San_(jagodowa:) Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [LEFT]Odtąd Newtek będzie gościł w awatarze Ana_Zbyska :loveu:, a ja dokonam zaraz uroczystego usunięcia jego bannera z podpisu:lol: [/LEFT] Quote
Ana_Zbyska Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witam Ciebie rowniez, MArcelinko ma:D (uwazajaca lepszosc bialego zwirku nad czarnyn :cool3: toz to r.....:eviltong: Quote
marillka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Ana_Zbyska'](uwazajaca lepszosc bialego zwirku nad czarnyn :cool3: toz to r.....:eviltong: czy chodzi o żwirek dla kota?? bo ja uważam że lepszy jest drobny żwirek od grubego :diabloti: Quote
marillka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 to ja sorry ale off :) nauczyłam się wstawiać fotki i musze sie pochwalić moim kotem :) kocham mojego koTA :) Quote
Macho Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ania a wiesz ze dzis o tym myslalam jak dosypywalam zwirku i sie niezle usmialam jak to sobie przypomnialam ;) :eviltong: Juz to w jakims watku pisalam ale kot superowy ;) Quote
Ana_Zbyska Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No, smiesznie to wtedy wyszlo:cool3: Quote
Macho Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 no to zeby nie bylo...przedstaiwe sytuacje ;) Dialog Ani z Macho: A: Macho, zostal mi zwirek po kociakach, ktore mialam na tymczasie...moze wezmiesz dla Twojej kici na tymczasie? M:Ale on jakis czarny jest... A:A bialy, czarny...co za roznica...Ha! Ty rasistka jestes! nie wiedzialam!" hahahah :) teraz moze wydawac sie malo smieszne ale wtedy..plakalysmy ;) Quote
Ana_Zbyska Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ty wtedy zajrzalas do torby ze zwirkiem i powiedzialas: Macho: Czaaarny...?Ja wole bialy-jest lepszy! :cool3: rasizm:eviltong: Quote
Macho Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 no...jakos tak to bylo :oops: :eviltong: Quote
pajunia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bardzo, bardzo sie ciesze, ze Newton ma juz domek. To wspaniala wiadomosc. I bradzo mnie przerazily te wiadomosci o tych wlamanicha i bestialstwie na psach :angryy: . Trzymam kciuki, aby sprawcy jak najszybciej zostali zlapani i przykladnie ukarani. Ach, gdybyscie tylko tak daleko od mnie nie byli:placz: Quote
marillka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 tak daleko to nie jesteśmy tylko za jedną rzeką ;) Quote
ewatr Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ana_Zbyska napisał(a):Witam wszystkich: ] Newton bedzie mieszkal u mnie, Psy dzisiaj w nocy przezyly doslownie-horror! Wiekszosc psow niechetnie dzisiaj wyszla z budy i ten powtorny strach w ich oczach, tego sie naprawde nie da opisac.. Za kojcem od str pola znalazlam siekiere i sierp, juz najczarniesjze mysli wtedy przechodza przez glowe.. Jest naprawde strasznie, ciagly strach o zwierzeta.. Prosimy o pomoc, sytuacja jest naprawde zla..:-( :-( :-( Witaj Ana Zbyska :loveu: ciesze sie ze Newtus wreszcie juz nie szuka domu :multi: ale mam pytanie czy załozyliscie watek tej bulwersującej sprawie na dogo ? Bo tu do Newtusia nie wchodzi tak duzo osób a pasuje zeby wiecej ludzi sie o tym dowiedziało :oops: moze wtedy jakos sie uda pomóc psiakom Quote
marillka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 włamanie ma wątek ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78823 Quote
ewatr Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='marillka']włamanie ma wątek ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78823 dzieki Cioteczko :lol: Quote
Macho Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Chyba mialy byc tu wiesci ? :) BTW: wie ktos czemu Pajuni dali bana? :( Quote
Ana_Zbyska Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Newtonek ma sie bardzo dobrze;) Jest przekochanym, fantastycznym psem.Na spacerku boi sie jeszcze innych psow, ludzi tez troszke, wtedy chowa sie za mna;) ale jest juz troszke lepiej. Ma kolezanke, dobermanke, z ktora uwielbia biegac po łąkach:eviltong: nie przeszkadza mu wcale, ze ona jest ciezsza od Niego o jakies 30 kg:P podgryzaja sie i wspolnie bawia.Na moje szczury reaguje w sumie obojetnie, tylko jak je wyciagam, to sie oblizuje.. Codziennie wieczorem przychodzi do mnie do lozka, chwilke sie poprzytulac (doslownie) i idzie na swoje legowisko, nawet nic mu nie musze mowic. A rano mnie budzi:eviltong: Aaa...no i jest strasznie zazdrosny o mojego chlopaka.Gdy moj chlopak mnie przytulal i mowil "moja Ania", Newtonek od razu podbiegal i glowe wciskal miedzy nas.Gdy Lukasz mu tak jakby cmokal, Niusiu podchodzil, merdal ogonem, ale probowal Lukasza zlapac za nos hehe Kupa smiechu:eviltong: Podsumowujac-strasznie Go kocham (mam nadzieje, ze On mnie tez;)), i tak samo mocno ciesze sie, ze juz jestesmy razem:) Jak bede miala kabel usb, albo moj aparat zadziaala, to wrzuce fotki;) Quote
ewatr Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote=Ana_Zbyska;7080451 Podsumowujac-strasznie Go kocham Najwazniejsze chyba jest to podsumowanie ;):loveu: ciesze sie ogromnie z jego szczęscia :multi: Quote
Macho Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 noooo ;) na pewno kocha :) Ciebie nie mozna nie kochac :eviltong: Moja Nowina jest zazdrosna jak tule koty ;) hehehe zyczymy wiele szczescia! ;) dzieki za info ! :) Quote
Ana_Zbyska Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Oj Marcelinko, jakie wyznanie:razz:-jestem wzruszona :lol: Dziekuje za dobre zyczenia:) Quote
San_(jagodowa:) Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [LEFT]Ja powiem krótko: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :lol: [/LEFT] Quote
Ana_Zbyska Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 kochane, zawstydzacie mnie:oops: specjalnie dla Was :loveu: :* :* :eviltong: :cool3: Tak abstra***ac-San, kiedy w Ck zawitasz:>? Quote
San_(jagodowa:) Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ana_Zbyska napisał(a):kochane, zawstydzacie mnie:oops: specjalnie dla Was :loveu: :* :* :eviltong: :cool3: Tak abstra***ac-San, kiedy w Ck zawitasz:>? W sobotę zawitałam;) A kiedy znów zawitam to nie wiem,na uczelni mnie dręczą:placz::placz::placz: Quote
Macho Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Rozumiemy San i...wspolczujemy :eviltong: Quote
Recommended Posts