tania Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Macho jak to zrobiłaś? ja nie mogę usunąć nawet Maćka Quote
Macho Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hm...no jak mialam ten stary podpis to normalnie usunelam "backspace" i pozniej robilam tak jak San kazala :) Quote
San_(jagodowa:) Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [LEFT]Brawo Macho!:lol: (moja szkoła:cool3:;)) Taniu,kiedy edytujesz podpis musisz w tym polu, w którym wpisujesz podpis zaznaczyć ten bannerek,który masz teraz i nacisnąć back space albo delete, wtedy bannerek zniknie. Potem możesz tam wstawić bannerek Newtonka:) Powodzenia! [/LEFT] Quote
Macho Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Brawo Macho!:lol: (moja szkoła:cool3:;))... :oops: :oops: :oops: :oops: Dziekuje :oops: Quote
tania Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dziewczyny chyba dostałam olśnienia, poszło w 3 sek. A jak się miewa kawaler? Quote
Macho Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 tania napisał(a):dziewczyny chyba dostałam olśnienia, poszło w 3 sek. [...] Tania zawsze w Ciebie wierzylam ;) brawo :) :multi: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [LEFT]Brawo Tania!:multi: Kawaler całuśny i szalony jak zawsze:evil_lol: Dlaczego kompletnie nikt się nim nie interesuje?? Pokazuję go ludziom,a oni jak usłyszą o chorobie to nawet przez chwilę się nie zastanowią:-( A przecież on już tak długo (tfu tfu) jest zdrowy,możliwe,że w domu nie miałby nawrotów... [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [LEFT]Kochany,w górę! [/LEFT] Quote
israel Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ruszyla nowa aukcja :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=178098787 Quote
San_(jagodowa:) Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 [LEFT]Nie chowaj się,Skarbie:lol: [/LEFT] Quote
Macho Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 szczerze mowiac....nie przepadalam z Newtonem( nie bijcie! :()az...do soboty ;) tak sobie po nas skakal ze coraz bardziej go lubie....On jest jak male, ruchliwe, upominajace sie o uwage dziecko...:) jak go tak nioslam na rekach to jakos go polubilam...:)tak na mnie patrzyl jakby chcial powiedziec :"czemu nie lubisz? zobacz jaki jestem slodki(tu zaczal sie wyrywac;))...no...dalej mnie nie lubisz?" no i co ja mialam poczac....musialam go polubic ;) jego chyba na serio nie da sie nie lubic ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Macho napisał(a):szczerze mowiac....nie przepadalam z Newtonem( nie bijcie! :() Masz szczęście,że się nie przyznałaś:mad: I że Cię lubię;):evil_lol::lol: Quote
Macho Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :oops: ja tez Cie lubie ;) no i Newtona nareszcie tez! :) tak mnie meczylas czemu go nie lubie to teraz masz! Newton jest moj ! ;) Quote
Macho Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Hm...nie wiem ... :> a ktos go kiedys nie lubil ?:> Quote
San_(jagodowa:) Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Tak Newtonek odwiedzał kolegę: Newton jest całkiem przyjacielski w stosunku do innych psów, gdyby nie ryzyko nawrotu choroby mógłby z jakimś mieszkać. A tak siedzi sam:( Quote
San_(jagodowa:) Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [LEFT]Newton parę dni temu został wykastrowany,żadnych komplikacji nie było, nadal szaleje tak jak szalał:lol: [/LEFT] Quote
Recommended Posts