lol: Quote
Ana_Zbyska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hehe, jestem na etapie zmieniania, teraz juz mam inny :eviltong: Quote
Tina:) Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 jaki Newtek... spiacy:eviltong: zadko dalo sie Go w Ck takiego zobaczyc ;) Piekne fotki i szczesliwy Newtek:) Quote
Ana_Zbyska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Macho napisał(a):Aj....slicznosci :loveu: Macho:oops: :evil_lol: Quote
Recommended Posts