San_(jagodowa:) Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Sugerujesz,że Newton ma nieświeży oddech?:razz: Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Phiiiiiiiiiiii, wypraszam sobie! Newton. Quote
Macho Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No jak może mieć nieświeży, skoro czuć chemię? :eviltong: Tzn. że zębiska myje :eviltong: Quote
ewatr Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']A tu jak sobie buzi dajemy :D : http://img248.imageshack.us/img248/8285/newwwijaaaam2.jpg pieknie sobie buzi dajecie :eviltong: fajne to zycie Newtusia obecnie :loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A to Newtona nowy kolega:) Przedstawiam Wam Salwadorka, przed i po: Quote
San_(jagodowa:) Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Kotek jest, tylko sierści nie ma :diabloti: szachrajka14 napisał(a):obcieła kotka Quote
Ana_Zbyska Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 szachrajka14 napisał(a):obcieła kotka hahaha, co za sadystka ze mnie:evil_lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Łojoj, nie martw się :glaszcze: My już takie paskudy jesteśmy ;) Quote
Tina:) Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):Kotek jest, tylko sierści nie ma :diabloti: San to mi sie podoba :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 z ostatniej wyprawy do Kozłowej Góry: Newtek w biegu: Tutaj Newton sprawdza temperaturę wody :lol:: Coś Go gryzie: Newton myśliciel :D : Newton chciał przestraszyć Domingo: No i Newton bez ciuchów: Quote
lariss72 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 najlepsza jest ta fotka gdzie Newton ma ubrane ciuchy!!! w pierwszej chwili myslałm ze to ty klęczysz!!!!!.... Quote
Ana_Zbyska Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='lariss72']w pierwszej chwili myslałm ze to ty klęczysz!!!!!.... Wiem, że "jaki pan, taki kran", ale chyba nie do końca:evil_lol: to ja jestem do Newtka podobna/?:evil_lol: Quote
Tina:) Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Sliczna Ania na tych zdjeciach :eviltong: nie no zartuje:) Quote
szachrajka14 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 też w pewnej chwili mylałam tak jak lariss72 Quote
ewatr Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 MOze jakies swieże wiesci od Newtusia ???:eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :cool3: Wlasnie z Newtonkiem jestesmy w Niemczech, nad morzem:lol: Newtona debiut za granica;) Wczoraj dopiero przyjechalismy, wiec za duzo jeszcze nie widzial. Wczesniej bylismy na zlocie dogo, gdzie Mu sie baaaardzo podobalo:lol: Jak jestesmy w Bytomiu, to czesto jezdimy nad jakas wode. Newtonek powoli sie przekonuje, aczkowliek zawsze wejsc musze ja, zebz wszedl Newtek.;) A tak ogolnie-to bardzo rzadko sie rozstajemy, razem swiat przemierzamy:loveu: Jest najcudowniejszym psiakiem na swiecie, czasami cala rodyina sie dziwi, ze On tyle w schronisku siedzial.. Quote
ewatr Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ana_Zbyska napisał(a)::cool3: Wlasnie z Newtonkiem jestesmy w Niemczech, nad morzem:lol: Newtona debiut za granica;) Wczoraj dopiero przyjechalismy, wiec za duzo jeszcze nie widzial. Wczesniej bylismy na zlocie dogo, gdzie Mu sie baaaardzo podobalo:lol: Jak jestesmy w Bytomiu, to czesto jezdimy nad jakas wode. Newtonek powoli sie przekonuje, aczkowliek zawsze wejsc musze ja, zebz wszedl Newtek.;) A tak ogolnie-to bardzo rzadko sie rozstajemy, razem swiat przemierzamy:loveu: Jest najcudowniejszym psiakiem na swiecie, czasami cala rodyina sie dziwi, ze On tyle w schronisku siedzial.. O rany tylko chłopakowi pozazdrościć takiego światowego życia :loveu::eviltong: Świetnie sie czyta dobre wieści :multi: Pozdrawiamy serdecznie i czekamy na foty - coby oko w pracy pocieszyc ;) Quote
Ana_Zbyska Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 W domu na kompie mam fajne fotki Newtka z wypadow:cool3: Jak wroce, to na pewno powrzucam;) Quote
Recommended Posts