Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
Newtonek ma sie bardzo dobrze;) Jest przekochanym, fantastycznym psem.Na spacerku boi sie jeszcze innych psow, ludzi tez troszke, wtedy chowa sie za mna;) ale jest juz troszke lepiej.
Ma kolezanke, dobermanke, z ktora uwielbia biegac po łąkach:eviltong: nie przeszkadza mu wcale, ze ona jest ciezsza od Niego o jakies 30 kg:P
podgryzaja sie i wspolnie bawia.Na moje szczury reaguje w sumie obojetnie, tylko jak je wyciagam, to sie oblizuje..
Codziennie wieczorem przychodzi do mnie do lozka, chwilke sie poprzytulac (doslownie) i idzie na swoje legowisko, nawet nic mu nie musze mowic.
A rano mnie budzi:eviltong:
Aaa...no i jest strasznie zazdrosny o mojego chlopaka.Gdy moj chlopak mnie przytulal i mowil "moja Ania", Newtonek od razu podbiegal i glowe wciskal miedzy nas.Gdy Lukasz mu tak jakby cmokal, Niusiu podchodzil, merdal ogonem, ale probowal Lukasza zlapac za nos hehe Kupa smiechu:eviltong:

Podsumowujac-strasznie Go kocham (mam nadzieje, ze On mnie tez;)),
i tak samo mocno ciesze sie, ze juz jestesmy razem:)
Jak bede miala kabel usb, albo moj aparat zadziaala, to wrzuce fotki;)

Ależ sie wzruszyłam czytając takie dobre wieści o Newtonku :loveu::loveu::loveu: Bardzo sie cieszę, żę nareszcie jest szczęśliwy w SWOIM domku!!

Dużo szczęścia życzę Newtonkowi i jego nowej Pani :lol: POWODZENIA

Czekam na nowe wieści od Newtonka :razz:

Posted

Hehe, obgryzl (obdrapal) tapicerke w drzwiach wyjsciowych;),
potem w mamy pokoju firanka na jednej zabce wisiala, kwaitki na podlodze, i odbity nosek Newtona na oknie;)
hehe
Podejrzewam, ze slyszal jak ktos chodzil po klatce schodowej, chcial wyjsc, a potem w oknie musial kukac
hehe

• 2 weeks later...