BosiaB_86 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A taki fajny różowiutki jęzorek Newtonka cioteczko :lol: :razz: Newtek biegniemy na pierwszą... :Dog_run: Quote
ewatr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 jakie on ma cudne piwne oczy ,ze o różowym jęzorku juz nawet nie wspomne :eviltong: Quote
Macho Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 wyglada jakby nacpany byl ;) czyzby pod moja nieobecnosc cos sie dzialo ? :razz: Quote
Tina:) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Macho ja nic nie widzialam ;) Najpierw bylo ze niby psiaki sobie alkohol popijaja teraz ze narkotyki... w kazdej plotce jakas prawda jest :cool3: :eviltong: No ale kto by im to dostarczal??? hmmm... w sumie te szczury wstretne to nie wiadomo czym sobie zasluzyly na taka dobroc wsrod psow... :cool3: :lol: Quote
Macho Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 hm...szczury sa faaajne ;) a ja ostatnio zauwazylam nawet wypalone papierosy na trawie poza schroniskiem...moze na spacerach popalaja? :> Quote
San_(jagodowa:) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [LEFT]Hmm,z tego co wiem,to koty ostatnio dostały jakąś trawę...Macho,przyznaj się,co Ty im posiałaś?:cool3: [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [LEFT]Ale koty przehandlowały i teraz psy też mają:evil_lol: [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [LEFT]Newtusiu,a mówiłam,że to nieładnie tak pokazywać język!:nono: :lol: [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Newtek schowaj jęzorek bo to nieładnie i biegnij na pierwszą przypomnieć wszystkim jaki jesteś kochany :loveu: :Dog_run: Quote
ewatr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 już nie wiem jak pisac :shake: .....zostało mi ......HOP ! Quote
BosiaB_86 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Newtek jak tam twoje samopoczucie słoneczko po wizycie tv w Cichym Kącie?! :razz: Mam nadzieje, że to choć trochę pomoże, że będą z tego jakieś efekty?! :roll: :kciuki: A tymczasem Newtek biegniemy w górę :Dog_run: Quote
Recommended Posts