szachrajka14 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 no i kochanie co tak z tyłu siedzisz na pierwszą Quote
San_(jagodowa:) Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Moje Kochanie znów na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=218255534 Quote
San_(jagodowa:) Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 [LEFT]Newtuśku pokazuj się! [/LEFT] Quote
Macho Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Newton... to nie w Twoim stylu nie pokazywac sie ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [LEFT]No i cioteczki się porozjeżdżały w różne strony,a kto będzie do psiaków zaglądał, a??!:mad: [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Newton zrobił sobie wczoraj wycieczkę - pojechał na jeden dzień do domu wolontariuszki Ani W.;) W samochodzie zachowywał się bardzo grzecznie, aż się zdziwiłam:evil_lol:. Wtulał się mocno w Anię i dawał jej buziaki aż byłam zazdrosna:oops:.[SIZE=3] [SIZE=2]W mieście czuł się trochę niepewnie, ale wszystko go interesowało. Do autobusu wszedł bez problemu. W mieszkaniu obsikał fotel:oops: Spotkanie ze szczurkami Ani wypadło dość piorunująco - obie strony wykonały paniczny w tył zwrot:evil_lol:, przy czym szczurki wpadły do swoich domków, a Newtek z podkulonym ogonem przybiegł do Ani:evil_lol: Nie wiem jeszcze, jak minęła noc, więc dalsza część relacji później [SIZE=1](o ile w ogóle ktoś to przeczyta...). Newtek w mieście: Quote
San_(jagodowa:) Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Newtuś w nocy zachowywał się bardzo grzecznie,do łóżka przyszedł, kiedy został do niego zawołany;) No to psiak dorobił się kolejnej wielbicielki - Ania się w nim zakochała;) A tu Newton na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=222146517 Quote
Tina:) Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Suuuuper!:):) fajnie jakby kazdy nasz psiak mogl "przejsc takie cos":P duzo to mowi o psie i teraz mam nadzieje ze Newtek szybciej znajdzie domek!:) wiec hop na pierwsza!:) Quote
Macho Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 San..spokojnie...czytamy to czytamy ;) Kolejna zakochana Newtonica... ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Macho napisał(a):San..spokojnie...czytamy to czytamy ;) Kolejna zakochana Newtonica... ;) Bo jego nie można nie kochać, pieszczocha jednego:loveu: Quote
Tina:) Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ano zgadzam sie z Toba San...:) Newtka nie mozna nie kochac!:P:) Quote
Tina:) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Macho?! czyzbys sie chciala narazic cioci San?;>:P nie no zartuje.. i tak wiem ze go kochasz...:):* Quote
Macho Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ja? narazic? nie ma takiej opcji ;) mowie co mysle ;) Quote
Tina:) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 hmm;> tylko uwazaj co mowisz bo wiesz jaka jest ciocia San gdy chodzi o Newtonka jej kochanego....;> Quote
Macho Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 wiem ;) ale to wolny kraj ;) i kazdy moze mowic co chce ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Macho']wiem ;) ale to wolny kraj ;) i kazdy moze mowic co chce ;) Taaaaaaaaaaak,każdy może mówić...a inny może zrobić:diabloti: Quote
Recommended Posts