San_(jagodowa:) Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Newton załapał się dziś na urodzinowe ciacho jednego z wolontariuszy, ale nie był nim zainteresowany, ważniejsze dla niego było obdarowanie gwałtownym, mokrym buziakiem wszystkich obecnych;):evil_lol: Mówiłam już, że uwielbiam tego psa?:lol: Quote
Asia_M Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wiemy San, wiemy, że to Twój prymusik i wcale się nie dziwimy :) Wszystkiego najlepszego dla Wolontariusza! (nie wiem którego, ale to nie zmienia faktu, że życzę Mu STO LAT W ZDROWIU I SZCZĘŚCIU! :) ) Założyłam wątki Smykowi i Sarze. Jeszcze dziś postaram się zrobić Allegro. Quote
ewatr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='San_(jagodowa:)'] Mówiłam już, że uwielbiam tego psa?:lol: mówiłaś - mówiłaś :eviltong: i wcale Ci sie nie dziwie :lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [LEFT]Pokazuj się! Przekażę życzenia wolontariuszowi:lol: [/LEFT] Quote
Macho Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Taaak :) Newton to jest agent :) najpierw wpada...udaje ze chce ciastko a jak sie schyli zeby mu dac kawalek to caluje... :lol: Quote
ewatr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Macho']Taaak :) Newton to jest agent :) najpierw wpada...udaje ze chce ciastko a jak sie schyli zeby mu dac kawalek to caluje... :lol: no to prawdziwy agent od zalizywania ;) Quote
tania Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dawno nie odwiedzałam dogo i dziś z nadzieją zaglądam do Newtonka i nic.. San chciałabym mieć taki banerek jak Ty, bo Maciuś z mojego banerka znalazł już domek..Jak mam to zrobić? Quote
San_(jagodowa:) Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Taniu,tu jest kod do bannerka: http://img384.imageshack.us/img384/6826/newtonwiosnacopyhe9.jpg :lol: Asiu,jak widzisz skorzystałam z Twojej rady:lol: Podziękowania za wykonanie należą się Israelowi :calus: Quote
ewatr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jak chcesz chłopie poznać Pania to trzeba bywać na 1 stronie ;) Quote
Macho Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 no wlasnie! jak sam nie umiesz wejsc to my Cie podniesiemy ! ;) Quote
Asia_M Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 San, nie będziesz zazdrosna jak Newton pójdzie do jakiejś innej niewiasty? :cool3: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Asia_M napisał(a):San, nie będziesz zazdrosna jak Newton pójdzie do jakiejś innej niewiasty? :cool3: Jeśli ta niewiasta będzie go godna (a innej go nie oddamy;)), to będę się cieszyć jego szczęściem... Bardzo,bardzo chcę, żeby był szczęśliwy... Jestem wściekła, że sama nie mogę go wziąć:( A tymczasem w górę Newtonku! Niech Cię ta niewiasta wreszcie zobaczy!:lol: Quote
tania Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 San ja chyba jestem jakaś niedorozwinięta, bo motam się z banerkiem na wszystkie strony i nie mogę usunąć Maćka i wstawić Newtonka :oops: Quote
Macho Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 hehe tania nie przejmuj sie...ja tez nie opanowalam tej techniki dlatego wole miec cos pisanego ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Tania,ja mam w polu podpisu wpisane tak: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32643"] To jest pierwsza część,drugą Ci podam w kolejnym poście,bo jak to podaję razem to mi się wyświetla banner. Musisz skopiować to Ci podałam tu i to co będzie w kolejnym poście do swojego podpisu. Wiem,że trochę to mętnie tłumaczę,ale sama nie jestem geniuszem w tych sprawach;) Quote
San_(jagodowa:) Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Tu jest druga część: http://img384.imageshack.us/img384/6826/newtonwiosnacopyhe9.jpg Przed tym ma byc jeszcze bez spacji [img]. Przepraszam,inaczej tego nie umiem wyjaśnić:( Quote
tania Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 kurcze san nie wiem czy mi to wyjdzie ale Newtonek hop do góry Quote
Recommended Posts