Ana_Zbyska Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A to pierony na tych uczelniach, no!:eviltong: Ojojoj, kiedy ja Was dziolszki znowu zobacze..:-( Quote
Macho Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Sie okaze ;) jak bede miala luziejszy dzien to wpadne do CK :) Quote
Macho Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Tylko nie wiem kiedy to bedzie... ale szykuje sie wyjscie do kina, wiec moze moze... ;) Quote
Ana_Zbyska Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Lepsze kino bedziesz miala w CK, patrzac jak zaganiamy koty z wybiegu do kociarni;) Quote
Macho Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wiem wiem, ja zawsze jak jest jakies wyjscie gdzies z klasa to jade do CK ;) Quote
BosiaB_86 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ana_Zbyska napisał(a):Newtonek ma sie bardzo dobrze;) Jest przekochanym, fantastycznym psem.Na spacerku boi sie jeszcze innych psow, ludzi tez troszke, wtedy chowa sie za mna;) ale jest juz troszke lepiej. Ma kolezanke, dobermanke, z ktora uwielbia biegac po łąkach:eviltong: nie przeszkadza mu wcale, ze ona jest ciezsza od Niego o jakies 30 kg:P podgryzaja sie i wspolnie bawia.Na moje szczury reaguje w sumie obojetnie, tylko jak je wyciagam, to sie oblizuje.. Codziennie wieczorem przychodzi do mnie do lozka, chwilke sie poprzytulac (doslownie) i idzie na swoje legowisko, nawet nic mu nie musze mowic. A rano mnie budzi:eviltong: Aaa...no i jest strasznie zazdrosny o mojego chlopaka.Gdy moj chlopak mnie przytulal i mowil "moja Ania", Newtonek od razu podbiegal i glowe wciskal miedzy nas.Gdy Lukasz mu tak jakby cmokal, Niusiu podchodzil, merdal ogonem, ale probowal Lukasza zlapac za nos hehe Kupa smiechu:eviltong: Podsumowujac-strasznie Go kocham (mam nadzieje, ze On mnie tez;)), i tak samo mocno ciesze sie, ze juz jestesmy razem:) Jak bede miala kabel usb, albo moj aparat zadziaala, to wrzuce fotki;) Ależ sie wzruszyłam czytając takie dobre wieści o Newtonku :loveu::loveu::loveu: Bardzo sie cieszę, żę nareszcie jest szczęśliwy w SWOIM domku!! Dużo szczęścia życzę Newtonkowi i jego nowej Pani :lol: POWODZENIA Czekam na nowe wieści od Newtonka :razz: Quote
Ana_Zbyska Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hehe, obgryzl (obdrapal) tapicerke w drzwiach wyjsciowych;), potem w mamy pokoju firanka na jednej zabce wisiala, kwaitki na podlodze, i odbity nosek Newtona na oknie;) hehe Podejrzewam, ze slyszal jak ktos chodzil po klatce schodowej, chcial wyjsc, a potem w oknie musial kukac hehe Quote
San_(jagodowa:) Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [LEFT]Uuuuuuuu, Niuś rozrabia:cool3: :lol: [/LEFT] Quote
Ana_Zbyska Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hehhe, Ja Niusia musze na spacerach bronic;) Quote
Macho Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hehehehe ;) Caly on ;)mama wreszczala ?:eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Mama lezy w szpitalu teraz:-( Bylam wczoraj w praktikerze i zakupilam nowa tapicerke:cool3: Jutro biore sie za montaz:razz: Quote
San_(jagodowa:) Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [LEFT]Wielkie oczy ma :lol: Na drugim zdjęciu fajnie zalega na Twoich (chyba;)) nogach :lol: [/LEFT] Quote
Ana_Zbyska Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Moich, moich, najs kapcie-wiem;) No Newtonek ma duze i sliczne patrzalki:) Quote
Macho Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jak to milo znow go zobaczyc... :) Kapcie...mam takie same :D :D :) sliiczniasty :) Quote
Macho Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A ja w piatek mialam okazje osobiscie podziwiac Newtonka...jaki on jest piekny.... taka zadbana siersc...:loveu: Quote
ewatr Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jaki szczęsliwy psiak az serce rosnie :multi: Quote
Tina:) Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jeeejku:):) jaki On szczesliwy;) i Ty Aniu tez;) Quote
Recommended Posts