Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozumiem;) Ale moze juz niedlugo uda Ci sie zrealizowac swoje plany:) Zycze tego bardzo mocno;)

[SIZE="1"]Mysle ze kazdy z Nas, tu na dogo, milosnik zwierzat, marzy o podobnym domku... przynajmniej ja takze o takim marze...;)

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiadomo;) ja tez probuje mowic o kochanych Naszych psiakach komu moge no ale wiadomo jakcy sa ludzie... chca młodego, zdrowego, najlepiej rasowy... no ale musimy probowac u kogo mozemy...;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sorry, ze dopiero teraz odp.
Newtonek poltora tyg temu byl lekko chory,
dziwnie sie zachowywal i zwymiotowal.
Bylismy u weta, dostal zastrzyki, musial miec mala glodowke, ale na szczescie nastepnego dnia czul sie lepiej, nastepnego jeszcze lepiej i wszystko sie na szczescie dobrze skonczylo.

Wczoraj Newtona lekko zaatakowala wieksza od Niego suczka, mieszkajaca niedaleko mnie, ktora biegala bez smyczy.Gonila Go i warczala na Niego, Newton tez byl spuszczony i przed Nia uciekal.szybko sytuacja zostala opanowana, bo suczka zaraz podbiegla do swojej pani, a Newtonek wsytraszony do mnie..
Newtonek sa spacerze jeszcze boi sie innych pieskow, choc juz coraz lepiej bylo, niestety takie sytuacje jak wczoraj, wcale nie pomagaja..

Za to dzisiaj Newtonek poznal przemilego Oskarka, rocznego pieska, z ktorych sie wspaniale bawil, wyszaleli sie oboje za wszytskie czasy :)

Fotka sprzed chwili, Newtonkowi sie troszke przytylo, ale tylko troszke:eviltong:

A tu Newtonek przesyla Ciotkom buziaki, pozdrawia Was i wlasnie mi szepcze mi na ucho, ze nigdy o Was nie zapomni i caly czas ma w serduszku:loveu:

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']
Fotka sprzed chwili, Newtonkowi sie troszke przytylo, ale tylko troszke:eviltong:

A tu Newtonek przesyla Ciotkom buziaki, pozdrawia Was i wlasnie mi szepcze mi na ucho, ze nigdy o Was nie zapomni i caly czas ma w serduszku:loveu:

W dobrobycie chowany to i sie przytyło :eviltong:

a jaka siersc błyszcząca ho ho , a ten wzrok cudny :loveu:

przesyłam mizianko dla Newtusia :lol:

• 2 weeks later...