BosiaB_86 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Newtek zapraszam na wirtualny spacerek... :) Po niedzieli sie zobaczymy i pewnie znów będziesz mógł sobie po mnie poskakać ;) :evil_lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 [LEFT]Jak narazie Newton poskakał po mnie,ale czeka na Bogusię,żeby po niej też poskakać,a jakże;):lol: Łaził wczoraj za nami,kiedy robiliśmy z Israelem zdjęcia psom i raz nawet wślizgnął mi się do kojca Reksa:scared: Bo on chciał się zaprzyjaźnić no:shake:;) Upierdliwiec mój kochany:evil_lol: [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Hehe Newtek ty nasz łobuzie kochany :lol: :evil_lol: Już w czwartek będziesz mógł sobie po mnie poskakać ;) a na razie PRZYPOMNIJ SIE WSZYSTKIM!! Quote
ewatr Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ale on jest przystojny :iloveyou: wcale się nie dziwię , że Ciotki głowę tracą ;) Quote
BosiaB_86 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ewatr napisał(a):ale on jest przystojny :iloveyou: wcale się nie dziwię , że Ciotki głowę tracą ;) A na żywo jest jeszcze przystojniejszy :lol: :razz: Mam nadzieje, że w końcu jeszcze ktoś oprócz nas straci dla Newtona głowę i zabierze go do swojego domku dając mu miłość i ciepło, na które zasługuje... Quote
Tina:) Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Witam ;) przepraszam że na tym wątku, ale nie wiem do kogo się zwrócić. Słyszałam o pewnym mężczyźnie, który bije swojego psa. Podobno taka ma metodę wychowywania. Dziś bedąc w sklepie mojej mamy widziałam jak idzie ten oto "człowiek" z psem. Pies wyglada na jakiegoś szpica (podobny jest do lwa...). Przechodzi koło drzwi sklepu i uderza psa skórzaną smyczą, ciągnie do siebie (pies ma kolczatke na szyi) i krzyczy na niego "masz iść przy mnie, rozumiesz?!". Pies tylko pisknął... Nie wytrzymałam wiedząc, że to nie pierwszy raz i wyszłam ze sklepu, zapytałam się go czy wie, że bicie zwierząt jest karalne. Odpowiedzial mi, ze on go musi bić żeby go wychowac a wogole to dzieci tez się bije... Wiem gdzie mieszka ten facet i wie ktoś z Was dogomaniaków do kogo mam się zwrócić o pomoc bądź do kogo mam to zgłosić? Bo jak dla mnie to takie zachowanie nie jest normlane... Proszę jak ktoś wie to niech napisze... Mój mail tina_13@vp.pl :shake: Quote
BosiaB_86 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ehhh i co Newtek, nie poskakałeś sobie dziś po mnie...jakoś nie było okazji ;) ale może w sobotę to sobie "odbijemy" :evil_lol: Quote
BosiaB_86 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Newtek zapraszam na wirtualny spacerek... W górę kochany, na pierwszą!! Quote
israel Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Newtonian wraca na gielde ;) http://allegro.pl/item192649278_przygarnij_mnie_psinek_newton_cichy_kat.html Quote
BosiaB_86 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Newton przystojniaku zapraszam na wieczorne bieganie...na pierwszą :Dog_run: Quote
Recommended Posts